Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN - Travian

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uzun zamandır bu başlık için ne anlamı var. nasıl bi oyundur çok kişi oynuyo derdim. geçenlerde üye oldum. pek bi hareketli gibi değilama seviye artırmaya çalışıyorum fırsat buldukça. ileride nolacak anlamadım. birlikler falan var. nasıl katılıyolar birliğe. yada BMN de bi birlik varmı bende gelim oraya
    hangi server'dasın?

server 4'te BMN birliği var. diğerlerinde yok.
    server 4'teysen koordinatlarını yaz. birlik daveti gönderelim.
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

ben server 7 deyim ama. 4 e geçebilme imkanı var mı?
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

hayır, server değiştirme diye bir olay yok.

server 4'te hesap açarsan BMN birliğine katılabilirsin. Fakat gelişene kadar epeyce vakit geçer..
        Derin Trabzonspor
        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

iki köyüm var server 7 de. kullanıcı adını de bakem bana bizim birliğe alalım seni
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

bizim s5 te birliğimiz var. TS*61.. Daha yeniyiz ama ileride çok iyi işler başarıcaz var mı s5 te olan?
            eski nick "1461@61"

Yorum

İlk olarak 1461@61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim s5 te birliğimiz var. TS*61.. Daha yeniyiz ama ileride çok iyi işler başarıcaz var mı s5 te olan?
              ben ama sağlam bir birliğim var zaten
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iki köyüm var server 7 de. kullanıcı adını de bakem bana bizim birliğe alalım seni
                claretblue benim köy
                Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben ama sağlam bir birliğim var zaten
                  kısmet...
                  eski nick "1461@61"

Yorum

Saldıranhomeze53 , köyü: homeze53 Köyü

Ganimet 82 87 109 0

3 gündür saldırı altındayım. en çokta homeze53 den saldırı alıyorum. nasıl karşı koyaım . yada bana zararı nedir anlayamadım. Ganimet lerde görülen o rakamlar benden alınanlar mı oluyor. bi saldırısında Ganimet kısmında hepsinde 0 yazıyodu.
                    ne yapmam gerek .

şuandada başkasından saldırı aldım. işin sırrı nedir. ne yapmam gerek ya
                    En son Burçak tarafından düzenlendi; 24.07.2007, 10:06.
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

evet o sana saldırdıktan sonra o altta yazan rakamlar senden aldığı ganimetler.hepsinde 0 yazarsa hiç bişey alamamış oluyo.sen bu saldırılara karşı koymak için önce sığınaklarının seviyesini artırkı sana saldırdığında bişey almasın.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

sığınakların seviyesini 5 yaptım. kendimi savunabilmem için ganimet vermemek için başka ne yapmam gerek.
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

sığınakların seviyesini 5 yaptım. kendimi savunabilmem için ganimet vermemek için başka ne yapmam gerek.
                          asker yapıp güçlenirsin fakat o hergün saldırıyosa sen güçlenemeden askerler boşa gider.veya o saldırdığı sırada askerleri başka bi köye gönderirisin iyicene güçlendikten sonra saldıran kişiye karşılık verebilirsin.ayrıca şuan bir birlikte isende güçlü birinden yardım iste sana saldıran adamı uyarsın.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

hmm . golsalaıyım birliğine alacaktı benide. ama ses yok. nerdesin golasalı kurtar bei. hergün yağmalanıyorum. yiycek bişe kalmadı köyde
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

**Tahıl ambarında çiftliklerden gelen tahıl depolanır. Ambarın seviyesi artırıldıkça kapasiteside artar
                              ***Hammadde deposu Seviye 1
                              Hammadde deposunda odun ,tuğla ve demir depolanır.Deponun seviyesi artırıldıkça kapasiteside artar.

Ambar ve hammadde seviyesi artıyor. biriken tahılları saldırı karşısında kaybedecekmiyiz?
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

**Tahıl ambarında çiftliklerden gelen tahıl depolanır. Ambarın seviyesi artırıldıkça kapasiteside artar
                                ***Hammadde deposu Seviye 1
                                Hammadde deposunda odun ,tuğla ve demir depolanır.Deponun seviyesi artırıldıkça kapasiteside artar.

Ambar ve hammadde seviyesi artıyor. biriken tahılları saldırı karşısında kaybedecekmiyiz?
                                hayır öle bişey yok saldırı karşısında kaybedebilirsin.sığınakda olurlarsa kaybetmmessin.
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X