Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon halkı gayet memnun bu oluşumdan . Bence iyi oldu Faik'in bütün söylediklerine katılıyorum
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yanlıs kisiler ustune aliniyor seni de kastetmemistim uzunoglu ayrica siz tahrik olmaya dunden razi gibisiniz gibi geliyor bana
      bazilari kibar degil dedim kimseye karsi senin soyledigin kelimeyi sarfetmedim! Ben size zeytin dali uzatiyorum ama siz konuyu uzatmaya devam edersiniz gercek uslubumu o zaman goreceksiniz!
      Kimse bana kuzenimden dolayi hosgoru gostermesin o zaman! bir unlunun golsesinde kalmak istemiyorum ben
      En son ezgi cubukcu tarafından düzenlendi; 11.08.2008, 12:07.
      Futbol taraftardır!

Yorum

• Trabzondaki arkadaşlarımıza sesleniyorum, geldiğimiz zaman bize Forum Trabzonu gezdireceksiniz değil mi? yalnız gezmek sarmaz..

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon halkı gayet memnun bu oluşumdan . Bence iyi oldu Faik'in bütün söylediklerine katılıyorum
          Aslında dışardaki insanların ne düşündüğü pek önemli değil. Önemli olan Trabzon' daki insanlara neler kattığı.Şimdi İstanbul metrosunu Taksime kadar uzatmışlar varmı bize bir katkısı yok.Buda bizim için yapılan bir yatırım.Ve önemli bir yatırım. Bölgemizin gelişmesi açışından çok iyi oldu bu . Ve üniversitenin kapanma dünemi olmasına rağmen 3 günde 450 bin kişi geldiyse çok büyük bir canlılıktır bu.....

Arkadaşlar önümüzdeki hafta bizde gidip topluca gezelim Forumumuzu....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzondaki arkadaşlarımıza sesleniyorum, geldiğimiz zaman bize Forum Trabzonu gezdireceksiniz değil mi? yalnız gezmek sarmaz..
            Aynen katiliyorum ozellikle Seykan ve Uzunoglu olmali diyorum ekipte yoksa sarmaz
            Futbol taraftardır!

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlıis kisiler ustune aliniyor seni de kastetmemistim uzunoglu ayrica siz tahrik olmaya dunden razi gibisiniz gibi geliyor bana
              bazilari kibar degil dedim kimseye karsi senin soyledigin kelimeyi sarfetmedim! Ben size zeytin dali uzatiyorum ama siz konuyu uzatmaya devam edersiniz gecek uslubumu o zaman goreceksiniz!
              Kimse bana kuzenimden dolayi hosgoru gostermesin o zaman! bir unlunun golsesinde kalmak istemiyorum ben
              özrü kabahatinden beter

beni tanıyan tanır bu forumda Bir sor bakalım ben gerçek üslubuma dönersem ne olur

yine küçümsüyorsun insanları. bunu sana yazmıştım tekrar ediyim insanları küçük görerek onların saygılarını kazanamazsın

mübalağa güzel bir söz sanatıdır. Bende onu yaptım. Senin kendi mesleğindeki bitmek tükenmek bilmeyen bilginin yanında bırak bizde bu kadarını bilelim Oysa anlayabileceğini umuyordum bu durumu beni şaşırttınız. Sizin gibi engin bilgilere sahip birisinin mübalağa yapılarak anlatıma güç katma ylunun seçilmesini bilmesi lazımdı

tahrik olmaya dünden razı olduğumu yazıyorsun ya emin ol beni tahrik etmeye senin gücün yetmez çok sabırlıyımdır

Yorum

Trabzondaki arkadaşlarımıza sesleniyorum, geldiğimiz zaman bize Forum Trabzonu gezdireceksiniz değil mi? yalnız gezmek sarmaz..
                sen gel gezmesi kolay biz her zaman müsahitiz

İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen katiliyorum ozellikle Seykan ve Uzunoglu olmali diyorum ekipte yoksa sarmaz
                cengizin hatırına seni bile gezdiririz merak etme

sen gel gör orayı bir çok fikrin değişir

Yorum

• şimdi ben gelmezsem beraber gitmeyecek misiniz Forum Trabzona? ben bu sene kışa kadar canım memleketime gelemem herhalde, siz bir organizasyon yapıp orayı gezersiniz hatta şehre katıp katmadıklarını yüzyüze tartışırsınız ...

Yorum

• Uzunoğlu uzatmıyalım istersen
                    Teşbihte hata olmaz!
                    Futbol taraftardır!

Yorum

• Gidip gitmemek tabi ki tercih meselesidir ama bu yatırımın Trabzon şehrine ve orada yaşayanlara katkısı olacağı muhakkaktır. Trabzon'a hayırlı olmasını dilerim.

Fakat dışarıda ki insanların ne düşündüğü pek önemli değil lafı yanlış bir cümle.
                      En son AtalaY_BuğrA tarafından düzenlendi; 27.06.2008, 11:31.
                      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

şimdi ben gelmezsem beraber gitmeyecek misiniz Forum Trabzona? ben bu sene kışa kadar canım memleketime gelemem herhalde, siz bir organizasyon yapıp orayı gezersiniz hatta şehre katıp katmadıklarını yüzyüze tartışırsınız ...
                        dün burçak serkan fatih ve ben gittik oraya. çok güzel bir yer olmuş. trabzona katıp katmadıkları elbette tartışılır. Yalnız bencede trabzona böyle bir yer gereklydi.

Şu da var. Varsayalım iş yapmadı. Bundan bize ne Batarlarsa batsınlar

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uzunoğlu uzatmıyalım istersen
                          Teşbihte hata olmaz!
                          sorun yok tamam

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dün burçak serkan fatih ve ben gittik oraya. çok güzel bir yer olmuş. trabzona katıp katmadıkları elbette tartışılır. Yalnız bencede trabzona böyle bir yer gereklydi.

Şu da var. Varsayalım iş yapmadı. Bundan bize ne Batarlarsa batsınlar
                            pide yapan yer var mı?

Yorum

• Bu tartışma ne teşbih ne mübalağa bence Tecahül-ü arif =)

Bilmiyorum dönen kubbe mi su rengindedir
                              Yoksa gözyaşlarım mı gökyüzünü kaplamıştır
                              Fuzuli

Şaka bir yana forum Trabzonu çok merak ediyorum 10 temmuzda geldiğimde gidecem bakalım ne var ne yokmuş yanılmıyorsam buna benzer bir mağaza Akçaabata yakın bir yer vardı .. ??
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

pide yapan yer var mı?
                                ben görmedim ama olacağınıda sanmıyorum. İlginç bir tespit aslında. Çin böreğinin satıldığı yerde kıymalı, peynirli neden yok. Tabi belki vardır benim gözüm çarpmadı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X