İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akıl Oyunları
Daraltma
X
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 Ocak'la başlarsam karşımdaki bir şey diyemezbuldum ama dogrumudur dusunurken sen yazmissin
Tabbii kurallara uygun mu?
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 şubat diyebilir heraldeSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
31 Ocak demek yasaksa -ki oyunun selameti açısından yasak olmalı- o zaman 29 Ocak diyerek rakibi 29 Şubat demeye zorlayabiliriz,o zaman bizim tek seçeneğimiz 29 Mart kalır,rakip ya 31 mart ya da 29 nisan demek zorunda kalır,eğer 31 mart derse oyun yine kilitlenir çünkü 31 Nisan demek zorunda kalırız ki öyle bir gün yok...
Eomer gecenin bu saatinde derhal açıklama bekliyorum senden !!!Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben olsam TheCrow a 1 şubat derdim. şartları sağlıyor heraldeYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 Ocak demek yasaksa -ki oyunun selameti açısından yasak olmalı- o zaman 29 Ocak diyerek rakibi 29 Şubat demeye zorlayabiliriz,o zaman bizim tek seçeneğimiz 29 Mart kalır,rakip ya 31 mart ya da 29 nisan demek zorunda kalır,eğer 31 mart derse oyun yine kilitlenir çünkü 31 Nisan demek zorunda kalırız ki öyle bir gün yok...
Eomer gecenin bu saatinde derhal açıklama bekliyorum senden !!!Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediyemez ya sayiyi artirracak ya ayi
- Alıntı
Yorum
-
Ben yatıyorum arkadaşlar. TheCrow' özelinize yazmıştım cevabı. Cevap 9 Ocak olacak. Ama 31 Ocakta ne olacağı konusunda hiçbir fikrim yok doğrusu. Çözümünü de açıklarsa sevinirim. Ben deneme yanılma yapmıştım da söylemesi ayıpSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman oyun kitlenir durur yaws..bence ay sonlarında başa dönülüyor...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
Olayın mantığı şu arkadaşlar :
31 Aralık demek için,29 Kasım demek yeterli,çünkü mecbur 29 Aralık diyecek rakip ve siz kazanacaksınız...29 Kasım demek için de 27 ekim demek yeterli...Aynı mantıkla geriye doğru hareket edersek,25 eylül,23 Ağustos,21 Temmuz,19 Haziran,17 Mayıs,15 Nisan,13 Mart,11 Şubat ve neticede 9 Ocak demek oyunu kazanmak için yeterli olacaktır...
Ama soru eksik,şu şekilde düzeltilebilir : Ya ayı bir artıracağız,ya da günü 2 artıracağız (tek sayı olması için) ...Ve de ilk başlayan 31 Ocak demeyecekYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
Yorum