Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zafer dün akşam maçtan sora sigara içmiştir bilginize
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bırakılmıyo olmuyor bi türlü başaramıyorum,10 sene boyunca hergün 1 pakete yakın sigara içerim taaaki gecen pazartesine kadar,,,
      pazartesi söz verdim kendime bırakacağım bu illeti artık içmeyeceğim ama olmuyor işte başaramıyorum
      salı,çarşamba,perşembe ve bugün tam 4 gündür paket almıyorum yanlız pazar aksamı aldığım paket duruyordu,pazartesi 7 tane içtim salı 6 tane içtim çarşamba ve perşembe 4 tane içtim bugün ise bu sate kadar 2 tane içtim bu benim için büyük bi başarıydı ama hep aklımda illet ,,içmemek için naneli sakız şeker su ne bulursam denedim ama olmuyor heleki yemekten sonra çok dayanılşmaz oluyor..sigarayı bırakayım diye daha beter içesim geliyor
      kendikendime karar verdim günde 3 tane içeceğim sabah öyle aksam yemeklerinden sonra inşallah dayanırım...son aldığım paket salı günü bitti şimdi eş dosttan otlanıyorum 1 er tane
      ama bırakacağım..sigarasızlığa alışıyor insan zamanla

not:4 gün boyunca paket almadım,küçük bi kumbara yaptım,içine hergün 3.50 ytl atıyorum ve birikiyor şu anda 14 ytl oldu ve hergünde atacağım,,,sizde deneyin özellikle bıraktığınız anda sigaraya verceğiniz parayı biriktirin ve 2.3 ay sonra sigaraya verdiğiniz paranın değerini ozaman anlarsınız

Gripincim Zafer zaten günde 1-2 tane içtiğini söylemişti.Dün o sigarayı içerkende saat 10da bi tane işçmiş başka içmemiş,yemin etti.
      Biz ona inanıyoruz..
      En son Nebiye tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 14:34.

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zafer dün akşam maçtan sora sigara içmiştir bilginize
        la grip ben dün aksam sigara içerken en son sigaramı önceki gün sabah 10 içtiğimi söylemiştim..yani tam tamına 30 küsür saat sonra 1 tane içtim oda sizin yanızda...günde 1 adete düşürdüm sigarayı
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ben anlamam kardeşim bi tane iki tane bıraktığın anlamına gelmiyo bugün bitane içen yarın bi paket içer
          Bordomavi.net

Yorum

• BMN Sigarayı Bırakanlar:

1-Badaloğlu 17 Ocak 2001
            2-CeSS 1 - Mart 2006
            3-serdalsahin61 - 2 Nisan 2006
            4-Köktürk - 25 Aralık 2006
            5- Emorfo - 2 Nisan 2007
            6-bordobluex - 14 Nisan 2007
            7- dr.muhsin - 20 Nisan 2007
            8-zafer6161-27 Nisan 2007
            9-tigin -1 Mayıs 2007
            10-Mehdi - "En son gençler maçı Tolga penaltıyı tutmadan önce yaktıydım"

notigarayı bırakan iradeli arkadaşlarımızı tarih sırasına göre yazdım.Mehdi senin durumunu ben anlamadım!Başladın mı?bıraktın mı?sen bize bildir artık...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Erciyes maçından sonra bile içmediysem bitmiştir olarak kabul edebilirsiniz Ahmet abi.Bende tarih olarak hesaplayamadığım için gençlerbirliği maçı demiştim.Kısaca Mehdi-Bıraktı desenizde olur
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• .Mehdi senin durumunu ben anlamadım!Başladın mı?bıraktın mı?sen bize bildir artık

mehdi sigarayı bıraktımıkii
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Evet arkadaşlar, sigarayı bırakan ayrıcalıklar listesine adınızı sizlerde altın harflerle yazdırın...Bu arad listemizde hiçbir bayanın olmaması beni ziyadesi ile memnun etmiştir.Efferum kızlar.Sakın olaki o mereti içersiniz!...

Yorum

• İçmeye başladım...

Ama su

Evet yanlış duymadınız Sigara içme su iç

Bendeniz tüm gününü bazen sadece 1 bardak suyla bitiren bir insanım da...Son zamanlarda cildimdeki aşırı kuruluk sebebiyle anladım ki bu böyle olmaz,su içmek lazım.Artık yanımda şişe taşıyorum (Paket taşıyorum der gibi oldu ) Bir litreyi şimdiden bitirdim azar azar içip.Günde 2 litre içeceğim artık.

BMN-Günde en az 2 litre su içme kampanyası başlatıyorum Sigaraya karşı su

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İçmeye başladım...

Ama su

Evet yanlış duymadınız Sigara içme su iç

Bendeniz tüm gününü bazen sadece 1 bardak suyla bitiren bir insanım da...Son zamanlarda cildimdeki aşırı kuruluk sebebiyle anladım ki bu böyle olmaz,su içmek lazım.Artık yanımda şişe taşıyorum (Paket taşıyorum der gibi oldu ) Bir litreyi şimdiden bitirdim azar azar içip.Günde 2 litre içeceğim artık.

BMN-Günde en az 2 litre su içme kampanyası başlatıyorum Sigaraya karşı su
                      Kız, senin bünye 2 litreyi kaldırmaz.Zaten ifacuk bişeysun.Boğulur senin iç organlar 2 litre suda...Bence 200ml ile başla... Azar azar iç...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kız, senin bünye 2 litreyi kaldırmaz.Zaten ifacuk bişeysun.Boğulur senin iç organlar 2 litre suda...Bence 200ml ile başla... Azar azar iç...
                        Ahmet abi lütfen beni akranlarımın normlarında değerlendir. Evet biliyorum mesela seninle aramızda baya bir siklet farkı var,öyle bakarsan yandık ( 1 hafta cezam hayırlı olsun,hepinizi özleyeceğim )

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet abi lütfen beni akranlarımın normlarında değerlendir. Evet biliyorum mesela seninle aramızda baya bir siklet farkı var,öyle bakarsan yandık ( 1 hafta cezam hayırlı olsun,hepinizi özleyeceğim )

1 Hafta ceza oldunu nereden çıkardın?

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 Hafta ceza oldunu nereden çıkardın?
                            direk nikinin üstümü çizilecek yoksa

Yorum

• Adana çık aradan

Ahmet abi alemsin...
                              Bu alemde kral sensin
                              Sen bizim her şeyimizsin
                              Velinimetimizsin...

Ahmet abi demişler adına
                              Hayır dua ederiz hepimiz ona
                              Mübarek insandır,
                              Elittir de ayrıca
                              Trabzon'un sefiridir,adıysa Ahmet Baba!..

Haklının yanında
                              Adaletin savunucusu
                              Şiddetin karşısında
                              İsiyinin koruyucusu
                              Milletin sevgilisidir,adıysa Ahmet Baba!..

Bakın Ahmet abim dünyada tek
                              Acıma duygusu ne de yüksek
                              Dün dündür bugün bugün der
                              Ufaklıkları hep affeder
                              Rengi bordo mavidir,adıysa Ahmet Baba!

Şu ceza işini bir daha mı düşünsen Ahmet abi

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                direk nikinin üstümü çizilecek yoksa

Belli mi olur?Belkide sende Gamze'nin yanında sırıtan o yeşil suratlarla gitmek istersin he...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X