Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
Bartuğ13,
Kardeşim,tebrik ederim seni...Bayağı bir emek vermişsin helal olsun sana.Kopya çekmedin değil mi?Ayrıca sınavı kazanan tüm BMN üyelerini tebrik ediyorurm.
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
cuneytr
İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu seneden itibaren diplomalarda Makine Mühendisi değil,Makine Mühendisliği bölümünden mezun kişi ünvanı verilmeye başlandı, "Yetkin mühendislik" programına altyapı kapsamında.Mühendislik tercih edecek arkadaşları öyle güllük gülistanlık bir üniversite hayatı beklemediğini de hatırlatmak isterim
.Herkesin gönlüne göre olsun
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili abilerlim teşekkür ederim.inşaat dışında bir iki bölüm daha kafamda vardı ama onlara hiç bakmadan direk odtü inşaat yazmayı planlıyorum
zaman ne getirir bilinmez ama tek tercih yapabilirim.!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye tekrar girecek olanlara bir hatırlatma "giren sayısı az olucak" amaa "soruları tübitak hazırlicak" ufak bir bilgi..!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye tekrar girecek olanlara bir hatırlatma "giren sayısı az olucak" amaa "soruları tübitak hazırlicak" ufak bir bilgi..ona göre çalışalım
Kazimişi gzas vorert
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleodtu insaat zordur cok ugrastırır seni tıp seciminide düsün benceStand-upçı başkan istemiyoruz!
- Alıntı
Yorum
-
gördüğüm kadarıyla bu sene dil bölümnden sınava giren yok kazanan arkadaşları tebrk ediyrm. kazanamaynlarda üzülmesnler sağlık olsn seneye istedikleri olur allahın izniyle...
bu arada ege üniversitesi öğrencisi olarak bende miracı destekliyrm.izmiri özellikle ege üniversitesini yazın pişman olmazsınız...hem ts li arkadaşlarada ihtiyacımız war...anti-klişe timi...
- Alıntı
Yorum
-
....1967......HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tebrik ediyorum...
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBartuğ13,
Kardeşim,tebrik ederim seni...Bayağı bir emek vermişsin helal olsun sana.Kopya çekmedin değil mi?Ayrıca sınavı kazanan tüm BMN üyelerini tebrik ediyorurm.
şmdilik sadece puan var
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleodtu insaat zordur cok ugrastırır seni tıp seciminide düsün benceHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleodtu insaat zordur cok ugrastırır seni tıp seciminide düsün bence
@Bartuğ13
tebrik ederimEn son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 13.07.2007, 17:51.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cuneytr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebne makine mühendisligi bölümünde okuyorum öle bişeyden haberim var ama kesin cıkıp cıkmadıgımnı bilmiyorum kesin mi sölediklerin?
Diploma konusuna gelince bu sene mezun olan arkadaşlar diplomalarında bu ibarenin yazılı olduğunu söylediler,ben de onların yalancısıyım açıkcasıSeneye kendi diplomamda görene kadar onlara inanmak zorundayım
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
- Alıntı
Yorum
Yorum