Yapanlar diğer ezikler yani Galatasaraylı ya da Beşiktaşlılar değil, Konyaspor'un taraftar grubu olan Nalçacılılar. Kendi memleketlerinde, İstanbul takımlarının ürünülerinin satıldığı bir mağazadan rahatsızlık duymuşlarsa bravo derim ancak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yürü be Konya (fenerium'a saldırı)
Daraltma
X
-
haberi bende hürriyetten okumuştum.
Ama biraz abartı haber vermişler.Sanki birşey olmuş gibi " fenerıum'a saldırı" diye başlık atmışlardı.
Kimse bir yere saldırmamış arkadaşlar.sadece mağazanın kolanlarına ve camlarına Konyaspor ve taraftar grubunun ismi yazılmış o kadar.Camlarını mı kırmışlar,dükkanı ateşe mi vermişler,çalışanlarını mı dövmüşler????
Kınamaya hiç gerek yok.
Biz trabzonlular şehrimizde fenerıum mağazası görmek istermiyiz?
Görürsek ne tepki veriririz?
Bunlara vereceğiniz yanıtlardan sonra , olaya yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum.
- Alıntı
Yorum
-
tepkiyi gösterme biçimi son derece ilkel ve çağdışı bence... kaldı ki ortada tepki gösterilecek bir durum da yok... nerde kaldı hoşgörü, nerde kaldı saygı?...
şimdi düşünün Konya'da TS Club mağazasına böyle bir şey yapılmış olsa, nasıl içimiz acırdı değil mi?... elbette fenerium mağazası beni ilgilendirmiyor ama neticede yapılan iş çirkin... kötü olan şey kötüdür... yani bize yapıldığında kötü, başkasına yapıldığında güzel olmaz... en azından ben böyle düşünüyorum...
kaldı ki bize yapıldığında kötü olarak değerlendirdiğimiz bir davranışın aynısını biz yaparsak ya da yapanları desteklersek onlardan bir farkımız kalmaz zannımca... tek fark üstümüzdeki formanın renginin farklı oluşu olur... ben her zaman Trabzonspor seyircisinin centilmenliği, vefakarlığı, hoşgörüsü, efendiliği/hanımefendiliği, kıvrak zekası ile farklı olduğunu düşünüyor ve iddia ediyorum... bize yakışan da bunlardır zaten... sevgilerimle..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sheva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence de yapılan pek de matah bir şey değil! tepki göstermenin yolu bu mudur? takdir ve tebrik eden arkadaşları da şiddet ve esefle kınıyorum.Tribün camiasının en "temiz" tepkilerinden birisi gerçekleşmiş. Lütfen dikkatle bakınız; ortada protesto gören "fenerium" değildir, o gün orayı ziyaret edecek kişilerdir. Adli bir vakıa hakkında daha fazla yorum yapmayacağım. Bu protestodan "malını satıyorsan sat ama o kadar da olmaz burası Konya" şeklinde hatırlatmaya yönelik bir anlam çıkarttım. Detayı yakalayabildiyseniz ne ala...
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületepkiyi gösterme biçimi son derece ilkel ve çağdışı bence... kaldı ki ortada tepki gösterilecek bir durum da yok... nerde kaldı hoşgörü, nerde kaldı saygı?...
şimdi düşünün Konya'da TS Club mağazasına böyle bir şey yapılmış olsa, nasıl içimiz acırdı değil mi?... elbette fenerium mağazası beni ilgilendirmiyor ama neticede yapılan iş çirkin... kötü olan şey kötüdür... yani bize yapıldığında kötü, başkasına yapıldığında güzel olmaz... en azından ben böyle düşünüyorum...
kaldı ki bize yapıldığında kötü olarak değerlendirdiğimiz bir davranışın aynısını biz yaparsak ya da yapanları desteklersek onlardan bir farkımız kalmaz zannımca... tek fark üstümüzdeki formanın renginin farklı oluşu olur... ben her zaman Trabzonspor seyircisinin centilmenliği, vefakarlığı, hoşgörüsü, efendiliği/hanımefendiliği, kıvrak zekası ile farklı olduğunu düşünüyor ve iddia ediyorum... bize yakışan da bunlardır zaten... sevgilerimle...Sizi tebrik ediyorum
.
İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapanların eline sağlık!
Saraçoğlu'nda bizim maç sırasında Kazım Koyuncu'nun Trabzonspor albümündeki "Uyy Aha"sının çalmasını çok isterdim. Bunu legal yollarla gerçekleştiremeyeceğimize göre, neyse... ()
- Alıntı
Yorum
-
k@ndemir
İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
: .
Legal olmayan hiç bir şey iyi değildir. Lütfen bu vahşi olayları desteklemeyelim
()
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sheva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületikatinizi çektiyse yapılanlar vahşet demedim serkan bey ,pek de matah bir şey değil dedim. benim esef ve şiddetle kınadıklarım "ohh iyi olmuş ellerinize sağlık" diyen fenere yapılan her hareketi yanlış da olsa destekleyen,alkışlayan sizin gibi zihniyetler.
Ne yazarsak yazalım, işinize geleni alıcaksınız. Dön dur aynı şeyleri yazacaksınız...
- Alıntı
Yorum
-
Yapılan bu tepki legal olmasada bence politikacılara zarar vermeden çürük dometes atmak gibi bir tepki biçimi.Sonuçta taraftarı orda burda adam öldüren,elle gol atan el fenerine gayet ölçülü bir tepki.Zaten daha azı gelin sizi destekleyelim demek oluyor.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunda takdir edilecek ne war?? utanmak lazım kınıyorumUmut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur...))
- Alıntı
Yorum
-
[QUOTE=saglam;466199]Gerçekten sprey boya ile (camdaki yazılar silinebilir) o gün ziyarete gelecek zatları protesto edici sözcüklerin yazılmasını haklı buluşumuz ancak bu kadar abartılabiliridiSizi tebrik ediyorum
QUOTE]
yani aynısı bize de yapılsa, ve fener taraftarları da bunu haklı bulsa abartılacak bir şey yok anlamına mı geliyor bu?... ben daha önce de bir çok kere yazmıştım, tekrarlayayım:
taraftar olmayı tuttuğun takımla ilgilenip, tuttuğun takıma destek olmak olarak algılıyorum... tuttuğun takımı desteklemeyi bırakıp, diğer takımları aşağılayarak taraftar olmayı hiç anlayamamışımdır bugüne kadar... ama neticede herkesin bir görüşü vardır, bir şey diyemeyeceğim... ben sadece bu konu hakkındaki çizgimi belirtmek istedim... ayrıca fenerbahce gibi hiç ilgilenmediğim bir konu yüzünden renkdaslarımla da aramı bozma niyetinde değilim... sevgilerimle..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
İki sene önce Konya'da fuara gitmiştim. O gün de iki tane klig maçı vardı. İş ortağım fenerli olduğu için beraber Konya Fenerbahçeliler Derneğine gittik.
Gözüme inanamadım. Kocaman bir bina ve tamamı derneğe ait. İçerisi hınca hınç dolu. Açıkçası 1.Lig'de bir takımı bulunan Anadolu takımlarının taraftarlarının, kendi illerine kıymet vermeden, hayatlarında belki de hiç görmedikleri bir İstanbul takımını tutmaları garip gelmişti.
Bu arada aynı Nalçacılar Gurubu'nun konyaspor'un bence çok başarılı ve efendi başkanına da sizi 250'lik yaparız diye tehdit ettiklerini biliyorum (bu küfür ederiz, kulübe 250 000 YTL ceza aldırırız demek oluyor).
Konya'ya hangisi daha zararlı onun da Konyalılar düşünsün. Fenerium mu, Nalçacılar Gurubu mu?Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
- Alıntı
Yorum
Yorum