guci dedıgın kadar kolay olsa hemen bırakacam da...işte başlaması kolay bitirmesi cok zor...hemde cokkkk..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak coskun0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleguci dedıgın kadar kolay olsa hemen bırakacam da...işte başlaması kolay bitirmesi cok zor...hemde cokkkk..Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce zararlarını bir oku; sonra bunları söyle olur mu?
bilmedigim başka zararları yoktur herhalde..hepsi kafamda ama napıyım işte bırakamadım,bırakamıyorumda...ölmeden trabzonun şampıyonlugunu görürsem söz veriyorum burdan o zman kesın olarak bırakacam ...''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSigarayı bırakmak sandığınızdan kolaydır. Tek mes'ele çevrenizin size 1 hafta sabredebilmesidir. Bir kerede bırakın.hangi 1 hafta ben 1 ayada 2 ayada razıydım valla
ama babam tam 5 ay hayatı zehir etti bize
babamın geldiğini gören odasına kaçıyordu
zavallı annem
velhasıl babam 8 ay sıgara içmedi son 3 ay alışmıştı normale dönmüştü tama oldu bu iş sonunda kurtuldu derken ne olduysa yine başladı ühühühühü 1 tane içim 2 tane içim diye diye 1 pakete çıkardı bırakmadan önce günde 3 paket içiyordu şimdi 1 paket içiyor
kabusun geri döneceğini biliyorum ama bırakması için çok ısrar ediyorum her defasında ''bu paket bitsin almayacam'' diyor ama sadece diyor
bırakan arkadaşlara şiddetle tavisiyemdir 1 tane içim bişey olmaz diyip sakın sıgara yakmasınlar babamın düştüğü hataya düşmesinler
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleczyio hocam..
1 2 hafta içinde hayatımda önemli bişi olucak. olumlu olursa söz veriyorum bırakacagım. ama olumsuz olursa işim gercekten cok zor .. .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Lapina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet benimle maçı var ! Yenerse beni bırakacak sigarayı , yenemezse hali harapEn son Egemen tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 00:57.Hadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Lapina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet benimle maçı var ! Yenerse beni bırakacak sigarayı , yenemezse hali harap
Size büyük görev düşüyor.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Lapina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet benimle maçı var ! Yenerse beni bırakacak sigarayı , yenemezse hali harapİlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Lapina;
Size büyük görev düşüyor.
Büyük ama pek zor değil.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sinancan tarafından gönderildiRuh sağlımı ona borçluyumşakası bile kötü yaklaşık 10 yıldır içerim bu mereti bir ara bıraktım ancak şu an yine devam inşallah bir gün bırakabilirm...
İnşallah en kısa sürede bırakır ve Cyzio hocamdan kalemi hak edersin
Seninde ismini listeye ekleyelim
- Alıntı
Yorum
-
Ben sigara kullanmıyorum ve de iş yerimde de 3 yıldır yasakladım.
Yasaklamamın nedeninide açıklayayım.İşyerim Çocuk Hastanesinin kafeteryası yasaklamadan önce hastane içerisinde içilmesi yasak oldugundan ihtiyaç duyan insanların cafeye gelip bi çayla sigara içip rahatlar düşüncesindeydik ve dumanında aşırı olmaması için gerekli havalandırma tedbirlerini aldık.Bi gün bi anne kucagındaki çocugunu emzirmek için musayit bi yer istedi ve bende yer gösterdim.2-3 dk. sonra kadının oldugu masadan duman çıktıgını gördüm bayan personelimden gidip naptıgını bakmasını istedim personelim geldi ve kadının çocugunu emzirdiğini bi yandanda sigara içtigini söyledi.İş te o an benim moralim çok bozuldu ve bu tür sahnelere şahit olmamak ve bunun mesuliyetini yaşamamak için ertesi günden itibaren yasak koydum.Şimdi çok huzurlu ve içim çok rahat.Çocugunu bile bile zehirleyen insanlara mantıgım yetmiyor...TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği
- Alıntı
Yorum
-
BMN Sigarayı bırakanlar:
1-Badaloğlu 17 Ocak 2001
2-bordoylamavi Mayıs 2001
3-CeSS 1 - Mart 2006
4-Apache61-24 Mart 2006
5-Serdalsahin61 - 2 Nisan 2006
6-Köktürk - 25 Aralık 2006
7- Emorfo - 2 Nisan 2007
8-bordobluex - 14 Nisan 2007
9- dr.muhsin - 20 Nisan 2007
10-zafer6161-27 Nisan 2007
11-tigin -1 Mayıs 2007
12-Mehdi - "En son gençler maçı Tolga penaltıyı tutmadan önce yaktıydım"
13-Melek BalEn son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 22:19.medicina humaniem veterineria humatitem
- Alıntı
Yorum
Yorum