Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tüm arkadaşlarıma ve abilerime tebrikleri için toplu olarak teşekkür ederim
    En son safakkocbıyık tarafından düzenlendi; 15.08.2008, 13:14.
    "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ahmetim adaşım, bizim yeğen bu yıl hazırlık okuyacak galiba, öyle mi?Gümüşsuyunda okuyacağım dayı ddi bana.Artık Erdem sizlere teslim...

Nişantaşında, Maçkada okuyacak Ahmet Abi...
      Sosyete oldu yeğenin artık, benden demesi

Yorum

• akdeniz ünv kazanan varsa beni bulsun trabzonsporların sesi orada cok çıkmıyormuş
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Tebrikler arkadaşlar, başarılar.

Çok fazla şey beklemeyin üniversiteden.

Yorum

• hepinize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

Yorum

• Hepiniz için hayırlı olsun, tebrikler
              Fanatik Pacci

Yorum

• ula Bmnde ne kafalı uşaklar var imiş he......

Kız Gülnur sen nereyi kazandın bakimmmmm
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Üniversite hayatında herkese başarılar diliyorum. İşi baştan sıkı tutmanız lazım. Sakın imza atıp dersten çıkmayın hemen sonra sonu gelmiyor ve kötü oluyor

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ula Bmnde ne kafalı uşaklar var imiş he......

Kız Gülnur sen nereyi kazandın bakimmmmm
                    Faik abi nerden geldim aklına
                    Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi
                    Şehir bölge ve Planlama
                    Bir tek üniversitemin güzel olduğunu biliyorum bölümü de okuyup görecez
                    Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şehir bölge ve Planlama
                      Hayırlı olsun Gülnurcum
                      Fanatik Pacci

Yorum

Şehir bölge ve Planlama
                        tebrikler
                        "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• Teşekkür ederimBen de bütün kazanan arkadaşları Tebrik ediyorum
                          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

Şehir bölge ve Planlama
                            dikkat edersen kazandınmı diye sormadım çünkü senin kazandığını biliyordum. Bir çeşit güven yani.... sağolasın güvenimide boşa çıkarmadın....

son dönemde çok revaçta olan bir bölümü seçtin..... Kız bitirde habu şehirdeki çarpık kentleşmeden kurtar bizi da

hayırlı uğurlu olsun.. Bundan sonraki öğrenim hayatında ve genel olarak hayatında başarılar dilerim.....

kazanamayan arkadaşlarda üzülmesinler 1 senelik geçikmeiy daha çok çalışarak telafi etsinler....

edison ampulu bulmak için 1000 tane başarısız deneme yaptı. Unutmayın her işte bir hayır vardır.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Teşekkür ederim Faik abi utandım bak şimdi
                              İnşallahmimarlık istiyodum ama olmadıgeçişi denicem ama çok zor geçiş yapamazsam da devam ederiz artık.hayırlısı

Yorum

• İzmir'e gelen yok gördüğüm kadarıyla
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X