Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
KAya 35 altınım varmış Plusta. Bunu kullanmamı tavsiye eder misin. Bu altınlar ne işe yarıyorlar böyle ki. Altınım biterse nasıl tedarik ederim tekrar?
Sanırım Altın alabilmek için gerçek para istiyorlar Haliyle parayı veren bu oyunda düdüğü çalacaktır diyorlar bize Neyse kullanmaktan vazgeçtim. Kötü günlerimde kullanmayı düşünüyorum artık bize verdikleri 35 altını. Ne olur ne olmaz kefen parası olarak bir köşede dursun şimdilik.
Gamze asker yapimini biraz yavaslat, ilk once hammadelerini gelistir... (Kutadgu bende bol bol odun var, tahile karsi? ) Kactane lagzim... Nekadar tahil verebilirsin?
Gamze asker yapimini biraz yavaslat, ilk once hammadelerini gelistir... (Kutadgu bende bol bol odun var, tahile karsi? ) Kactane lagzim... Nekadar tahil verebilirsin?
KAya 35 altınım varmış Plusta. Bunu kullanmamı tavsiye eder misin. Bu altınlar ne işe yarıyorlar böyle ki. Altınım biterse nasıl tedarik ederim tekrar?
Aydınlatın bizi yahu
Eyüp altını kullanabileceğin en verimli yer hammaddelerinin %25 daha hızlı üretimini sağlamaktır. Oyuna herkes 35 altın ile başlıyor. Server 1'de vardı. Bundan var mı bilmiyorum ama davet ederek oyunu yeni biri kazandırırsan ve nüfusu 75'e çıkarsa 15 altında daha geliyor hesaba...
Ben şu aşamada 20 altını kullandım...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
Eyüp altını kullanabileceğin en verimli yer hammaddelerinin %25 daha hızlı üretimini sağlamaktır. Oyuna herkes 35 altın ile başlıyor. Server 1'de vardı. Bundan var mı bilmiyorum ama davet ederek oyunu yeni biri kazandırırsan ve nüfusu 75'e çıkarsa 15 altında daha geliyor hesaba...
Ben şu aşamada 20 altını kullandım...
nasıl kullanıyoruz bende varbiraz hammade için kulana bilirmiyim ileride zorluk cekmim
Yorum