Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN - Travian

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

server 2 de olan var mı?
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Kışla kurdum. dün 1 Lejyoner yetişdirdim. şuandada 3 lejyoner yetişdiriyorum.
      ama kaçtane askerim olduğunu görebileceğim yer neresi bulamadım. nerden bakılıyor buna.
      birde sadece lejyoner değilde süvari felan gibi diğer askerleri yetiştirmek için ne yapmak gerekli acaba?
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Arkadaşlar durumumuz zor gözüküyor birlikte hareket etmezsek adamlar teker teker götürecek bizi.
        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

benim nüfus 60 oldu. 3 tanede lejyonerim var. daha başlayalı 2 hafta falan oldu.

ama gerekirse yeni bi üyelik alırım sıfırdan başlarız. hep beraber güçlü bi şekilde gireriz oyuna. duyuru yapıp herkesi aynı servere yönlendirebiliriz...
          Gerçek budur. ☆

Yorum

Burçak abi server 4 den de bir köy al iki köyü idare etmek zor olmazsa, orda gelişmen için hammadde yardımında da bulunuruz rahat rahat gelişirsin koruma altına alırız seni.
            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Hasan server 4 de de alabilirim aslında. server 4 de sadece Trabzonsporluların olacağı bi birlik var mı. yada kurulabilirmi. TRABZONSPORLULAR BİRLİĞİ çok karizma olur.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Abi eğer hızlı gelişim istiyosanız 3x te oynayabilirsiniz Bende 4 te başladım ama cok yavas 4 ve fazla online olmayı gerektiriyo . 3x te bu 2. hesabım ilk hesabımı bi savaşta sildim 17 bin nufusa dayandım ve dem birliklerindeyim ) 3x te oynayan varsa dem birliklerini bilir . Şu sıralar 3x muthis zevkli bi hal almaya başladı bütün büyük birlikler birbirleriyle savaşıyolar
                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hasan server 4 de de alabilirim aslında. server 4 de sadece Trabzonsporluların olacağı bi birlik var mı. yada kurulabilirmi. TRABZONSPORLULAR BİRLİĞİ çok karizma olur.
                  Abi server 4 de BMN birliği var herkes orda işi ilerlettik daa

Yorum

ozaman orayada üye olayım ben. ama 2 üyelik yasak felan yazıyodu sonra 2 üyeliğimide silmesinler ?
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

Yok abi aynı serverdan iki köy alırsan yasak farklı serverlardan köy almak serbest.

Yorum

haaaa çok iyi ozaman ben server 4 de de alırım bi üyelik ozaman. BMN Birliğini güçlendirelim orda iyice
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

server 4 BMN herkez burda buluşuyor beyler ... birlik bu aralar fazla ilgisiz kaldı ..
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

üye olurken soruyorya hani
                            Romalılar
                            Cermenler felan diye. bunlardan hangisini seçeyim . yada rastgele olsa farkediyormu
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

galyalıyı seçme kardeş o iki iş yapamıyor 2 sinden birini seç 3x te aslında birlik açılsaydı güzel olurdu diğerlerinden daha hızlı

Yorum

daha fazla bilgi içinde oyun yönergesine bakabilirsin orda askerlerin binaların nasıl kurulacağı ve ne işe yaradığı yazıyor ama yinede her zaman yardımcı olurum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X