Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yav iyice merak ettim susun da.
    Nebiş anlattıklarını okuyunca az çok ytahmin ediyorum.
    İstanbulda Ak Merkeze girdiğimde bende öyle karıştırmıştım heryani. Labirent gibiydi. ilk gidişte böyle oluyo
    Sinemaya izlemeye oraya gideriz artık.
    bende şimdi ordan geldim,alt kata garaja indik ,karşılaştığım olayı size anlatayımi,
    garajın bi ucundan bi ucu görünmüyor adamın birinin güvenlikçiye arabamı nereye çektiğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz dediğini duydum,sonra gittiler arabayı aramaya
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Zafer sen orda yolunu kaybetmeyip eve gelebildiysen o adamda arabasını bulur
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• sadece trabzona değil karadeniz e hayırlı olsun,böyle bir ihtiyacımız vardı.

Yorum

• az önce bakanımız Faruk Özak yöneticilerımızden Necmettin Aytekin ve Hasan Yener foruma gelıp orayı gezdıler

Yorum

• he gım ben yenıden ayrıntılı bı sekılde gezmeyı bıda ısterım cunku tam gezemedım orayı :hıh ben geldımde bırılerı her yerı fet etmıstı bılem :hıh:hıh:hıh ama ne yalan sölim bekledım gıbı degıl yanı yınede trabzona hayırlı ugurlu olsun
            Ölümüne bir sevda bu, Duysun tüm dünya bunu, Ne Fener'i, ne Cimbom'u Sevdik biz Trabzon'u Ne zaman gelecek Bu büyük hasretliğin sonu Görelim seni Türkiye'nin $ampiyonu

Yorum

• trabzona hayırlı olsun böyle iş sahalarına ihtiyac var
              Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• Hulya sen nasıl bi şe bekliyodun
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• hayırlı olsun. birkaç ay sonra gittiğimde uğrarım...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hulya sen nasıl bi şe bekliyodun

ımmm hanı böle böyük sehırlkerde oluyoya bol ındırımlı öle bısey buraya bı gırdıkkı ole fazla ındırımlı yok hep sosyetık magza normal bı vatandas gıdıpte ordan kıyafet fılan almaz koskaca kunduracılar dururken ama kafe yonunden o taraflar gusel ama yınede 100 üzerınden 25
                    Ölümüne bir sevda bu, Duysun tüm dünya bunu, Ne Fener'i, ne Cimbom'u Sevdik biz Trabzon'u Ne zaman gelecek Bu büyük hasretliğin sonu Görelim seni Türkiye'nin $ampiyonu

Yorum

• hayırlı olsun henüz gelemedik ama gelince gideriz inş....
                      Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Huuulya senin işin sorun yoktur da. denizde kum sende para. avatarın bile dolar lı
                        daha açılmamış mağazalar varmış. onlarda açılsın indirim mindirim hepsi olur elbet.
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• ççççççççççççoooo ayıp ettın trabzonun mılyarderı benım

Yorum

• pardon hülya ne iş yapıyorsun? öğrancilere burs verme gibi bir düşüncen varsa hesap numaramı gönderebilirim sen milyardermişsin ya hani

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• öğrencileri hiç sevmez.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• olsun seneye okulum bitiyor ondan sonra da burs verebilir... demokraside çareler tükenmez...

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X