İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akıl Oyunları
Daraltma
X
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulaştırabilirimYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePersembe...?
Pazartesi olmuyor. Salı olsa kadının şimdi de yalan söylüyor olması gerekirdi. ÇArşamba günü de olmaz.Salı günüyle aynı durum var çünkü.Cuma günü de olmuyor.Bir önceki gün olan perşembeleri kadın yalan söylemiyormuş çünkü-ki zaten erkek de doğru söylemiş olmaz,aynı zamanda kadın da yalan söylemiş olur.Cumartesi de uygun değil.bundaki durum da cuma ile aynı. Pazar günü de aynı şekilde.
Geriye bir tek Perşembe kalıyor.
Perşembe günü kadın doğru söylüyor,yani çarşamba gerçekten de yalan söylemiş. Erkek ise perşembeleri yalan söylediğinden ''Ben de'' diyerek yalan söylemiş oldu.Aslında erkek çarşambaları yalan söylemiyor çünkü
Anlatımım çok karışık olsa da,mantık basit. Sağlama da doğruluyor. Tebrikler TheCrowEn son Gamze tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 19:27.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 - ? - 1 - 0 - 1 - 0 - 1 - 1 - 0 - 1 - 0 - 1
? yerine ne gelecek (İki tane doğru cevap var...)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlem adamsın Osman...
keyif adamı ..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevap 0 veya 1 degil...
İpucu vereyim,bu soru bana sorulduğunda ilk yaptığım iş kaç tane rakam olduğunu saymak oldu,gerisi çorap söküğü gibi geldi zatenBen Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum