Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazındaki yazım yanlışlarına bakınca seneye Türkçe bölümünde zorlanacaksın gibime geliyor

Ben de bu sene giriyorum iyi bir şeyler olacak inşallah . Diğer renktaşlarıma da kolay gelsin diyorum
    Öss'de bütün kardeşlerime başarılar dilerim.Özellikle Ozan seni yanımda görmek isterim kardeşim.
    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
    Her Türlü

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öss'de bütün kardeşlerime başarılar dilerim.Özellikle Ozan seni yanımda görmek isterim kardeşim.
      Teşekkürler desteğin için Eyüp . Umarım olur bu iş
      Diğer yandan artık girmeyeceğim bu başlığa . Kaygı seviyemi yükseltmek istemiyorum

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        girdim orayada adres yazmıyor salon no salon sıra no yazıyor
        Öyle doğrudur ben de bekliyorum postanın gelmesini. Sitede sadece salon no yazıyor

Yorum

• Öyle doğrudur ben de bekliyorum postanın gelmesini. Sitede sadece salon no yazıyor
          heh tamam o zaman sende de öyleyse bende sorun yok demekki inşallah yine yakacık'a düşerim 3 kere girdim 3 ünde de ordaydım...
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• sınava giriş belgem bugün geldi.. ktü'de giriyorum..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Uşaklar sınava girecek herkese başarılar. İnş. istediğiniz yerleri kazanırsınız, olmadı dünyanın sonu değil.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Sınava Gireceğim Okul Belli Oldu..!

İstanbul Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İ.Ö.O.

İnönü Mahallesi Uluslu Caddesi No:68 Kayışdağı Kadıöy/İçerenköy Kadıköy Ek Bina K:3 D:18 Salon Sıra No:18

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• öss'nin sitesi çökmüş, bütün türkiye girdi herhal...
                  Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                  • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• öss'ye girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.ALLAH dilediğiniz yerleri nasip etsin...

yeni yeni mühendis adaylarını bekliyoruz...
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Sınav giriş belgesi İstanbul'daki arkadaşlara ulaştı değil mi?

Bizim arkadaşa gitmemiş de

Yorum

• Bakalım stressiz sınava girmek nasıl oluyor...Ben halen üniversite hayatıma devam ediyorum ama bu sene öylesine bir sınava gireyim dedim...KTU fizik bölümünde girecekmişim sınava...

Yorum

• Murat ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sen de dil öğrencisi miydin?

Yorum

• Evet bende dil öğrencisiyim...Ankara Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı 1. sınıf...

Yorum

• Doğru hatırlıyorum o zaman.
                              Kolay gelsin sınavda.

Yorum

• Yarın OKS sınavı var..
                                Hayatlarının ilk sınavına girecek , BMN üyesi olan en genç üyelere , OKS sınavına girecek çocuğu olan BMN üyelerinin çocuklarına ,BAŞARILAR diliyorum.

Varsa eğer giren , yarın yaptıkları soru sayılarını burada öğrenmek isterim.
                                ....................Celliac ..................

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X