Uyan Anadolu Uyannnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yürü be Konya (fenerium'a saldırı)
Daraltma
X
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
-
İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemekki konya taşlama konusunda geri kalmış
biraz üzerinde durmaları gerek
Bu yazına çok güldüm allah seni iyi etsin.
Taşlama konusunda Trabzonda eğitim görmekte olan konyalı gençler daha mezun olmamış.
Allah seni iyi etsin emi..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ekrembulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleutanılacak ne var bunda.adamlar memleketlerinin takıımına sahip çıkmışlar.ne yani sen yaarın öbür gün trabzona fenerium mağazası açılsa buna musademi edeceksin kardeş...
memlekete öyle sahip çıkılmaz, memleketine sahip çıkmak istiyorsan medeni insalar gibi yaparsın bu işi, sen o mağazadan alış veriş yapmazsan en fazla iki hafta açık kalır o mağaza, protesto ediyorsan girmeyeceksin kardeşim o mağazaya, böyle çağdışı hareketler yapmayla memleket korunmaz, aksine memlekete zarar verilir..yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
- Alıntı
Yorum
-
k@ndemir
İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleutanılacak ne mi var, doğru onlara utanılacak bi şey yok, zaten utanma duyguları olsaydı bu hareketleri yapmazlardı, utanma duygusu olmayan insanlardan utanmalarını beklemek olmaz...
memlekete öyle sahip çıkılmaz, memleketine sahip çıkmak istiyorsan medeni insalar gibi yaparsın bu işi, sen o mağazadan alış veriş yapmazsan en fazla iki hafta açık kalır o mağaza, protesto ediyorsan girmeyeceksin kardeşim o mağazaya, böyle çağdışı hareketler yapmayla memleket korunmaz, aksine memlekete zarar verilir..
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
k@ndemir
İlk olarak Rutubet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bunlara gerek yok tabi. Adamların mağazasına gidip camlarına sprey yapıyorsun, Ne gerek var böyle şeylere,
kırsana şerefsizlerin camını sana mı kaldı sprey yapmak !
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
konyalı tarfatarlara teşekkür ediyorum''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunda takdir edilecek ne war?? utanmak lazım kınıyorumEn son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 22.09.2006, 17:30.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
Konyalı taraftarları şiddetle kınıyorum böyle saygısızlık terbiyesizlik olmaz sen tut grafiti at laa olumyıksanıza orayı ne biçim adamlarsınız kendi memleketinde böyle bişeyin açılmasına izin verilmemesi ve böyle bir tepki az da olsa çok yerinde ve makuldur.İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleutanılacak ne mi var, doğru onlara utanılacak bi şey yok, zaten utanma duyguları olsaydı bu hareketleri yapmazlardı, utanma duygusu olmayan insanlardan utanmalarını beklemek olmaz...
memlekete öyle sahip çıkılmaz, memleketine sahip çıkmak istiyorsan medeni insalar gibi yaparsın bu işi, sen o mağazadan alış veriş yapmazsan en fazla iki hafta açık kalır o mağaza, protesto ediyorsan girmeyeceksin kardeşim o mağazaya, böyle çağdışı hareketler yapmayla memleket korunmaz, aksine memlekete zarar verilir..Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur...))
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyalı taraftarları şiddetle kınıyorum böyle saygısızlık terbiyesizlik olmaz sen tut grafiti at laa olumyıksanıza orayı ne biçim adamlarsınız kendi memleketinde böyle bişeyin açılmasına izin verilmemesi ve böyle bir tepki az da olsa çok yerinde ve makuldur.
- Alıntı
Yorum
Yorum