Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yürü be Konya (fenerium'a saldırı)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Uyan Anadolu Uyannnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      demekki konya taşlama konusunda geri kalmış

biraz üzerinde durmaları gerek
      Tartışma tam ciddileşmeye başlarken iyi yumuşatmışsın
      Bu yazına çok güldüm allah seni iyi etsin.

Taşlama konusunda Trabzonda eğitim görmekte olan konyalı gençler daha mezun olmamış.

Allah seni iyi etsin emi..

Yorum

İlk olarak ekrembulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        utanılacak ne var bunda.adamlar memleketlerinin takıımına sahip çıkmışlar.ne yani sen yaarın öbür gün trabzona fenerium mağazası açılsa buna musademi edeceksin kardeş...
        utanılacak ne mi var, doğru onlara utanılacak bi şey yok, zaten utanma duyguları olsaydı bu hareketleri yapmazlardı, utanma duygusu olmayan insanlardan utanmalarını beklemek olmaz...
        memlekete öyle sahip çıkılmaz, memleketine sahip çıkmak istiyorsan medeni insalar gibi yaparsın bu işi, sen o mağazadan alış veriş yapmazsan en fazla iki hafta açık kalır o mağaza, protesto ediyorsan girmeyeceksin kardeşim o mağazaya, böyle çağdışı hareketler yapmayla memleket korunmaz, aksine memlekete zarar verilir..
        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Yanlış yapmışlar yaaa, mail atacaklardı mail

Yorum

İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            utanılacak ne mi var, doğru onlara utanılacak bi şey yok, zaten utanma duyguları olsaydı bu hareketleri yapmazlardı, utanma duygusu olmayan insanlardan utanmalarını beklemek olmaz...
            memlekete öyle sahip çıkılmaz, memleketine sahip çıkmak istiyorsan medeni insalar gibi yaparsın bu işi, sen o mağazadan alış veriş yapmazsan en fazla iki hafta açık kalır o mağaza, protesto ediyorsan girmeyeceksin kardeşim o mağazaya, böyle çağdışı hareketler yapmayla memleket korunmaz, aksine memlekete zarar verilir..
            ne kdr insancıl taraftarımız varda bizim haberimiz yoqqq..size mi kalmış feneri savunmak...has ettiler helal olsun yapanlara

Yorum

Aslında bunlara gerek yok tabi. Adamların mağazasına gidip camlarına sprey yapıyorsun, Ne gerek var böyle şeylere,
              kırsana şerefsizlerin camını sana mı kaldı sprey yapmak !
              62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

İlk olarak Rutubet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında bunlara gerek yok tabi. Adamların mağazasına gidip camlarına sprey yapıyorsun, Ne gerek var böyle şeylere,
                kırsana şerefsizlerin camını sana mı kaldı sprey yapmak !
                hocam neden böyle konuşuyorsun?yazık değil mi o camı kırsa eline ne geçecek,yapmayın böyle

Yorum

konyalı tarfatarlara teşekkür ediyorum
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bunda takdir edilecek ne war?? utanmak lazım kınıyorum
                    Trabzon meydanda bir tane Fenerıum açılsa nasıl olur?Hoşuna gidermi?Neden ve kimden utanıyorsun?
                    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 22.09.2006, 17:30.
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur !!!
                      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Konyalı taraftarları şiddetle kınıyorum böyle saygısızlık terbiyesizlik olmaz sen tut grafiti at laa olumyıksanıza orayı ne biçim adamlarsınız kendi memleketinde böyle bişeyin açılmasına izin verilmemesi ve böyle bir tepki az da olsa çok yerinde ve makuldur.
                        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşım zaten öyle bişey olsa trabzonda biz trabzonsporlular değil üniversitedeki fenerliler girecektir o mağazaya.yani senin benim alışverişime ihtiyaçları olmaz.o mağazaya girmeyi nasip etmesin Allah.bu arada çok centilmen ve iyimser gördüm seni yaw
                          Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Konyalı taraftarları şiddetle kınıyorum böyle saygısızlık terbiyesizlik olmaz sen tut grafiti at laa olumyıksanıza orayı ne biçim adamlarsınız kendi memleketinde böyle bişeyin açılmasına izin verilmemesi ve böyle bir tepki az da olsa çok yerinde ve makuldur.

Yorum

Anadolu'nun diğer illerine de hızla yayılması dileğiyle...
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

O mağazanın TRABZON da olduğunu düşünemiyorum
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X