Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ama genelde ilk tercihler tutmuyor.herkes uçuyo ilk tercihte
    Kahrolsun endüstiryel futbol.
    YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• bir sıra bile farkediyosa ilk tercih değil hiçbir tercihimde uçmam sağlam girebileceğim yerleri yazarım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi sorum olcaktı..şimdi ben yıldız makinayı tercih etmek istiyorum benden yüksek puanlı biri bu tercihi 24. sırada ben ise 1.sırada yazsam bu benim için avantaj olur mu? sıralamadaki yerler önemli mi?
        senden yüksek puanlı birisi kaçıncı tercihine yazarsa yazsın senden daha avantajlıdır

puanların eşitliğinde tercih sıralaması önem kazanır

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          senden yüksek puanlı birisi kaçıncı tercihine yazarsa yazsın senden daha avantajlıdır

puanların eşitliğinde tercih sıralaması önem kazanır
          tamam.teşekkürler..o zaman uçuk tercihlerim yapabilirim..ilk sıraya istediğim yeri yazmam bişeyi değiştirmiyorsa.

Yorum

• bu sne sınava giren sayısı az olduğu için.belki ucuk tercihlerinde tutabilir.baraj puanlarıda aşağı çekildi.herşey çok karıştı ya
            Kahrolsun endüstiryel futbol.
            YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• 2006 da girdim sınava yine böyle bi karmaşıklık oldu.karambole yıldız fiziğe girdim..şimdi daha akıllı tercih yapmam gerekiyor.sıralamalar gelsin bakalım hayırlısı kısmet nereyse oraya..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2006 da girdim sınava yine böyle bi karmaşıklık oldu.karambole yıldız fiziğe girdim..şimdi daha akıllı tercih yapmam gerekiyor.sıralamalar gelsin bakalım hayırlısı kısmet nereyse oraya..
                bende fizik mühendisligi okuyom hacettepede 2004 de girdim cok akıllı is yapmıssın okulu bırakmakla gerci is imkanı iyide okumak azıcık imkansız gibi
                !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende fizik mühendisligi okuyom hacettepede 2004 de girdim cok akıllı is yapmıssın okulu bırakmakla gerci is imkanı iyide okumak azıcık imkansız gibi
                  iş imkanıda yok gibi derslerde yaptıklarımız zaten akıl almaz şeyler saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz...cahilliğin bedeli işte..ilk başta bi yere kapak atalım diye hem istemediğim yere hemde başkalarının hakkını yiyerek girmiş bulundum.

Yorum

• sonuçlar 12 Temmuz 2008 Cumartesi günü saat 10:00'da Yükseköğretim Kurulu Toplantı Salonunda basına açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 12 Temmuz 2008 Cumartesi günü saat 10:30'dan itibaren http://oss.osym.gov.tr ve http://oss2008.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.

yusuf yusuf yusuf,
                    3.5 3.5 3.5
                    "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• Ya ne güzel unutmuştuk Öss yi

Yorum

• Vayyy....
                        Du bi heyecanlandırayım milleti

Yorum

• yusuf yusuf yusuf,
                          3.5 3.5 3.5
                          zuhhahhaa

babalum sonuclar açıklanmış baktın mı internetden
                          oğul:site kitli baba girilmiyo bakarız

2.Gün
                          Babalum baktın mı kaç puan
                          oğul:baba çok yoğunluk var girilmiyor valla

3.gün
                          babalum düzeldi mi site baktın mı
                          oğul: baba bilgisayarda virüs var format atcam gerçi daha hayırda gelmez bu bilgisayardan en iyisi bakmayalım
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Abuu iki gün kalmış Cumartesi'ye,ben 15'inde filan bekliyordum,bugün önce doğrutercih'te sonra burada görünce biraz heyecanlansamda beklemedeyim şu sonuçları dört gözle,sonrada tercih sonuçlarını bekleyecez,of,of.Dert valla beklemesi.

İnşallah herkes için hayırlısı olur.

Yorum

• ne gerek var Ösym biraz daha bekleyemezmiydin aaa valla bak biz bekleriz yani yada neyse ya açıkla ne olacaksa olsun sonuçda işaretlemişim işaretleyeceğimi paşalar gibi
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 2 gün mü kalmış.... inanamıyorum ya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X