Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    puanım 358.318 türkiye sıralamam 4745 say 2 için

istediğim yerlere girebilirim muhtemelen.

Tebrik ediyorum...
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

Bartuğ13,

Kardeşim,tebrik ederim seni...Bayağı bir emek vermişsin helal olsun sana.Kopya çekmedin değil mi?Ayrıca sınavı kazanan tüm BMN üyelerini tebrik ediyorurm.
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu seneden itibaren diplomalarda Makine Mühendisi değil,Makine Mühendisliği bölümünden mezun kişi ünvanı verilmeye başlandı, "Yetkin mühendislik" programına altyapı kapsamında .Mühendislik tercih edecek arkadaşları öyle güllük gülistanlık bir üniversite hayatı beklemediğini de hatırlatmak isterim .Herkesin gönlüne göre olsun
        bne makine mühendisligi bölümünde okuyorum öle bişeyden haberim var ama kesin cıkıp cıkmadıgımnı bilmiyorum kesin mi sölediklerin?

Yorum

Seneye tekrar girecek olanlara bir hatırlatma "giren sayısı az olucak" amaa "soruları tübitak hazırlicak" ufak bir bilgi..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sevgili abilerlim teşekkür ederim.inşaat dışında bir iki bölüm daha kafamda vardı ama onlara hiç bakmadan direk odtü inşaat yazmayı planlıyorum
            zaman ne getirir bilinmez ama tek tercih yapabilirim.
            odtu insaat zordur cok ugrastırır seni tıp seciminide düsün bence
            !

Yorum

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seneye tekrar girecek olanlara bir hatırlatma "giren sayısı az olucak" amaa "soruları tübitak hazırlicak" ufak bir bilgi..
              hersene o muhabbet yapılırı tubitak muhabbeti ama hic birsene de yapmazlar bence tubitak yapsın soruları yoruma dayalı onların soruları hatta biz tübitak kampına gidcez agustosda belki bize hazırlatır soruları
              !

Yorum

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tübitak ne tür soru sorar çalışma kaynakları varmı ona göre çalışalım
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşaat zordur ve uğraştırır ama tıp okuyup pratisyen hekim olmak için (1200 YTL civârında aylık gelirleri oluyor.) çabalayacağınıza aynı sürede iki diploma birden alabilirsiniz. Tıbba özel ilgisi olmayan sakın yazmasın. Ayrıntılı bilgi için bana, Süleyman'a ve Eomer'e danışılabilir.
                  Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

gördüğüm kadarıyla bu sene dil bölümnden sınava giren yok kazanan arkadaşları tebrk ediyrm. kazanamaynlarda üzülmesnler sağlık olsn seneye istedikleri olur allahın izniyle...

bu arada ege üniversitesi öğrencisi olarak bende miracı destekliyrm.izmiri özellikle ege üniversitesini yazın pişman olmazsınız...hem ts li arkadaşlarada ihtiyacımız war
                    ...anti-klişe timi...

Yorum

....1967......
                      En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 14.07.2007, 17:35. Sebep: iki kere yazmışım yanlışlıkla
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tebrik ediyorum...
                        teşekkürler hocam

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bartuğ13,

Kardeşim,tebrik ederim seni...Bayağı bir emek vermişsin helal olsun sana.Kopya çekmedin değil mi?Ayrıca sınavı kazanan tüm BMN üyelerini tebrik ediyorurm.
                        abi sağol.ama kazanma durumu yerleştirilmelerden sonra belli oluyor şmdilik sadece puan var

valla tıpı diyor bi çok kişi ama ben tıpta yapamam.ayrıca inşaat zorsa tıp bence daha zordur.kaldı ki inşaat çevrem var bolca.yardım alabilirim.ama belki yüksek bir kaç yeri yazabilirim hani şans denemelik ama odtü inşaat cebimde sayılır.puanım biraz iyi odtü inşaata göre ama bakalım belli olmaz.işte neyse çok konuşmayayım ben.güzel dilekler ve tebrikler için herkese teşekkürler tekrardan
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

bizim yaylalarda Otur-Düşün-Taşın-Üşüt diyolar

@Bartuğ13

tebrik ederim
                          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 13.07.2007, 17:51.
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

İlk olarak cuneytr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bne makine mühendisligi bölümünde okuyorum öle bişeyden haberim var ama kesin cıkıp cıkmadıgımnı bilmiyorum kesin mi sölediklerin?
                            Yetkin mühendislik konusu halen tasarı aşamasında diye biliyorum ama eninde sonunda çıkarılacaktır zira oda başkanları ve sanayicilerin ilişkileri son derece iyi (?).

Diploma konusuna gelince bu sene mezun olan arkadaşlar diplomalarında bu ibarenin yazılı olduğunu söylediler,ben de onların yalancısıyım açıkcası Seneye kendi diplomamda görene kadar onlara inanmak zorundayım
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                            "7"

Yorum

Ea 2 den 280 le bi yere girilirmi İşletme var ama 2.nci sene daha ii olacak
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

Arkadaşlar bu yaşta babamdan daha çok beyazım var. Aklınızda bulunsun
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X