Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN - Travian

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ya bu oyunu oynayan bir arkadaşım var çocuk gece 5 te saat kurup kalkıyo dernekte bile laptop elinde kafayi yemiş
    SÜRMENELİİİ...
    https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Bu oyun bişey değil ben bide knight online oynuyodum bıraktım. Odahada berbat hiç unutmuyorum bi gün sabah 10da oturmuştum sabah ezanına kadar hiç kalkmadım pcden
      FIRTINA

Yorum

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        12 ve 7 ye beklerim
        İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        s12 dün başladı...
        s12'ye de kayıt oldum..

memopad 130|24

s12'de birliği ben kurarım. BMN/Trabzonspor s12 birliğine katılım için diğer arkadaşlar sadece elçilik seviye 1 kursunlar, yeter.

s11'de başlayalı 3-4 ay olmuş.

s12 daha henüz başlıyor, orada sağlam bir birlik kurabiliriz.
        Derin Trabzonspor
        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Bir defa oynadim Allah bidaha bulastirmasin s7 de oynamistim ilk 100 deydim, yine kullanici adim esirgolge'ydi.15 e yakin madalyam vardi ama oyunun sonuna dogru yerlebir ettiler beni ve bu lanet oyundan kurtuldum hepsinden Allah razi olsun
          Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            s12'ye de kayıt oldum..

memopad 130|24

s12'de birliği ben kurarım. BMN/Trabzonspor s12 birliğine katılım için diğer arkadaşlar sadece elçilik seviye 1 kursunlar, yeter.

s11'de başlayalı 3-4 ay olmuş.

s12 daha henüz başlıyor, orada sağlam bir birlik kurabiliriz.
            Hemen yanındayım rastlantıya bak

Yorum

Hemen yanındayım rastlantıya bak
              Hocam beni bir birliğe çağırdılar. Fena görünmüyor birlik, Trabzonlular da var.

Ne dersin, kendi birliğimizi kuralım mı yine de? Elçilik seviye 2 bende şu an, birlik kurmak için 1 seviye kaldı.

Senden başka bir de yine çok yakınımızda onemsa diye birisi var, Trabzonlu. şimdilik başka da yok bildiğim..
              Derin Trabzonspor

Yorum

İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam beni bir birliğe çağırdılar. Fena görünmüyor birlik, Trabzonlular da var.

Ne dersin, kendi birliğimizi kuralım mı yine de? Elçilik seviye 2 bende şu an, birlik kurmak için 1 seviye kaldı.

Senden başka bir de yine çok yakınımızda onemsa diye birisi var, Trabzonlu. şimdilik başka da yok bildiğim..
                s7 ile daha çok ilgileniyorum. s12 de ne yapalım dersen bana uyar

Yorum

s7 ile daha çok ilgileniyorum. s12 de ne yapalım dersen bana uyar
                  hocam bu sözünü hatırlatırım..

sana oyunda mesaj gönderdim, anladın sen onu...

bir de ufak malzeme alşverişi yaptım, sende tahıl hiç kalmamış gibi birşeydi. tuğla aldım, tahıl verdim..

hadi herkese iyi oyunlar...
                  Derin Trabzonspor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                  Çalışıyor...
                  X