Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz belkim yarın ayarlarsak hülya,esmer ve elifle yani kız kıza bi teftiş yapacağız.
    Sizle de gideriz de sonra Önce bi rahatca gezelim de biz.
    bayanlarla alışveriş merkezine gitme hatasını bugün annem sayesinde öğrendim ben abla

Yorum

• aksam uzerı acayıp kalabalıktı öğlelerde o kadar yoğunluk yoktu ama gercekten cok guzel olmuş

Yorum

• Daha önce var mıydı bilmiyorum ama Bimeks'in Trabzon'da olması iyi olmuş...
        Bilgisayar hususunda iyi bir firma...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Trabzona Hayırlı uğurlu olsun çok güzele benziyo...
          Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• Buradaki ( Forum Bornova'da ) fenerium felan gibi yerlerde var. Merakımdan soruyorum Forum Trabzon'da da var mı? Hiç sanmıyorum ama merak ettim.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Özellikle o şehirdeki öğrenciler için çok güzel bir gelişme,Mersin'Dekinden biliyorum ve Sivastaki Öncü-Pazaristan arasında mekik dokuyuşlarımız aklıma geldikçe kıskanıyorum Ama sanırım önemli olan çarşının önemini kaybetmemesini sağlamak böyl bir durumda,çarşılar yaşamalı hep çünkü
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Fark ettim de az önce de "çarşı" lehine bir şeyler yazmışım,yanlış anlaşılmasın trabzonsporluyuz biz
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Begüm'e katılıyorum.

Öğrenciler için mükemmel bir yer. Bizim dersler boş olduğunda sürekli gidiyoruz gezmeye.

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• İlhan, lisleler açılsın, görürüz ForumTrabzonu...
                    Üniformalı gençlik...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buradaki ( Forum Bornova'da ) fenerium felan gibi yerlerde var. Merakımdan soruyorum Forum Trabzon'da da var mı? Hiç sanmıyorum ama merak ettim.

Tahrik etme milleti ilhan

Bırak provakasyonu

Aziz yıldırımın yerinde olsan 3-5 üniversite öğrencisi için fenerium açarmısın oraya

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlhan, lisleler açılsın, görürüz ForumTrabzonu...
                        Üniformalı gençlik...
                        Kötü birşey olduğunu zannetmiyorum bunun

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tahrik etme milleti ilhan

Bırak provakasyonu

Aziz yıldırımın yerinde olsan 3-5 üniversite öğrencisi için fenerium açarmısın oraya
                        Ne provakasyonu yahu Sadece merak ettim. Yanlış anlaşılacak birşey yok orada. Aziz Yıldırım'ın yerine olmak istememki böyle birşeyi aklıma getireyim.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• Forum çok büyük , çok hoş .Olmayan marka yok gibi .Goldaş ,desa,yeşil,bimeks,MMM migros,vs.vs Deniz tarafından girişte minyatür bir TS standı..
                          4-5 saatte ancak gezilir.
                          ....................Celliac ..................

Yorum

• AFM 'de var mı?

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forum çok büyük , çok hoş .Olmayan marka yok gibi .Goldaş ,desa,yeşil,bimeks,MMM migros,vs.vs Deniz tarafından girişte minyatür bir TS standı..
                              4-5 saatte ancak gezilir.
                              Ts Club yok mu yani
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ts Club yok mu yani
                                Varsa da görmedim.Dedim ya büyük bir yer..2 saat gezdik.
                                girişte küçük bir stand var ama.Gördüm.

Sinemalar kısmına çıkmadım İlhan.
                                ....................Celliac ..................

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X