Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Latife yapdım abi kafa dağıtmak için beynim sigaradan uzaklaşsın diye.. Yanlış anlamadım yani
    Benim bu başlıktaki en son mesajım bırakmak için çok güzel motivasyon kaynağı olmalı. 300 TL para cebimde kalıyor, boru değil.
    Ki ben 2-3 günde bir paket sigarayı ancak içerdim.
    Ayrıca sigara içip o kucağındaki yavruyu öpüp kokluyorsun, senin sigaradan dolayi maruz kaldığın kötü neticelere o çocuk da maruz kalıyor. Ben de yaptım aynısını çünkü , kendime çok kızıyorum şimdi. Onu düşün mesela.
    En son Yaşar tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 17:21.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim bu başlıktaki en son mesajım bırakmak için çok güzel motivasyon kaynağı olmalı. 300 TL para cebimde kalıyor, boru değil.
      Ki ben 2-3 günde bir paket sigarayı ancak içerdim.
      Ayrıca sigara içip o kucağındaki yavruyu öpüp kokluyorsun, senin sigaradan dolayi maruz kaldığın kötü neticelere o çocuk da maruz kalıyor. Ben de yaptım aynısını çünkü , kendime çok kızıyorum şimdi. Onu düşün mesela.
      Vallahi abi sigara içerken düşün her sigaradan sonra dişlerimi fırçalayıp elimi yüzümü yıkayıp öyle oynardım onla şimdi rahatım böyle düşünüyorum

Parada tabiki büyük bir etken benim 600 lira cebimde kalıcak eşimle birlikte bırakdık 600 lira büyük para bu para ile istediğin gibi gezer tozar alışveriş yapar ve çocuğunun eksiklerini falan alırsın yani biz bu düşünce ile çıkdık yola...
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Sigaranın içinde fare zehri varmış öyle diyolla. Onlar diyor ben bir şey demiyorum.

İradenize sahip çıkın sigaranın canı bizi çeksin
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ben bırakalı yaklaşık 4 ayı geçti keyifli ve huzurlu miss gibi
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• 269 gün olmuş, bıraktığım andan itibaren 5399 adet sigara içmemişim, 2.970 tl cebimde kalmış.

Kesinlikle kurtuldum bu illetten.

Çok da pis kokuyormuş bu meret.

Sigara içilen bir yerde 5 dk bulunsam montuma sinen koku günlerce geçmiyor.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sigara yok ama nargile var : )
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Zaten günde 3 tane içiyordum yaklaşık 1 ay önce sağlam grip oldum kanlı balgam gelmeye başladı aha dedim oğlum Akciğer kanseri oldun şanslısın kurtuluyorsunuz bu iğrenç dünyadan ama nerede bizde o şans

Doktora gidip Akciğer röntgeni çektirdim ciğerlerin taş gibi sağlam sadece üsütmüsün diyerek 8 tane ilaç yazıp yolladı

Bende madem ölmüyorum o halde daha elimden çok çekeceğiniz var diyerek sigarayı temelli bıraktım
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

• Abiler ablalar kardeşlerim. İçmeyin

2:34
                  En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 08.02.2016, 11:33.

Yorum

• ben sigara içiyorum.

hayatımda kabullenemediğim inanamadığım ikişey var biri sigara biride bende kalsın

niye içtiğimi bilmiyorum ama bitince alıyorum bazen biticek diye garantiye alıp 2 paket alıyorum.sigara 50 tl olsa yine alırım.kendimiz öldürüyoruz bi ton dumanı vucudumuzun içineçekiyoruz sigara içen açık ara dünyadaki en aptal insandır.

sağlık yerindeysek herkes fosur fosur içiyor amabirgün doktora gittiğinde doktor ona dediğinde ciğerlerin bitmiş sigaraya devam edersen 1 yıl sonra ölüceksin dediğinde ölüm korkusundan bırakıveriyorlar .eee zaten sonuç bu süreç oraya götürüyor.tabi bunlar şanslı olanlar doktora görünmeyen durumunu bilmeyen içmeye devam ediyor ve aniden kalpten beyin kanamasından yada uyurken ölüyor ne kadar acı.

ama lanet olası sigarayı icat eden Alahsız her kimse bu nasılbişey bırakamıyorsunda oysaki çocukken içmezdik .yediklerimizden tad alırdık doğru düzgün nefes alırdık bi merdiven çıkınca yorulmazdık.suçlu bizmi yoksa makus talihimizbizisigarayamı yönlerdide bu sonla çıkmaz sokakla başbaşa kaldık.

olmuyor bu bir tutku deligibi sevmek en büyük aşk gibi bişey kim en büyük aşkından en büyük tutukusundan sevgilsinden pat diye ayrılabilir ikisisde birbirini severken.

ilaçlar bantlar baharatlar vb şeyler bunlar bıraktıramaz bu en büyük aşkımızı .işin kötü yanı o bir gün bizi bıraktırıcak teredicek ama ahala ona tutkuyla aşığız sonunu bile bile.

ne bu ne kadar zor bir denklem.

sanki bir okyonusta bir kütüğe tutunmuşsun hayatta kalıyorsun onu bırakırsan boğulucaksın sigarada bana göre bunun gibi bir gerçeklik .

hayatta pek çok şey başaran insan vardır ama bence ilk onda sigara içen ama gerçekten içen günde bir iki paket içen bir kişinin sigarayı bırakması çok fantstik bir mucizedir en büyük takdire şayandır.bunu başarabilen inan herşeyi başarabilir.
                    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 09.02.2016, 02:34.

Yorum

• benim prensibimdir benden sigara isteyen genç arkadaşıma ilk yaşını sorarım18 den küçükse sigara vermediğim gibi bu hataya bizim düştüğümüzü ve çıkamadığımızı ama kendisinin yaşının küçük olmasından ötürü bırakması gerektiğini farklı şeyler yapması gerektiğini anlatırım . ben 17 yaşında başladım. kimsenin özentisi olmadan kimsenin uzattığı sigarayla başlamadan . bu haltı kendim yedim kendim çekiyorum . ama başka genç canlar yanmasın. 8 senedir içiyorum yararını görmedim ama zararını da görmedim
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Artık bıktım diyenlerdenim,ağzıma sürmek istemiyorum ama bırakamıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum.

Yorum

• Ben ilaç yardımıyla bıraktım. İlacın hiçbir ciddi yan etkisini de görmedim.
                          Bırakmak isteyenlere bu ilaç konusunda yardımcı olabilirim, ilacı devlet ücretsiz veriyor.
                          İlacı kullanırken sigarayı da içmeye devam ediyorsunuz ve üçüncü günden itibaren sigaranın tadı değişiyor nefret ediyorsunuz. Sekizinci günde sigara hayatınızdan çıkıyor.

Yorum

• Bırakalı 2.5 sene olacak nerdeyse, vay bee...

Yorum

• Nasıl beceriyorsunuz bunu?

Özellikle yemek yedikten sonra mutlaka içmek zorunda hissediyorum kendimi, aç karına ise sigarayı hiç aramıyorum.

Dün gece güya sigarayı bıraktım sabah kendimi markette sigara alırken buldum.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Günde neredeyse 2 paketten fazla içiyordum. Bu gün itibariyle 90 gün oldu sigarayı bırakalı. İlaç değil de nikotin sakızı kullanmanızı tavsiye ederim.. 3 ayda 10 kilo aldım ama yine de o zaman ki gibi koştuğumda falan nefesim daralmıyor..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X