Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Twitter ve Youtube Kapatıldı!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Twitter ve youtube'yi kapatarak kendi pisliklerini örteceklerini sandılar. Eleştirilere katlanamıyorlar ve bu yüzden twitter'i kapattılar. Bu kadar cahilce, bu kadar iğrenç bir durum anca bu ülkede olurdu.

ulusal güvenliği tehdit ediyormuş !
    ulusal güvenliği tehdit eden TBMM'deki teröristlerdir, youtube değil..

Yorum

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onu söylemek istemedim ama Çin'de olduğum için sığır olduğum muamelesini görmek üzdü beni.

Ertan Abi, benim önceki mesajlarıma bakabilirsin. Hatta aldığım 3-5 cezadan bir tanesi de başbakana hakaretten hava atmak gibi olsun

Devletin bir önemi yok demektir bu. Ben bugün başbakana oy atmışım, CHP'ye atmışım önemi yok.

Önemini vurgulamak istediğim şeyin yanlış anlaşılmamasını istiyorum.
      Bu konunun 2 tane önemli bakis acisi var.

1.Bakisacisi Sizdirilan kayitta söylenen.Buraya bakarsak konusulan seyler vatana ihanete giriyor ve htta savas suclarina giriyor ve Uluslar arasi boyuta ulasiyor.Biz bir Nato Ülkesiyiz böyle bir plan yapilsa ve uygulansa ve bu konusmadan haberimiz olmasa kisaca Nato Suriye dalmak icin kapiyi acmis oluruz.Problem, o Bölgede sadece Suriye ile degil Rusya ve Cin ile Savasacagiz.ISID El Nusra anca taseronlar ayni kurtulus savasinda yunanlarin oynadi rolü oynuyorlar.Pandoranin kutusunu acmis oluruz ve su anki durumuzda ne olur kestirmek zor.Sinirlar komsular yeniden sekilenir.Öyle Battal Gazi Polat Alemdar Modunda yürümez isler.pkk da var daha o bölgede ve secimlerden sonra istediklerini alamasalar gene catismaya baslarlar.Bircok cephede savasmak zorunda kaliriz.

2.Bakisacisi bu Kayiti nasil yapabildiler ve kim yapti bu düpedüz vatan hainligi her yere girdiler bakisacisi.

Amerikada Whistleblower denen kisiler var.Devlete,sirketlerde usulsüz olan seyleri anonym olarak ifsa ediyorlar ve o Halka hizmet ediyorlar.sözde baris güvercini ama aslinda savas sahini olan obama zamaninda bu kisilere karsi cadi avi yapmaya basladi.En taninmis Kisiler Assang ve Snowden birde Assanga Wikileaksl veren asil Whistleblower MANNING var o yakalandi ve 35 sene ceza yedi.Simdi bu kayitlari yapan ve dagitan kisi bana göre kendi cikarlari icin bu isi yapti.Yani bir Whistleblower gibi bir yanlisi bir tehlikeyi millete anlatmak icin degil tam aksine kendi cikarlari icin yapti bunu.Bunu kim yapti ve cikarlari ne soru bu.Benim fikrim sabit ve yukarda yazdim.Bir Devlet kendi özelini koruyamiyorsa bu görevi yapmak ile yükümlü birimleri gözden gecirmeli.

Cogu kisi daha cok 2.bakisacisina odaklaniyor ve asil sorunu görmüyor.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Oraya buraya adam yerleştireceklerine
        İhalelere fesat karıştıracaklarına
        Tüm basını alacaklarına
        Paralarla cukkalarla uğraşacaklarına
        Ona buna mok atacaklarına
        İstihbaratı sağlama almak için gayret gösterseydiler
        Bunlar olmazdı
        Boş yere zırlamasın iktidar
        Suç kendilerinde
        Başka yerde aramasınlar
        Bu olayın başı da 100% Türk telekomun satışıdır, israil yandaşı hariri'nin oğluna hem de
        Ondan sonra böcek girdi cöcek girdi
        Tabi girer
        Kıçına çip te sokarlar ruhun duymaz
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

...........
          En son Muhteva tarafından düzenlendi; 29.03.2014, 12:53.
          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
          Komünar..

Yorum

Bakın çıkan kasetlerin toplantıdan önce odada yapılan ön değerlendirme olduğunu öğrendik yani toplantı salonunda konuşulup üzerinde karara varılan bir konu değil 4 kişin'in kendi arasında yaptığı sohbetten alıntı bunuda göz ardı ediyoruz sanki resmi savaş kararıymış algısı yaratmakta doğru değil..

Ayrıca bu toplantıda ki planların Nato ile paylaşılmadığını nereden biliyorsunuz..? Bunlar kamuoyun dan gizli toplantılar olsa bile Nato'ya üye olduğumuz için askeri konular paylaşılabilir..
            Çünkü Süleyman Şah hakkında 2 aydan beri yapılan güvenlik değerlendirmelerin de Nato ile müzakere yapıldığı da bilinen bir şey..

Neyse bu konuyu daha fazla uzatıp tartışmanın anlamı yok yapılaması gerekenler ortada;

Türk devletini böyle bir güvenlik açığına maruz bırakıp bunu engelleyemeyen akp yöneticileri ile Mit yöneticileri derhal istifa etmeli..

Kasetleri yayınlayanlar bulunup en ağız cezaya çarptırılmalı arkasında Fetullah falan varsa oda Türk vatandaşlığından çıkartılıp kırmızı bültenle Türkiye'ye getirilmeli ve hapse tıkılmalıdır..!
            En son Muhteva tarafından düzenlendi; 29.03.2014, 00:18.
            Komünar..

Yorum

yanlışlıkla gitti bu mesaj.........
              En son Muhteva tarafından düzenlendi; 29.03.2014, 12:57.
              Komünar..

Yorum

Hakan Fidan'a en çok saldıran saldırtan ülke İsrail'dir. Hakan Fidan'ın İstihbaratın başına geçmesini önlemeye çalışan ülkede İsrail'di...

Devlet sırrı olan bu konuşma sızdırılmış. Vatan Hainliği yapılmış, bu çok büyük bir skandal. Kimbilir daha nereleri dinlemişler bilemiyoruz. Kötü olan biz değil Devleti yönetenlerde bunu bilmiyor.

Demek ki savaşa girsek, herkes eli kulaklıkta bizi dinleyecek. Aaa şuraya saldırıyorlar orduyu şuraya çekiyorlar. vs... Bunların oraya çıkması bence herkesin teyakkuzda olması açısından devletin gelecekte daha sağlam bir yapıya bürünmesi açısından iyi oldu diye düşünüyorum. Tekrar ediyorum ki bu vatan hainliğinin de üstünü örtülmeden ivedilik ile deşifre edilmesi lazım.
                t @Selim_Turan

Yorum

Bu yasaklamalar itiraf niteliğinde değerlendirilebilir, yalnız ilk defa devlet adına çalışan birisinin İran ajanlığıyla suçlandığını gördüm. İlginç bir durum.
                  Özkan SÜMER

Yorum

Şu anda tüm BMN camiası "Salı Konserleri"ne sekte vurulacağı için ne yapacağını bilemez durumda.

.
                    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                    -"Burada klima yok mu?"
                    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                    Çalışıyor...
                    X