Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akıl Oyunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben azaltır diyecem var mı öle bi şık

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BİR.........
      evet doğru açıklama?

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet doğru açıklama?
        Rakamların alfabesel olarak dizilimi
        Özkan SÜMER

Yorum

• Peki DOKSAN niye olmuyor o zaman?..(Cevabın BİR olduğunu ben de biliyordum.)
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Rakamların alfabesel olarak dizilimi
            tebrikler..

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki DOKSAN niye olmuyor o zaman?..
              Rakamlar 0 dan 9 a kadar olduğu için.
              Özkan SÜMER

Yorum

• eğer olasılıkla ılgılıyse şansı 1/3 tü snra 1/2 olmuş yarı yarıya sansınız var dmektır dıger kapıyı da secse yıne yarı yarıya sansı war

Yorum

Rakamlar 0 dan 9 a kadar olduğu için.
                  Öyle olsun

"Doksan OLABİLİR mesela" derken ipucu vermek istemiştim aslında...

Yorum

Peki DOKSAN niye olmuyor o zaman?..(Cevabın BİR olduğunu ben de biliyordum.)
                    hepsi rakam onların rakamlar bildiğiniz üzere 0 dan 9a kadardır

yine geç yazmışım

Yorum

Öyle olsun

"Doksan OLABİLİR mesela" derken ipucu vermek istemiştim aslında...
                      sizin sorunun cevabı için uzun bir olasılık hesabı mı gerek yoksa basit mi?

Yorum

Şimdi size enteresan bir olasılık sorusu soracağım.Yorumlarınızı almak istiyorum.

Bir yarışma programında 3 kapıdan birini seçmeniz isteniyor.Kapıların birinin arkasında otomobil,diğer ikisinin arkasında ise keçi var.Kazanmak için otomobili bulmanız gerekiyor.Siz seçiminizi yaptıktan sonra,sunucu diğer iki kapıdan birini açarak size arkasında keçi olduğunu gösteriyor ve soruyor : "seçtiğiniz kapıyı değiştirmek ister misiniz?"...Siz olsanız ne yapardınız,kapıyı değiştirmek kazanma şansınızı artırır mı yoksa değiştirmez mi?..

Bu soru gerçekten inanılmaz arkadaşlar,yorumlara devam lütfen,herkesin fikrini öğrenmek istiyorum

Yorum

Bu soru gerçekten inanılmaz arkadaşlar,yorumlara devam lütfen,herkesin fikrini öğrenmek istiyorum
                          bence cogalir sansim basta 3/1 sansim sonradan 2/1

bu sansimi cogaltirir
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eğer olasılıkla ılgılıyse şansı 1/3 tü snra 1/2 olmuş yarı yarıya sansınız var dmektır dıger kapıyı da secse yıne yarı yarıya sansı war
                            cevap bu deıl mı

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sizin sorunun cevabı için uzun bir olasılık hesabı mı gerek yoksa basit mi?
                              Yok ben zaten zor hesap gerektiren soruları pek sormam...Çok basit,ve çok ilginç...

Yorum

• İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cevap bu deıl mı
                                Doğru görünüyor(!)...Ama ben herkesin fikrini öğrenmek istiyorum...Biraz daha düşünmekte fayda var...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X