server 2 de olan var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN - Travian
Daraltma
X
-
Kışla kurdum. dün 1 Lejyoner yetişdirdim. şuandada 3 lejyoner yetişdiriyorum.
ama kaçtane askerim olduğunu görebileceğim yer neresi bulamadım. nerden bakılıyor buna.
birde sadece lejyoner değilde süvari felan gibi diğer askerleri yetiştirmek için ne yapmak gerekli acaba?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
benim nüfus 60 oldu. 3 tanede lejyonerim var. daha başlayalı 2 hafta falan oldu.
ama gerekirse yeni bi üyelik alırım sıfırdan başlarız. hep beraber güçlü bi şekilde gireriz oyuna. duyuru yapıp herkesi aynı servere yönlendirebiliriz...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
Abi eğer hızlı gelişim istiyosanız 3x te oynayabilirsinizBende 4 te başladım ama cok yavas 4 ve fazla online olmayı gerektiriyo . 3x te bu 2. hesabım ilk hesabımı bi savaşta sildim 17 bin nufusa dayandım ve dem birliklerindeyim
) 3x te oynayan varsa dem birliklerini bilir . Şu sıralar 3x muthis zevkli bi hal almaya başladı bütün büyük birlikler birbirleriyle savaşıyolar
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan server 4 de de alabilirim aslında. server 4 de sadece Trabzonsporluların olacağı bi birlik var mı. yada kurulabilirmi. TRABZONSPORLULAR BİRLİĞİ çok karizma olur.İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
- Alıntı
Yorum
Yorum