Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akıl Oyunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrik ediyoruz
    Hocamızı daha yakından tanıma fırsatı oldu bizim için
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• 1) a)Bursa
      2) D)Osman
      3) d)Vefa
      4) b)Şekerpare
      5) e)Akşam Sefası
      6) c)Sertab Erener
      7) a)Mukavemet
      8) b)Hami

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğru cevap sayısı: 8 :tsmeşale:

Ödülü kazandınız. Neler hissediyorsunuz?
        cok mutluyum hocam oncelikle hakettgimi dusunuyorum cunku cok ugrasmistim
        artik onumuzdeki odullere bakacaz
        En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 06.07.2007, 23:14.

Yorum

• Forumda Transfer Dosyası başlığını kapatınca bir anda yoğunluk buraya taşındı diye düşünmüştüm. Meğer işin ucunda ödül varmış.

Sizi gidi ödülcüler sizi

Hocam kendinizi ele veriyorsunuz ama
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1) a)Bursa
            2) D)Osman
            3) d)Vefa
            4) b)Şekerpare
            5) e)Akşam Sefası
            6) c)Sertab Erener
            7) a)Mukavemet
            8) b)Hami
            Yarışma sonuçlandı ama, gene de yazayım:

Doğru cevap sayısı: 7
            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
            -"Burada klima yok mu?"
            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok mutluyum hocam oncelikle hakettgimi dusunuyorum cunku cok ugrasmistim
              artik onumuzdeki odullere bakacaz
              Evet; gerçekten sistematik bir şekilde çalıştın. Tekrar tebrikler.

Özele gerçek isim, adres ve GSM bekliyorum.
              -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• sorulmadığını düşündüğüm bir soru....

iki cerrah iki hastayı birer kez aynı bölgeden ameliyat edecektir.(yani 4 ameliyat). ama sadece 2 eldiven var. ameliyatın sağlıklı olabilmesi için ;

* doktorların elinin değidiği eldiven yüzeği hastaya değmemeli
                *doktorlardan birinin eline temas eden eldiven yüzeyi diğer doktorun eline değmeyecek
                *hastaların birine değen eldiven yüzeyi diğer hastaya değmeyecek

bu şartlar altında bu ameliyat nasıl gerçekleşir?
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Soruda biraz eksiklik var galiba. Şu soruların cevabını alabilir miyim?

a) Durum şöyle mi? İki cerrah (C1 ve C2) dört hastayı (H1, H2, H3, H4) ameliyat edecek. C1 muhakkak H1 ve H2'yi, C2 de muhakkak H3 ve H4'ü mü ameliyat edecek. Yoksa, meselâ C1 hepsini ameliyat edebilir mi? Ya da ameliyata ortak girebilirler mi?

b) Eldiven sayısında bir hata olduğunu düşünüyorum. 2 eldiven mi var, 2 çift mi, 2'şer çift mi (gerçi son şık doğruysa, ortada problem kalmıyor )?
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Soruda biraz eksiklik var galiba. Şu soruların cevabını alabilir miyim?

a) Durum şöyle mi? İki cerrah (C1 ve C2) dört hastayı (H1, H2, H3, H4) ameliyat edecek. C1 muhakkak H1 ve H2'yi, C2 de muhakkak H3 ve H4'ü mü ameliyat edecek. Yoksa, meselâ C1 hepsini ameliyat edebilir mi? Ya da ameliyata ortak girebilirler mi?

b) Eldiven sayısında bir hata olduğunu düşünüyorum. 2 eldiven mi var, 2 çift mi, 2'şer çift mi (gerçi son şık doğruysa, ortada problem kalmıyor )?

karışıklık için özür dilerim...

a) burda bir eksiklik olmadığını sanıyorum. 2 hasta var 2 de cerrah. iki cerrahta iki hastaya müdahale edecek. yani C1 hem H1 hemde H2 yi, aynı şekilde C2 de H1 ve H2 yi ameliyat edecek...

b) 2 çift eldiven var...
                    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sorulmadığını düşündüğüm bir soru....

iki cerrah iki hastayı birer kez aynı bölgeden ameliyat edecektir.(yani 4 ameliyat). ama sadece 2 eldiven var. ameliyatın sağlıklı olabilmesi için ;

* doktorların elinin değidiği eldiven yüzeği hastaya değmemeli
                      *doktorlardan birinin eline temas eden eldiven yüzeyi diğer doktorun eline değmeyecek
                      *hastaların birine değen eldiven yüzeyi diğer hastaya değmeyecek

bu şartlar altında bu ameliyat nasıl gerçekleşir?
                      ilk cerrah önce ilk eldiveni giyer üstüne öteki eldiveni takar ilk ameliyatı yapar sonra üstteki eldiveni çıkarır ilk eldivenle 2. ameliyatı yapar sonra 2. doktor az önce çıkarılan eldivenin hastaya değen yüzeyini eline takar(böyle olmaması için bi şart yok) 3. ameliyat yapılır. ama 4 bi türlü gelmiyo aklıma yaw

Yorum

• giriş güzel

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk cerrah önce ilk eldiveni giyer üstüne öteki eldiveni takar ilk ameliyatı yapar sonra üstteki eldiveni çıkarır ilk eldivenle 2. ameliyatı yapar sonra 2. doktor az önce çıkarılan eldivenin hastaya değen yüzeyini eline takar(böyle olmaması için bi şart yok) 3. ameliyat yapılır. ama 4 bi türlü gelmiyo aklıma yaw
                          Elindeki eldiveni çıkarmadan, öbür eldiveni de ters olarak giyer ve ameliyatları bitirir.

Doğru mu?
                          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Az evvel yazdığı çözüm şartları sağlamıyor. Biraz daha düşüneceğim.
                            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• zaten tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım hocam

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

zaten tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım hocam
                                Boşver...

Bu arada, "iki hasta"yı "dört hasta" olarak algılayarak "Akıl Oyunları'nda Ayın Şapşalı" ödülünü herhalde ittifakla almışımdır .
                                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X