Yani abi benim şuandaki durumumla beşikdüzü ve Trabzon Myo 1.Öğretimi tutturma şansım düşük sadece bu 2 kampüsün 2. öğretimlerini yazmamı mı öneriyorsunuz bu arada ben İstanbul Kartal Meslek Lisesi Mezunuyum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani abi benim şuandaki durumumla beşikdüzü ve Trabzon Myo 1.Öğretimi tutturma şansım düşük sadece bu 2 kampüsün 2. öğretimlerini yazmamı mı öneriyorsunuz bu arada ben İstanbul Kartal Meslek Lisesi Mezunuyum.Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu yazdıkların en kontenjan'larmı yoksa normal yerleşmemi? yani bu 2004 mezunu arkadaşımız ek kontenjandanmı girmiş?Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediklerim ilk yerleştirme rakamları. İkinci yerleştirme rakamları tercih yaparken bize çok fazla ışık tutmaz. İkinci yerleştirme de bütün eğilimler değişir ve anlamsızlaşır.Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani abi benim şuandaki durumumla beşikdüzü ve Trabzon Myo 1.Öğretimi tutturma şansım düşük sadece bu 2 kampüsün 2. öğretimlerini yazmamı mı öneriyorsunuz bu arada ben İstanbul Kartal Meslek Lisesi Mezunuyum.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk cümleyi anladım sadece abiTrabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgilerin İçin teşekkür ederim abi herşeye rağmen ilk 4 tercihim Trabzondaki bu kampüsler olacak ve inşallah yerleşeceğim tekrar bilgileriniz için teşekkür ederim.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRica ederim. Ek yerleştirmeler başladığında birkez daha konuşalım. Kartal'da oturuyorsan eğer ben Pendik'teyim. Pendik Rekor dershanesi ve Pendik Bil Dershanesine tercih danışmanlığı yapıyorum. Yüz yüze de konuşabiliriz. Beklerim.
Çok Teşekkür ederim kesin gelirim yanınıza klavuzla beraber isim soyisim alabilirmiyim bulabilmek için gerçekden çok faydanız olur banaTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok Teşekkür ederim kesin gelirim yanınıza klavuzla beraber isim soyisim alabilirmiyim bulabilmek için gerçekden çok faydanız olur bana
0216 483 61 61Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf YILDIRIM
0216 483 61 61
Tamam Yusuf abi kaydettim numaranı klavuzlar çıksın yanınıza gelirim buradanda telefonlanda bilgi alırım gerçekden çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve yardımcı olma istediğinizden dolayı tekrardan teşşekürler.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Kesin ve Net Bir Bilgi
Trabzon MYO'da Yani Merkezde 2. Öğretim Bilgisayar Bölümü 2 Yıllık'da 8 Kişilik Açık var .En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 17.09.2008, 13:24.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum