Bende dün gece Server 4'e kayit oldum. Kendimi biraz gelistirdikten sonra Birlige üye olmaya basvuracagim ama önce kendi cabalarimla gelismek istiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN - Travian
Daraltma
X
-
İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kişi farklı serverlerde köylere sahip olsa bi sorun olur mu?HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok abi sorun olmaz. hatta farklı maille aynı serverda bile olur
ikincisi biraz hileciliğe giriyo''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleok sağol.
ikincisi biraz hileciliğe giriyoHAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer aynı serverda bir köy daha almak için uğraşacaksan plus kısmından kendine daviteye gönder ki 2. köyün nüfusu 75 olunca sana altın yüklesinler.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElçilik binasını kurdum birliğe nasıl üye olucam yaa biri elimden tutsun
köy: scorpion
server 4 deyim.Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirlikten size davet gelecek onu kabul edeceksiiz o kadar.İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
- Alıntı
Yorum
Yorum