Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni başlayacaklar yada başlamaya niyeti olanlar için açılacak mı bir başlık

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni başlayacaklar yada başlamaya niyeti olanlar için açılacak mı bir başlık
      Özel Mesaj diye bir icat yapmış gavurlar değil mi?

Ben senin bilgi dağarcığını geliştiririm.

Yorum

• son 54 saatim ölmezde sağ kalırsam bırakıyorum inşallah 6 şubat

Yorum

• Otlakçılar içinde başlık yok mu? Hiçbir zaman sigara satın almayanlar ancak uzatılırsa alıp içenler olarak başlık istiyorum

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Otlakçılar içinde başlık yok mu? Hiçbir zaman sigara satın almayanlar ancak uzatılırsa alıp içenler olarak başlık istiyorum
            Otlakçılar ilgili bir fıkra biliyorum ama neyse....

Yorum

• Çok zor bir iş ama bakalım nasıl olacak.
              En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
              En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok zor bir iş ama bakalım nasıl olacak.
                Şu dünyada herkes sigarayı bırakır senle benim birader bırakamaz.O kadar iddalıyım bu dediğimde.

Yorum

• 3 kez bırakmayı denedim...
                  En fazla da 3 gün dayanabildim...
                  Sonrasında 1 paket sigarayı 1 gecede bitirmiştim (:
                  Benim bu konuda kendime sözüm geçmiyor...
                  Hamiş

Yorum

• bende 6 ay bıraktım en fazla sonra neden başladım bilmiyorum sanırım arkadaştan birtane istemiştim. 9 şubat sanırım sigarayı bırakma günü bırakmaya niyetli birileri var mı ?

Yorum

• Yorum

• Bırakmak lazım

Yorum

• bırakman kolayını söylüyorum ben size arkadaşlar...sizin için yanıp tutuşan başka bir şey bulacaksınız öylece bırakıyosunuz
                          !

Yorum

• 4 Yıl bitmiş...ne iyi yapmışım, bahane uydurmayın bırakın artık.

Yorum

• Aslinda sİgara bİr arac,İnsanlar sgarayi İÇİyor ondan sonra da ya kanser yada farkli bİr hastaliĞa takiliyor hayati kazanan kİm?tabİkİ sİgara Üretİcİlerİ ve İlaÇ Üretİcİlerİ.kaybeten kİm sİgara tÜketİcİlerİ.
                              Ben hayat da hİÇ İÇmedİm İÇmediĞİm İÇİnde Çok mutluyum gercİ braz kİlom var ama yinede memnunum.herkese tavsiyem İÇenler biraksin......

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O deveye binen eninde sonunda yakayı kutup ayısına kaptırıyor .
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.05.2010, 04:21.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X