Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN - Travian

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu ne yahu hibe kampanyasımı var banada banada
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

mehmet mercanlı

25 saat sonra elinde 500 adet demir olacak...

hade bakalım kolay gelsin..

Bu arada odun yardımı yapacak olan var mı.....

karşılığında demir veyahut tahıl verebilirim.....

bu arada köyünde camikurabilen var mı...

yoksa densiz oyun yapıcıları bu öenmli konuyu atlamışlar mı?

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mehmet 4 saat 40 dakika sonra 200 demir elinde olacak. Bu şekilde biraz olsun saatlik üretimleri dengelersin. İhtiyaç olursa haberdar edin...
        cok teşekkür edrim beyler hepinizden allah razı olsun...
        bu birlik bu birliktelikle asla yıkılmaz...
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

gelecek olan demirle odun ve tuğla iğtiyaçlarımı gidericem ... yarın akşama kadar duze cıkmış olurum ...

Yorum

yaw arkadaşlar bu oyunu bana anlatın üyeyim ama anlamadım bi şey ne yapacam ben şimdi oyunun amacı nedir saldırı filan nasıl yapıoruz ???
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

KAya 35 altınım varmış Plusta. Bunu kullanmamı tavsiye eder misin. Bu altınlar ne işe yarıyorlar böyle ki. Altınım biterse nasıl tedarik ederim tekrar?

Aydınlatın bizi yahu
              BMN TRABZON

Yorum

Sanırım Altın alabilmek için gerçek para istiyorlar Haliyle parayı veren bu oyunda düdüğü çalacaktır diyorlar bize Neyse kullanmaktan vazgeçtim. Kötü günlerimde kullanmayı düşünüyorum artık bize verdikleri 35 altını. Ne olur ne olmaz kefen parası olarak bir köşede dursun şimdilik.
                BMN TRABZON

Yorum

Asker yetiştirmeye başladım,şu anda 3.sü yetişiyor.

Biraz da odun yapıyorum,ne çekiyorsam odundan çekiyorum zaten

Nüfusum 32ye yükseliyor,3 te tokmak sallayan.Yavaş yavaş ilerliyorum

Yorum

Gamze asker yapimini biraz yavaslat, ilk once hammadelerini gelistir... (Kutadgu bende bol bol odun var, tahile karsi? ) Kactane lagzim... Nekadar tahil verebilirsin?
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gamze asker yapimini biraz yavaslat, ilk once hammadelerini gelistir... (Kutadgu bende bol bol odun var, tahile karsi? ) Kactane lagzim... Nekadar tahil verebilirsin?
                      sana 1000 adet tahıl yollayabilirim

sen ne kadar odun yollayabilirsin...?

Yorum

bende 1000 gonderiyim ozaman....

Yolla cikti bile... (biraz fazla oldu ama,idare etcez artik :P).
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

İlk olarak Eyüphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          KAya 35 altınım varmış Plusta. Bunu kullanmamı tavsiye eder misin. Bu altınlar ne işe yarıyorlar böyle ki. Altınım biterse nasıl tedarik ederim tekrar?

Aydınlatın bizi yahu
                          Eyüp altını kullanabileceğin en verimli yer hammaddelerinin %25 daha hızlı üretimini sağlamaktır. Oyuna herkes 35 altın ile başlıyor. Server 1'de vardı. Bundan var mı bilmiyorum ama davet ederek oyunu yeni biri kazandırırsan ve nüfusu 75'e çıkarsa 15 altında daha geliyor hesaba...

Ben şu aşamada 20 altını kullandım...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bende 1000 gonderiyim ozaman....

Yolla cikti bile... (biraz fazla oldu ama,idare etcez artik :P).
                            1 saat sonra da benimkiler sana doğru yol almaya başlayacak eyvallah...

Yorum

Arkadaşlar plus ne oluyo bende tam cözemedim ... bu olayı bilen varsa anlatabilirmi..

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eyüp altını kullanabileceğin en verimli yer hammaddelerinin %25 daha hızlı üretimini sağlamaktır. Oyuna herkes 35 altın ile başlıyor. Server 1'de vardı. Bundan var mı bilmiyorum ama davet ederek oyunu yeni biri kazandırırsan ve nüfusu 75'e çıkarsa 15 altında daha geliyor hesaba...

Ben şu aşamada 20 altını kullandım...
                                nasıl kullanıyoruz bende varbiraz hammade için kulana bilirmiyim ileride zorluk cekmim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X