Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani abi benim şuandaki durumumla beşikdüzü ve Trabzon Myo 1.Öğretimi tutturma şansım düşük sadece bu 2 kampüsün 2. öğretimlerini yazmamı mı öneriyorsunuz bu arada ben İstanbul Kartal Meslek Lisesi Mezunuyum.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani abi benim şuandaki durumumla beşikdüzü ve Trabzon Myo 1.Öğretimi tutturma şansım düşük sadece bu 2 kampüsün 2. öğretimlerini yazmamı mı öneriyorsunuz bu arada ben İstanbul Kartal Meslek Lisesi Mezunuyum.
      hayır, ilk 4'ü Trabzon'u yaz. Kimin nereye gireciği hiç belli olmuyo, her sene değişiyo, geçen sene 1 öğretime 10 küsür kişi girmiş, belli olmuyo yani.
      Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
      • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi bu yazdıkların en kontenjan'larmı yoksa normal yerleşmemi? yani bu 2004 mezunu arkadaşımız ek kontenjandanmı girmiş?
        Bu dediklerim ilk yerleştirme rakamları. İkinci yerleştirme rakamları tercih yaparken bize çok fazla ışık tutmaz. İkinci yerleştirme de bütün eğilimler değişir ve anlamsızlaşır.
        Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu dediklerim ilk yerleştirme rakamları. İkinci yerleştirme rakamları tercih yaparken bize çok fazla ışık tutmaz. İkinci yerleştirme de bütün eğilimler değişir ve anlamsızlaşır.
          ilk cümleyi anladım sadece abi
          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Yani abi benim şuandaki durumumla beşikdüzü ve Trabzon Myo 1.Öğretimi tutturma şansım düşük sadece bu 2 kampüsün 2. öğretimlerini yazmamı mı öneriyorsunuz bu arada ben İstanbul Kartal Meslek Lisesi Mezunuyum.
            Kartal meslek mezunu isen Trabzon için METEB dışı oluyorsun. Geçen yıl Trabzon MYO METEB içi almış. Beşikdüzü MYO ise ikinci öğretimi meteb dışı almış. Ama bence sen yine de ilk dört sıraya Trabzon'daki Bilgisayar prog. yaz. Şu an senin rakiplerin 2006 ve 2007 yılında mezun olmuş ve bu iki yıl dahil bu sene de hiçbir yere yerleşememiş ve aklının bir tarafında Beşikdüzü MYO olan öğrenciler. Emin ol bana bunların sayısı çok az. İnşallah Beşikdüzü MYO ikinci öğretim olacak. Boş kontenjan varsa eğer normal öğretim bile olabilir.
            Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk cümleyi anladım sadece abi
              Tercih yaparken ilk yerleştirme puanlarına bakılır, ikinci yerleştirme puanları bize doğru yol göstermez. Ayrıca bu yıl iki yıllık bölümlerde önemli puan ve öncelik değişmeleri oldu. Bu değişmeler sizin lehinize. Kılavuz yayımlandığında daha ayrıntılı olarak konuşabiliriz.

Yorum

• Bilgilerin İçin teşekkür ederim abi herşeye rağmen ilk 4 tercihim Trabzondaki bu kampüsler olacak ve inşallah yerleşeceğim tekrar bilgileriniz için teşekkür ederim.

Yorum

• çok saol agasaro abi bilgiler için.
                  • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Bilgilerin İçin teşekkür ederim abi herşeye rağmen ilk 4 tercihim Trabzondaki bu kampüsler olacak ve inşallah yerleşeceğim tekrar bilgileriniz için teşekkür ederim.
                    Rica ederim. Ek yerleştirmeler başladığında birkez daha konuşalım. Kartal'da oturuyorsan eğer ben Pendik'teyim. Pendik Rekor dershanesi ve Pendik Bil Dershanesine tercih danışmanlığı yapıyorum. Yüz yüze de konuşabiliriz. Beklerim.

Yorum

Rica ederim. Ek yerleştirmeler başladığında birkez daha konuşalım. Kartal'da oturuyorsan eğer ben Pendik'teyim. Pendik Rekor dershanesi ve Pendik Bil Dershanesine tercih danışmanlığı yapıyorum. Yüz yüze de konuşabiliriz. Beklerim.

Çok Teşekkür ederim kesin gelirim yanınıza klavuzla beraber isim soyisim alabilirmiyim bulabilmek için gerçekden çok faydanız olur bana

Yorum

Çok Teşekkür ederim kesin gelirim yanınıza klavuzla beraber isim soyisim alabilirmiyim bulabilmek için gerçekden çok faydanız olur bana
                        Yusuf YILDIRIM
                        0216 483 61 61

Yorum

• numarada şekil abi haa
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Yusuf YILDIRIM
                            0216 483 61 61

Tamam Yusuf abi kaydettim numaranı klavuzlar çıksın yanınıza gelirim buradanda telefonlanda bilgi alırım gerçekden çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve yardımcı olma istediğinizden dolayı tekrardan teşşekürler.

Yorum

• Kesin ve Net Bir Bilgi

Trabzon MYO'da Yani Merkezde 2. Öğretim Bilgisayar Bölümü 2 Yıllık'da 8 Kişilik Açık var .
                              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 17.09.2008, 13:24.

Yorum

• Açık Öğretim Bölümleri Hakkında bilgi verebilecek veyahut Bilgi edinebileceğim bir kaynak gösterecek biri var mı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X