Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN - Travian

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    server 4 de durum giderek kızışıyor. 9 birliğimiz güzel ama benim köyün durumu pek değil
    noldu abi ya?sen benden öndeydin şimdi bayaa gerilerde kaldın?bi şeye ihtiyacın varsa söyleyebilirsin
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

S7'de bir arkadaşımın yardıma ihtiyacı var.
      Sürekli saldırı altında, elinden gelecek bişeyleri olanlar yardım ederse sevinirim.
      219/-10 koordinatlarında.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

bu oyun duruyormu hala acep
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

ne gunlerdi ama
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu oyun duruyormu hala acep
            17 server olmus. breee
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• hatırlatmayın ya şu oyunu,uykusuz geçen günlerim gecelerim aklıma geliyor.ne manyakça bişeydi...

Yorum

Ben oyunun nasıl çalıştığını ve neler yapmam gerektiğini anlayana kadar BMN Birliği kapanmıştı Sonra da bir daha eski tadını vermedi, bıraktım
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

EFSANE GERİ DÖNDÜ...

Heyecanı yeniden yaşamak isteyen arkadaşları aşağıdaki linkten oyuna kayıt olmaya ve kuzey-doğu bölgesini seçmeye davet ediyorum.

Ben az önce kayıt oldum. Zamanı gelince -BMN- birliğini kuracağım.
                  Kayıt olanlar koordinatlarını ve kullanıcı adlarını buraya yazsın, şimdiden liste oluşturalım.

BMN - Server 11 liste

memopad; 304|40
                  Derin Trabzonspor
                  HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

Bu oyunu zamanında oynamıştım ama daha sonra okul nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım.Geri dönüp dönmeme konusunda kararsızım
                    Dallas Mavericks
                    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

3 sene once basligi acmisim )) kolay kolay donmem daha bu oyuna.. Super zaman yiyor, barcelona'da otelde bile buna bakmak icin bilgisayara giriyordum
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

Herkesin ağzı yanmış bu oyundan galiba... Kimse tekrar oynamak istemiyor..

Neyse ben takılayım biraz bakalım. Birleşmiş Köyler adında bir birlik var. Biraz serpilip büyüyünce o birliğe katılırım herhalde...

Yine de oyunu denemek isteyenler filan olursa şu linkle kayıt olsunlar.

Server 11'de Kuzey-Doğu bölgesine kayıt olun..
                        Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• aaa Forumda Travian oynayandamı var yaa

s5te oynayan varmı ?
                          FIRTINA

Yorum

• oy oy oy ismini bile görünce kötü oldum... gece saat 4'e alarmı ayarlayıp saldırı karşıladığım zamanlar aklıma geldi de get benden uzak dursun..
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

12 ve 7 ye beklerim

Yorum

server 10 a beklerim. 1-2 aydır başlayalı. altın hesabınız yoksa işiniz zor
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X