zafer dün akşam maçtan sora sigara içmiştir bilginize
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakılmıyo olmuyor bi türlü başaramıyorum,10 sene boyunca hergün 1 pakete yakın sigara içerim taaaki gecen pazartesine kadar,,,
pazartesi söz verdim kendime bırakacağım bu illeti artık içmeyeceğim ama olmuyor işte başaramıyorum
salı,çarşamba,perşembe ve bugün tam 4 gündür paket almıyorum yanlız pazar aksamı aldığım paket duruyordu,pazartesi 7 tane içtim salı 6 tane içtim çarşamba ve perşembe 4 tane içtim bugün ise bu sate kadar 2 tane içtim bu benim için büyük bi başarıydı ama hep aklımda illet ,,içmemek için naneli sakız şeker su ne bulursam denedim ama olmuyor heleki yemekten sonra çok dayanılşmaz oluyor..sigarayı bırakayım diye daha beter içesim geliyor
kendikendime karar verdim günde 3 tane içeceğim sabah öyle aksam yemeklerinden sonra inşallah dayanırım...son aldığım paket salı günü bitti şimdi eş dosttan otlanıyorum 1 er tane
ama bırakacağım..sigarasızlığa alışıyor insan zamanla
not:4 gün boyunca paket almadım,küçük bi kumbara yaptım,içine hergün 3.50 ytl atıyorum ve birikiyor şu anda 14 ytl olduve hergünde atacağım,,,sizde deneyin özellikle bıraktığınız anda sigaraya verceğiniz parayı biriktirin ve 2.3 ay sonra sigaraya verdiğiniz paranın değerini ozaman anlarsınız
Gripincim Zafer zaten günde 1-2 tane içtiğini söylemişti.Dün o sigarayı içerkende saat 10da bi tane işçmiş başka içmemiş,yemin etti.
Biz ona inanıyoruz..En son Nebiye tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 14:34.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezafer dün akşam maçtan sora sigara içmiştir bilginizeNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
BMN Sigarayı Bırakanlar:
1-Badaloğlu 17 Ocak 2001
2-CeSS 1 - Mart 2006
3-serdalsahin61 - 2 Nisan 2006
4-Köktürk - 25 Aralık 2006
5- Emorfo - 2 Nisan 2007
6-bordobluex - 14 Nisan 2007
7- dr.muhsin - 20 Nisan 2007
8-zafer6161-27 Nisan 2007
9-tigin -1 Mayıs 2007
10-Mehdi - "En son gençler maçı Tolga penaltıyı tutmadan önce yaktıydım"
notigarayı bırakan iradeli arkadaşlarımızı tarih sırasına göre yazdım.Mehdi senin durumunu ben anlamadım!Başladın mı?bıraktın mı?sen bize bildir artık...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
Erciyes maçından sonra bile içmediysem bitmiştir olarak kabul edebilirsiniz Ahmet abi.Bende tarih olarak hesaplayamadığım için gençlerbirliği maçı demiştim.Kısaca Mehdi-Bıraktı desenizde olurT R A B Z O N S P O R
- Alıntı
Yorum
-
Evet arkadaşlar, sigarayı bırakan ayrıcalıklar listesine adınızı sizlerde altın harflerle yazdırın...Bu arad listemizde hiçbir bayanın olmaması beni ziyadesi ile memnun etmiştir.Efferum kızlar.Sakın olaki o mereti içersiniz!...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
İçmeye başladım...
Ama su
Evet yanlış duymadınızSigara içme su iç
Bendeniz tüm gününü bazen sadece 1 bardak suyla bitiren bir insanım da...Son zamanlarda cildimdeki aşırı kuruluk sebebiyle anladım ki bu böyle olmaz,su içmek lazım.Artık yanımda şişe taşıyorum (Paket taşıyorum der gibi oldu) Bir litreyi şimdiden bitirdim azar azar içip.Günde 2 litre içeceğim artık.
BMN-Günde en az 2 litre su içme kampanyası başlatıyorumSigaraya karşı su
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçmeye başladım...
Ama su
Evet yanlış duymadınızSigara içme su iç
Bendeniz tüm gününü bazen sadece 1 bardak suyla bitiren bir insanım da...Son zamanlarda cildimdeki aşırı kuruluk sebebiyle anladım ki bu böyle olmaz,su içmek lazım.Artık yanımda şişe taşıyorum (Paket taşıyorum der gibi oldu) Bir litreyi şimdiden bitirdim azar azar içip.Günde 2 litre içeceğim artık.
BMN-Günde en az 2 litre su içme kampanyası başlatıyorumSigaraya karşı su
Azar azar iç...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKız, senin bünye 2 litreyi kaldırmaz.Zaten ifacuk bişeysun.Boğulur senin iç organlar 2 litre suda...Bence 200ml ile başla...Azar azar iç...
Evet biliyorum mesela seninle aramızda baya bir siklet farkı var,öyle bakarsan yandık
( 1 hafta cezam hayırlı olsun,hepinizi özleyeceğim
)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet abi lütfen beni akranlarımın normlarında değerlendir.Evet biliyorum mesela seninle aramızda baya bir siklet farkı var,öyle bakarsan yandık
( 1 hafta cezam hayırlı olsun,hepinizi özleyeceğim
)
1 Hafta ceza oldunu nereden çıkardın?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 Hafta ceza oldunu nereden çıkardın?
- Alıntı
Yorum
-
Adana çık aradan
Ahmet abi alemsin...
Bu alemde kral sensin
Sen bizim her şeyimizsin
Velinimetimizsin...
Ahmet abi demişler adına
Hayır dua ederiz hepimiz ona
Mübarek insandır,
Elittir de ayrıca
Trabzon'un sefiridir,adıysa Ahmet Baba!..
Haklının yanında
Adaletin savunucusu
Şiddetin karşısında
İsiyinin koruyucusu
Milletin sevgilisidir,adıysa Ahmet Baba!..
Bakın Ahmet abim dünyada tek
Acıma duygusu ne de yüksek
Dün dündür bugün bugün der
Ufaklıkları hep affeder
Rengi bordo mavidir,adıysa Ahmet Baba!
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledirek nikinin üstümü çizilecek yoksa
Belli mi olur?Belkide sende Gamze'nin yanında sırıtan o yeşil suratlarla gitmek istersin he...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
Yorum