Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yürü be Konya (fenerium'a saldırı)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O mağazanın TRABZON da olduğunu düşünemiyorum
    ben düsünebiliyorum
    gözlerimi kapatiyorum ve cok güzel görüntüler görüyorum
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

ama dün kanal D de haberlerde fenerin şampiyonluığunu kutlayan iller arasında Konyada vardı ne yazıkki.

baya bi kalabalık tezahürat yapıp kutluyolardı
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

bu iş öyle spreyle olmaz. şehrinin takımına sahip çıkacaksın ki oraya fenerium açamayacaklar. yoksa sen yazarsın onlar siler, sen yazarsın onlar siler.

Yorum

konya ve antep fenerin karıları işte ne olacak yani.
          Özkan SÜMER

Yorum

O mağaza trabzonda acılsa heralde ılk gun veya calısmalar sırasında yıkılırdı
            BMN|KOCAELİ

Yorum

İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fener antipatisi konya ya taşınmış demek..

Heryerde olduğu gibi..

(UEFA)

Yorum

helal olsun konya
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon meydanda bir tane Fenerıum açılsa nasıl olur?Hoşuna gidermi?Neden ve kimden utanıyorsun?
                  magnum sıkarlar volla
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

biri gelip tsclub un veya kendi dükkanımızın camlarına yapsa yine tebrik edecekmiyiz

Yorum

Bazı arkaaşlar takdir bile etmiş bu davranışı yaaa...Birşey anlamadım valla...Birde Başlıkta Yürü be konya yazılmış....YYaaa arkadaşlar aynı şeyin bizim böyle bir mağazamız olsa ve bize yapıldığını düşünün bence.....

konuda baya eski neden hortlamış anlamadım

Yorum

Modaretörler böyle bir topiği niye yaşatıyor ilginç....Ha bu olaya sevinin arkadaşlar a şunu demek istiyorum adamların konyada feneryum u var en azından bizim protesto edebileceğpimiz bi TS storemiz varmı konyada?Bursada?....
                        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

Bu başlık niye hortlamış?bilinmez!Ama o zaman açılmasında hatırladığım kadrı ile tüm Türkiye genelinde fenerlilerin şampiyonluk kutlamalarında dayak yedikleri ve feneriumlara saldırılar yapıldığından açıldığı idi...Bu fenerbahçe şampiyon olmak için her yolu denediği için haliyle bu tip illegal yollar,başka takım taraftarları tarafından tabiki legal görülebiliyor.

Olayı bize çevirmek bence doğru değil,zira yapılan bu saldırılar aslında fenere olan bir nefrettir.Hatırlayın o zaman Konya 2-0 kendi sahasında öndeyken Anelkanın golü ile bir anda oyundan kopan Konyaspor maçı 4-2 kaybetmişti...Yani kimse durup dururken bu tip bir eylem yapmıyor!...Haaa bunun doğru,yanlış olup olmadığı konusunu tartışabiliriz ama kesinlikle bu yapılan yanlıştır diyemem...

Herkesin tek tip düşünmesini beklemeyin.Daha evvelden de sordum.Meydanda bir tane Fenerium mağazası açılsa iyi olurmu?Konya şehrinde de Konyaspor mağazası yokken fenerium mağazasının olması insanları isyan ettirebilir.Bunuda normal karşılarım.Yapılan eylem illegal olsada bu eylemi yapan kişinin içinde doğru olduğuna inandığı bazı gerçekler vardır.
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yapılan eylem illegal olsada bu eylemi yapan kişinin içinde doğru olduğuna inandığı bazı gerçekler vardır.
                            ...ve bu gerçeklerin haklılık payı olduğunu düşünerek saygı duymak gerekir ....diye de ben düşünüyorum
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...ve bu gerçeklerin haklılık payı olduğunu düşünerek saygı duymak gerekir ....diye de ben düşünüyorum
                              Aynen öyle
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

inanıyorum ki son yıllarda anadolu takımlarında bir bilinçlenme söz konusu...aslında pek dişe dokunur başarıları olmasa da bursa, kayseri, malatya, manisa gibi şehirlerde kendi şehirlerinin takımını birinci ya da ikinci derece değil tamamen tutma eğilimi var. hatta 10 gün oluyor zannedersem malatyada kutlama yapan taraftarlara "burası malatya" deyip yine saldıranlar olmuştu. çok fazla şiddet yanlısı olmamakla birlikte hafif okşamaların faydası olur kanaatindeyim gelecekte üç eziklerin taraftarlarının git gide azalacağını düşünüyorum , yaşadığım yer olan Trakyada bile geçenlerde başını okşadığım bir konyalı 11-12 yaşlarındaki uşak bana konyasporluyum dedi. nasıl sevindim anlatamam...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X