Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    KTÜ ye ,aynı zamanda BMN TRABZON'a iSTANBUL 'dan bir transferde , bir zamanlar bu formun en küçüğü olan OSMAN geliyor.KTÜ JEOLOJİ
    Hadi hayırlı olsun.

Tebrikler Osman...

Yorum

• KTü olmadı

Cumhuriyet Üni. (SİVAS) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

Yorum

• Ösym yerleştirme işleminide alt üst etmiş karıştırmış duyduğuma göre. Puanı 310'da gezen birçok insan 260-280'lik yerlere bile girememiş.Düşük puan alanlar girmiş oralara.

Yorum

• Hayirlisiiiii
          Aşk sadece bordomaviymiş

)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)

Yorum

• kazanan arkadaşlara tebrikler herşey gönlünüzce olur inş.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Samettürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ösym yerleştirme işleminide alt üst etmiş karıştırmış duyduğuma göre. Puanı 310'da gezen birçok insan 260-280'lik yerlere bile girememiş.Düşük puan alanlar girmiş oralara.
              evet rezalet bi sistem var

bnde fatih işletme (baba zoruyla)

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Samettürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ösym yerleştirme işleminide alt üst etmiş karıştırmış duyduğuma göre. Puanı 310'da gezen birçok insan 260-280'lik yerlere bile girememiş.Düşük puan alanlar girmiş oralara.

bahsettiğiniz sorun yerleştirme sisteminden kaynaklanmamaktadır. Puanlardan çok yerleştirilen kişilerin sıraları kıyaslandığında geçen senelerle paralel olduğunu göreceksiniz. Bu sene puanların puanların yükseleceği belliydi. Puanların yükselmesine birde tercihlerde puan aralıklarının kısıtlı tutulması eklenince bir çok kişinin açıkta kalması kaçınılmaz olmuştur.

Düşük puanlı arkadaşların yerleşmesi söz konusu mudur bilemiyorum,taban puanları inceledim 290 dan aşağı pek nadirdi

Düşük puanların girmeside sadece tercih ve şans meselesi Geçen sene bir çok bölümde boş kontenjan kalmıştı. Yazan olsa belkide son sıralardaki öğrenciler yerleşecekti Şans ve tercih meselesi bir yerde...

Kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allah hayırlısıyla bitirmeyide nasip eder inşallah.
                En son m@rdi tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 10:22.
                TSira- Şükran
                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Kazanan arkadaşları tebrik ediyor derslerinde başarılar diliyorum.

Ben tercihlerime birçok ildeki(Eskişehir,Trabzon,Sakarya....) devlet üniversitelerini yazmıştım ama tutmadı.

Vakıf tercihim olan İst.Kultur unıversıtesı(işletme) geldi.Hayırlısı olsun.

Sevgiler&Saygılar...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vakıf tercihim olan İst.Kultur unıversıtesı(işletme) geldi.Hayırlısı olsun.

Sevgiler&Saygılar...
                    Gözün aydın,başarılarının devamını dilerim.

Yorum

• Sevgili another ...

Anlıyorum ha boyle tuhaf bir his kapplayi yüreğini Ama üzülme ya,alışıyorsun,Valla Bak 3 senedir Sivasta olan bi zat olarak,bak gayet alıştım...

İlk başta herkes ağız birliği etmişceine "Sivasın yollarına"yı söyler...Daha bi kıl olursun bu şehre Ama buraya gelince o türkünün başka versiyonlarını da duyarsın elbet

Üzülme yaaa,insan nelere alışmıyor ki

Şaka bir yana niversitemiz gerçekten çok güzel..Kampüs çok güzel,şehre indiğinizde de,sinemaya gider, İstasyon caddesinde turlarsın..Gördüğün insanları 3 kere görme ihtimalin vardır her çarşıya indiğinde Pahalıdır yemek konusunda falan ama kampüs kafeteryası güzel gerçekten..Erkek yurdunda da digitürk var
                      Günler gelir geçer,bi bakmışın mezunsun

Gldiğin zaman haberimiz olsun olur mu Bizim başlıktan haberleşiriz...Gözün aydın
                      En son 61viya tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 16:18.
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Kazanan arkadaşLarı tebrik ediyorum

KazanamayanLar da bozmasın moraLLerini, vardır bunda da bir nasip
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Seneye liseler mezun vermiyor bir de böyle bir durum var ÖSS için..

Yorum

• İlk olarak another tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            KTü olmadı

Cumhuriyet Üni. (SİVAS) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

az önce öğrendim sivası kazandığını şimdide burda gördüm hadi hayırlı olsun aramıza hoşgeldin artık cumhuriyet üni. başlığınada bekleriz
                            söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

• begüm sen varya harbi dedektifsin burda da buldun birini
                              söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kazanan arkadaşLarı tebrik ediyorum

KazanamayanLar da bozmasın moraLLerini, vardır bunda da bir nasip
                                Kesinlikle her işte bir hayır vardır.
                                Ben 4. girişimde kazandım. ve yer belli
                                Geçen senede o kadar hazırlanmama rağmen sınava 3 serüm 6 iğneyle girdim ki koca bir sene hiç hasta olmamıştım. öss'ye bir hafta kala hasta oldum.

Sadece ve sadece hayırlısı olsun. Vazgeçmemeli... 4. girişimdi... VE olmasaydı yine hazırlanacaktım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X