Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN - Travian

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bende dün gece Server 4'e kayit oldum. Kendimi biraz gelistirdikten sonra Birlige üye olmaya basvuracagim ama önce kendi cabalarimla gelismek istiyorum.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

ben de şuan 4.serverde kayıt oldum hadı hayırlısı elcılıgı kurar kurmaz bırlıge basvuru yaparız ama önce biraz güclenelım

oyuncu adı lazzist
      köyümün adı Dostbey Köyü

Yorum

Hammaddelerin seviyelerini arttıyorum şu anda elçilik için yeterli hammadde yok biraz bekleyip öyle elçilik binasını kurucam sonra birliğe üye olurum.
        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

kardeşler s3 te oynuyom YOHA birliğinde durumum çok şükür ii oradaki nick X_fibers elimden geldiince yardım ederim hadi kolay gelsin
          Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
          Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

bir kişi farklı serverlerde köylere sahip olsa bi sorun olur mu?
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir kişi farklı serverlerde köylere sahip olsa bi sorun olur mu?
              yok abi sorun olmaz. hatta farklı maille aynı serverda bile olur
              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok abi sorun olmaz. hatta farklı maille aynı serverda bile olur
                ok sağol.
                ikincisi biraz hileciliğe giriyo
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ok sağol.
                  ikincisi biraz hileciliğe giriyo
                  eğer aynı serverda bir köy daha almak için uğraşacaksan plus kısmından kendine daviteye gönder ki 2. köyün nüfusu 75 olunca sana altın yüklesinler.
                  HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eğer aynı serverda bir köy daha almak için uğraşacaksan plus kısmından kendine daviteye gönder ki 2. köyün nüfusu 75 olunca sana altın yüklesinler.
                    yok ağbi aynı serverden almıyacam.
                    Kazım Koyuncu

Yorum

Elçilik binasını kurdum birliğe nasıl üye olucam yaa biri elimden tutsun
                      köy: scorpion
                      server 4 deyim.
                      İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elçilik binasını kurdum birliğe nasıl üye olucam yaa biri elimden tutsun
                        köy: scorpion
                        server 4 deyim.
                        Birlikten size davet gelecek onu kabul edeceksiiz o kadar.
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birlikten size davet gelecek onu kabul edeceksiiz o kadar.
                          Eyvallah sağolasın bekliyorum o halde.

Yorum

Anadolu birliğinden Fidanlıdan saldırı aldım.Sonuç onun içinde benim içinde kötü oldu
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Allah başa vermesin saldırı falan yaa okadar uğraşıyoz biri gelir alır ganimetleri varyaa bulur yerim onu

Yorum

Bu oyunda gamzeden kralını tanımam abi bi çırpıda neydi o öyle yaa helal olsun sana büyüksün gamzecan büyüksün

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X