Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Twitter ve Youtube Kapatıldı!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Youtube'nin kapatılması sorunu çözmesede destekliyorum çünkü son yaşanan olayın siyasetle değil Türk devletine ihanetle alakası var sapla samanı ayırmak gerekiyor netice de Devlet ayrı bir kavram,hükümet çok ayrı bir kavramdır..

Ülken'in milli güvenliği tehdit altında bunun chp'si,mhp'si,akp'si olmaz eğer bu sorun çözülmezse yarın kim iktidara gelirse gelsin devletin sırları ifşa edilmeye devam eder..

Şimdiye kadar kişisel yolsuzluk,hırsızlık,düzenbazlık,kalpazanlık vs gibi suçlara ilişkin kayıtlar yayınlandı ama son çıkan kayıt kişisel değil direk olarak Türk devletin'in devlet sırrı olarak kalması gereken bir toplantıda ki bilgileri bütün Dünya'ya ilan eden bir saldırıdır..!

Twitter yapılan eleştirilere,oluşturulan taglara tahammül edemeyen bir zihniyetin neticesi olarak kapatıldı onun sonuna kadar karşısında duruyoruz..

zamanında camiyi bombalayacaklardı diye zırvalayanların bugün süleyman şah türbesini, kendi toprak parçalarını bombalayıp bunu suriye ye giriş planı olarak kullanmak istedikleri ortaya çıktı.

böyle devlet sırrının içine ...... der ve giderim. kusura bakmayın, kim çıkardıysa bu gerçekleri ortaya, o videoyu kim yayıp devlet sırrını(!) ifşa ettiyse alnından öpüyorum.

bu devlet sırrı felan değildir, bu düpedüz hainliktir ama neyseki milletimiz bunlara, tuttuğu takımın o haftaki maçı kadar önem vermiyor, takip etmiyor, kafa yormuyor.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Sıra Facebook'ta sanırım. Sonra da tüm internet'e sansür uygulanması. Ve sonra da sansürü dns vs. ile delen internet kullanıcılarının fişlenmesi.

Burada en suçsuz olan Youtube ve twitter'dır.

Diğer yandan konuşmaları sızdırmayı hainlik kabul ediyorsak bile, o içerikte öyle şeyler konuşuluyor ki insanın tüyleri diken diken oluyor. Savaşa bahane bulmak ve kamuoyu desteği almak için Suriye topraklarından Türkiye'ye füzeler fırlatmak ve kendi askerini hedef almak. Ve sonuçta savaş ilan etmek. Yazık. O konuşmaları twitter ve youtube'un sahipleri yapmıyor yahu. Şu an Süleyman Şah türbesini koruyan jandarmaların ailelerini düşünemiyorum. Çocuğunu emanet ediyorsun ama birilerinin savaş oyununda ilk feda edilecekler arasında görüyorsun.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Orada bir strateji kuruluyor ama asla kendi askerimizi vururuz denmiyor türkiye sinirinda bos bir alana füze atariz deniliyor. Bu devlet sirrini yabanci ulkelere servis edenler vatan hayinidir

Yorum

"Gerekirse Suriye'ye dört adam gönderirim. Türkiye'ye 8 füze attırıp savaş gerekçesi üretirim, Süleyman Şah Türbesine de saldırtırız.."

Süleyman Şah Türbesi Resmi..>

Türbe alanı zaten küçük. jandarma Karakolu var sanırım. Bir el bombasının etki alanın 30 metre civarında olduğunu düşünürsek o alana 2 roket veya füze atsan sonucu ne olabilir anlamak için uzman olmaya gerek yok. Bari şu olay üzerinden kıvırmayın. Bu toplantı konuşmalarını servis etmek çok büyük bir suçtur ama bu suç, konuşulan içeriğin vahimliğini ortadan kaldırmıyor..
          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 13:09.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Eğer ki hukuksal anlamda bir anayasa tanımamazlık var ise ve uyarılara rağmen Türkiye Devletini takmamış ise Twitter kapanması bence doğrudur...

Avrupa devletlerinde ülkelerinde hukuki olarak bir temsilci bulunduruyorlarsa bizdede bulundurmaları gerekmektedir...

Herkesin hem fikir olduğu gibi muz cumhuriyeti değiliz elbet...
            En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 14:08.
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

.
              En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 14:07.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zamanında camiyi bombalayacaklardı diye zırvalayanların bugün süleyman şah türbesini, kendi toprak parçalarını bombalayıp bunu suriye ye giriş planı olarak kullanmak istedikleri ortaya çıktı.

böyle devlet sırrının içine ...... der ve giderim. kusura bakmayın, kim çıkardıysa bu gerçekleri ortaya, o videoyu kim yayıp devlet sırrını(!) ifşa ettiyse alnından öpüyorum.

bu devlet sırrı felan değildir, bu düpedüz hainliktir ama neyseki milletimiz bunlara, tuttuğu takımın o haftaki maçı kadar önem vermiyor, takip etmiyor, kafa yormuyor.
                Hala işi siyasete çekmeye çalışıyorsunuz bu devlet meselesi hükümet değil..!

Ben diyorum ki Trabzonspor tehdit altında siz bana diyorsunuz ki o İho varya hainlik yapıyor bu ortaya çıktı.

İho yarın gidecek onun yerine dürüst bir başkan geldiğin de İhoyu ortam dinlemesiyle dinleyenler yeni gelen Başkanları da dinleyip Trabzonspor'un gizli kalması gereken projelerini,planlarını ortaya döküp Trabzonspora zarar verecek olay bundan ibaret

Yani hükümet geçicidir yarın gidecek yerine B partisi gelecek bu dinlemeyi yapanlar onuda dinleyip devletin en gizli planlarını ifşa edecek..!

Jammer ile korunan Devletin en üstü düzey toplantıların'ın yapıldığı bir yer dinleniyor bu ajanlık suçudur hangi sebeple olursa olsun..!

Kasedin içeriğine gelirsek her ne kadar ortam dinlemesi olduğu için tahrife açık olsada kayıtta geçenler strateji açısından beni bilakis şaşırttı.

Savaş stratejisinden hiç anlamadığınız belli oluyor tarihte bir çok ülke kendisine yönelik tehditleri uluslar arası arenada tepki görmemek için bu şekilde bertaraf eder netice de şavaş hiledir

Ses kayıtlarında IŞİD tehdidi'ni bertaraf edebilmek için Suriye tarafına bir şekilde adam gönderip Türkiye de ki boş araziye füze atıp bunu öne sürerek ulusal basında tepki görmeden operasyon yapılmasından bahsediliyor Süleyman Şahı bombalamaya yönelik hiç bir açıklama olmadığı gibi tamamıyla çarpıtma "Süleyman Şaha saldırtırım" demek türbeyi havaya uçurmak değil türbe yakınına atış yaptırarak Işid'i temizlemek için gerekçe oluşturmaktır..

Bazen bir tehdidi yok etmek için onu kendi hedefine yönlendirmek gerekiyor..

Tıpkı eskiden atalarımızın düşman birliğini üzerine çekmek için fedai birliği göndermesi gibi..

Siz bugün kafanıza göre ben Süleyman Şahı koruyacam diyerek Suriye topraklarına saldırırsanız Amerika,AB hatta Rusya tarafından ağır eleştirilere hatta belkide yaptırımlara uğrayabilirsiniz onun için Suriye tarafına ajan yollayıp Türk topraklarına Suriye adına saldırı yaptırırsanız Işid örgütünü temizlemek için elinizde Dünyayı tatmin edecek bir sebep olur..

Bu Türkiye'yi Suriye ile büyük bir savaşın içine çekmez çünkü Nato kurallarına göre Suriye Türkiye'ye saldırırsa bütün AB ülkeri Suriye'ye saldırmak zorundadır onun için Suriye böyle bir şeyi göze alamaz bu sonu olur..!

Türk Devletin en gizli toplantıların dan birisi ortam dinlemesiyle ifşa ediliyorsa bu millete en büyük ihanettir..!

Kimlerin yaptığı tesbit edildiği anda verilecek ilk ceza bu adilerin Türk vatandaşlığından çıkarılması olmalıdır..!
                En son Muhteva tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 17:46.
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

Birakin bu devlet sirri vs.Böyle birseyi bile engeleme yetenegi olmayan bir birim zaten lav edilip yeniden kurulmali (MIT).O seskaydi orda olan 4 kisiden biri kaydetti.Iran köpegi Fidandan süpheleniyorum zaten soyu sopu ne ki o ne olacak.ha yayinlayanar ve orda konusan 4 kisi icin vatana ihaneten iceri alinmali.Ama sen Ülkeyi böyle yol gecen hani yaparsan teröristlere ve yabanci istibaratservislerine o zaman suc sende.Kimse vay devlet sirri felan demesin Dünyada bu olaylar cok oluyor ve yayan yakalanirsa yargilaniyor ama o konusanlarda en azindan istifa ediyor veya görevden aliniyor.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Üst düzey bir toplantının ses kaydının sızması otorite açısından acziyetin ve tehlikenin göstergesidir.Ancak kendi askerini hedef alıp kendi toprak parçasına roket attırarak sebep yaratmaya çalışmak ve ülkeyi bu sebepten savaşa sokmayı planlamak vatana ve millete ihanettir bence.

Youtube da kapalı dünden beri.Yarın facebook'u da kapatırlar.

Belli bir eğitim düzeyine gelmiş bir milleti yasaklarla sindiremezsiniz.Aksine onları yok saymış olursunuz.Mevcut durumun karışık olmasının sebebi de budur.

Yorum

Sokakta çok dolanmayın. Dışardayken "dışarı çıkma yasağı" da gelir yalan olursunuz
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala işi siyasete çekmeye çalışıyorsunuz bu devlet meselesi hükümet değil..!

Ben diyorum ki Trabzonspor tehdit altında siz bana diyorsunuz ki o İho varya hainlik yapıyor bu ortaya çıktı.

İho yarın gidecek onun yerine dürüst bir başkan geldiğin de İhoyu ortam dinlemesiyle dinleyenler yeni gelen Başkanları da dinleyip Trabzonspor'un gizli kalması gereken projelerini,planlarını ortaya döküp Trabzonspora zarar verecek olay bundan ibaret

Yani hükümet geçicidir yarın gidecek yerine B partisi gelecek bu dinlemeyi yapanlar onuda dinleyip devletin en gizli planlarını ifşa edecek..!

Jammer ile korunan Devletin en üstü düzey toplantıların'ın yapıldığı bir yer dinleniyor bu ajanlık suçudur hangi sebeple olursa olsun..!

Kasedin içeriğine gelirsek her ne kadar ortam dinlemesi olduğu için tahrife açık olsada kayıtta geçenler strateji açısından beni bilakis şaşırttı.

Savaş stratejisinden hiç anlamadığınız belli oluyor tarihte bir çok ülke kendisine yönelik tehditleri uluslar arası arenada tepki görmemek için bu şekilde bertaraf eder netice de şavaş hiledir

Ses kayıtlarında IŞİD tehdidi'ni bertaraf edebilmek için Suriye tarafına bir şekilde adam gönderip Türkiye de ki boş araziye füze atıp bunu öne sürerek ulusal basında tepki görmeden operasyon yapılmasından bahsediliyor Süleyman Şahı bombalamaya yönelik hiç bir açıklama olmadığı gibi tamamıyla çarpıtma "Süleyman Şaha saldırtırım" demek türbeyi havaya uçurmak değil türbe yakınına atış yaptırarak Işid'i temizlemek için gerekçe oluşturmaktır..

Bazen bir tehdidi yok etmek için onu kendi hedefine yönlendirmek gerekiyor..

Tıpkı eskiden atalarımızın düşman birliğini üzerine çekmek için fedai birliği göndermesi gibi..

Siz bugün kafanıza göre ben Süleyman Şahı koruyacam diyerek Suriye topraklarına saldırırsanız Amerika,AB hatta Rusya tarafından ağır eleştirilere hatta belkide yaptırımlara uğrayabilirsiniz onun için Suriye tarafına ajan yollayıp Türk topraklarına Suriye adına saldırı yaptırırsanız Işid örgütünü temizlemek için elinizde Dünyayı tatmin edecek bir sebep olur..

Bu Türkiye'yi Suriye ile büyük bir savaşın içine çekmez çünkü Nato kurallarına göre Suriye Türkiye'ye saldırırsa bütün AB ülkeri Suriye'ye saldırmak zorundadır onun için Suriye böyle bir şeyi göze alamaz bu sonu olur..!

Türk Devletin en gizli toplantıların dan birisi ortam dinlemesiyle ifşa ediliyorsa bu millete en büyük ihanettir..!

Kimlerin yaptığı tesbit edildiği anda verilecek ilk ceza bu adilerin Türk vatandaşlığından çıkarılması olmalıdır..!

age of felan mı oynuyoruz ? bu tapeler belkide savaşı önledi, ben savaşa karşıyım kusura bakmayın. siz çok hevesliniz belliki, alın silahı elinize gidin. ülkede doğu pkk ya verilmiş yollarda kimlik kontrolü serbest pkk şehire indi apoya özgürlük naraları atılıyor özerklik diyen adamlar bugün mecliste demuhrasi diye diye pkk propagandası yapıyor, bizimkiler amerikanın gazıyla suriyeye girme derdinde. yirmişer otuzar şehit verirken kandil in k sını söylemeyenler bugün suriye iç işlerine karışıyor, savaş çıkarma peşinde koşuyor.

boş toprağa(!) füze yollayacak zihniyet, suriye ye girmek için illaki başka bir yol bulur, isteyen buyursun gitsin savaşsın.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Savaşa karşıyım bence dünyada söylenmesi gereken en son cümledir.

Yaşama amacın olmaz, hevesin ufaktır, hayatın ufaktır. Aza kanaat etmektir savaşa karşıyım demek.

Yarın öbür gün kafana silah dayadıklarında şehit olamamaktır hatta bence. Neticede son ana kadar vermediğin mücadeleye, son anda başlayamazsın.

Bu işin siyasetle alakası yok. Tayyip Erdoğan bizim şampiyonluğumuzu vermedi, şikeye göz yumdu evet.

Adamın yatak odasına bile koymuşlar cihazo. Bu o koltuğun bir öneminin olmadığının en büyük kanıtıdır.

Muhteva'nın dediği şey çok doğru. Bu hükumet meselesi değil.
                          9 # Osvaldo'

Yorum

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaşama amacın olmaz, hevesin ufaktır, hayatın ufaktır. Aza kanaat etmektir savaşa karşıyım demek.

Yarın öbür gün kafana silah dayadıklarında şehit olamamaktır hatta bence. Neticede son ana kadar vermediğin mücadeleye, son anda başlayamazsın.

senin yaşama amacın savaş mı ? kan ve şiddet olmazsa olmaz birşey yani ?

çin den yazmasıda tabi daha kolay oluyor dimi ? gerçi banada oluyor bazen, açıyorum call of duty oynuyorum hırsımı alıyorum. masabaşında bütün dünyayı kurşuna diziyorum sonra kapatıyorum.

yaşama amacım savaş diyenide gördüm ya, dahada yazacak birşey yok, yazık size, yazık sizin insanlığınıza.

Yorum

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu işin siyasetle alakası yok. Tayyip Erdoğan bizim şampiyonluğumuzu vermedi, şikeye göz yumdu evet.

Adamın yatak odasına bile koymuşlar cihazo. Bu o koltuğun bir öneminin olmadığının en büyük kanıtıdır.

Muhteva'nın dediği şey çok doğru. Bu hükumet meselesi değil.
                              O zaman akp yandaslari gitsin suriyede savasin.Savasa hayir demiyorum.Zamani gelir savasmalisin ama bunlarin yapti adilik icin bir ml kanimi feda etmem.Anlasilmayan bunlar su su olursa savas ilan ederiz demiyor nasil olay tertip edebiliriz mesru olarak savas cikarta biliriz konusuyorlar.Ölen Garip Ahmet,Mehmet olur.Bilal oglan ve digerleri keyfine devam ederler.

Istibahrat zaafinda metod o birimi ve birimden sorumlu olan kisileri degistirmek.Konustum cogu kisi böcek vs degil diyorlar bu kayitlar icin,Mikrofon dinlemesi.Ehhh o odada kac kisi ve kimler vardi?Süpheli onlar.Dedim gibi bana göre Fidan yapti bu olayi.Ama reco izin vermeden artik sorgulama yok fidan icin.
                              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 20:04.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                senin yaşama amacın savaş mı ? kan ve şiddet olmazsa olmaz birşey yani ?

çin den yazmasıda tabi daha kolay oluyor dimi ? gerçi banada oluyor bazen, açıyorum call of duty oynuyorum hırsımı alıyorum. masabaşında bütün dünyayı kurşuna diziyorum sonra kapatıyorum.

yaşama amacım savaş diyenide gördüm ya, dahada yazacak birşey yok, yazık size, yazık sizin insanlığınıza.

Onu söylemek istemedim ama Çin'de olduğum için sığır olduğum muamelesini görmek üzdü beni.

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman akp yandaslari gitsin suriyede savasin.Savasa hayir demiyorum.Zamani gelir savasmalisin ama bunlarin yapti adilik icin bir ml kanimi feda etmem.Anlasilmayan bunlar su su olursa savas ilan ederiz demiyor nasil olay tertip edebiliriz mesru olarak savas cikarta biliriz konusuyorlar.Ölen Garip Ahmet,Mehmet olur.Bilal oglan ve digerleri keyfine devam ederler.

Istibahrat zaafinda metod o birimi ve birimden sorumlu olan kisileri degistirmek.Konustum cogu kisi böcek vs degil diyorlar bu kayitlar icin,Mikrofon dinlemesi.Ehhh o odada kac kisi ve kimler vardi?Süpheli onlar.Dedim gibi bana göre Fidan yapti bu olayi.Ama reco izin vermeden artik sorgulama yok fidan icin.

Ertan Abi, benim önceki mesajlarıma bakabilirsin. Hatta aldığım 3-5 cezadan bir tanesi de başbakana hakaretten hava atmak gibi olsun

Devletin bir önemi yok demektir bu. Ben bugün başbakana oy atmışım, CHP'ye atmışım önemi yok.

Önemini vurgulamak istediğim şeyin yanlış anlaşılmamasını istiyorum.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X