Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ÖSS Kutucukları karalayarak geleceğimizi belirlediğimiz meşhur sınav..

Hepinize başarılar ne diyeyim
    abi yapmayın bunu Allah aşkına Türkiyede başka nasıl seçecekler üniye gidecekleri ders notlarıyla mı??

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi yapmayın bunu Allah aşkına Türkiyede başka nasıl seçecekler üniye gidecekleri ders notlarıyla mı??
      öyle olsa ben kesin İTÜ ye girerim okul takımını taşıdığım için hocalar şişirme notlar veriyolardı bana):
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        King oynatıp seçsinler daha mantıklı

Yorum

• herkese başarılar. ilhana bi başka başarılar

Yorum

• Herkese başarılarHerkes için hakkında hayırlısı neyse o olsun...

İlhan Hasanın dediği gibi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Öss ye girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.Allah tüm arkadaşlarıma zihin açıklığı verir vede ösym yönetimine kaldırın şu sınav sistemini yeter cekilmez bu çile çekilmez bu haksızlık ben teknik lise mezunuyum kendi bölümümün müh. tercih yapamıyorum olacak şeymi şimfi uğraş 2 yıl myo ondan sonra dgs sonra kendi bölümün müh. ah ösym ah.
              Bunca genci bunca ailenin ahını alıyorsun...

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• Giriyoruz ve çıkıyoruz

Saat 13:00 da görüşmek üzere

Yorum

• İlk olarak ***NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sormak ayip olmazsa FOS nedir...benim bildigim kadariyla abi lazim gymnasial ,türkiyede üni okuyabilmek icin..
                  Realschule'de okudugu icin Abi yapamiyor. Demek ki Realschule'dekiler icin bir sinav o da.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak ***NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sormak ayip olmazsa FOS nedir...benim bildigim kadariyla abi lazim gymnasial ,türkiyede üni okuyabilmek icin..
                    Sizin orda yok mu? Fachoberschule. Real'den sonra 2 yil okuyup Fachabitur yapiyorsun.

Sinav baslayali cok olmus, ben daha yeni kalktim. Allah tekrar giren herkesin yardimcisi olsun.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Sınava Giricek olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum....
                      Hayallerinize ulaşmanız dileğiyle
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Hepinize başarılar.İnşallah hak etiğiniz puanları alırsınız
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Başarılar arkadaşlar.

Yorum

• Öss'ye girdim....Bir buçuk saat kaldım ve çıktım.Üniversiteye devam etmemem rağmen bir girip kendimi deneyeyim dedim..Sorular kolaydı diyebilirim...En azından üniversiteyikazandığım seneki düzeydeydi bence....Ama cevaplarına bakmayacağım...Çünkü haftaya da sınavım var...Etkilenebilirim....Artık Temmuzda görürüz sonuçları...İnşallah istediğiniz yerleri kazanırsınız.....

Yorum

• Bende gireyim dedim Kolay buysa zoru hiç sorma TDK'ya danışmaları lazım soruları hazırlarken.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X