Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1. BMN Tavla Turnuvası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ufaktan gaz verme çalismalari içinde gördüm seni kanda61 [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
      Ufaktan gaz verme çalismalari içinde gördüm seni kanda61 [img]smileys/smiley36.gif[/img]

abi çaktirma yaw[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• fanatik_zuzu:5-0:beytullah[img]smileys/smiley20.gif[/img]tek üzüntüm plakayi yazamamis olmam[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• ya bi insan bu kadarmibalik olur zaten kendisi balik burcusana o kadar dedim bikra yenim bu eli bundan sonraki mars yap diye[img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse zuzunun rakiplerine sesleniyorum akli olan varsa oynamasin cok sansli [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Yaaa kanka sen bilmion isi bu ne olum 2 maçta 1 el almissin dee get gözüm görmesin seni rezil herifffffffff[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
              Eeee Burçak demek ki bu duruma göre ben finaldeki rakibimi Buldum Eyuphan hehehe. Burçak biz göz korkutmamak için performans gostermedin sessiz ve derinden geliyoruz. Anadolu Kaplani darbesi yapacuuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Abi simdi baktimda siz eyuphanla finalde karsilamazsiniz, bu imkansiz. . en iyi ihtimalle önünüzdeki 2 maçi kazanirsaniz yari finalde karsi karsiya geliyorsunuz. ilk sayfadan kontrol edebilirsiniz. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
              Desene finali gözüm kapali pyniicam beni burda zorlayacak bi Eyüphan vardi ee onu da yari finalde eledikten sonra finale gerek yok ki kardesim. Çakil tasi ile yumurta dögüsür mü hehehee[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• ya kanka anlamaim zar tutanlar bunlari akrabalari herhalde[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
                  İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
                  Eeee Burçak demek ki bu duruma göre ben finaldeki rakibimi Buldum Eyuphan hehehe. Burçak biz göz korkutmamak için performans gostermedin sessiz ve derinden geliyoruz. Anadolu Kaplani darbesi yapacuuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Abi simdi baktimda siz eyuphanla finalde karsilamazsiniz, bu imkansiz. . en iyi ihtimalle önünüzdeki 2 maçi kazanirsaniz yari finalde karsi karsiya geliyorsunuz. ilk sayfadan kontrol edebilirsiniz. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Desene finali gözüm kapali pyniicam beni burda zorlayacak bi Eyüphan vardi ee onu da yari finalde eledikten sonra finale gerek yok ki kardesim. Çakil tasi ile yumurta dögüsür mü hehehee[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Vayy ahmet abi A grubunun liderini unutuyosun yalniz finalde bekliyorum rakibimi finalin adi belli IMMORTAL_TS ikinciyi ariyoruz simdi
                  İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
                    ya kanka anlamaim zar tutanlar bunlari akrabalari herhalde[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Suss suss mazaret kabul etmiyoruz el insaf be insan 1 elde mi alamaz tühh yaziklar olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi

İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
                      ya kanka anlamaim zar tutanlar bunlari akrabalari herhalde[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Suss suss mazaret kabul etmiyoruz el insaf be insan 1 elde mi alamaz tühh yaziklar olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]

ya ben bilsem balik burcu oldugunu oynarmiyim hiç[img]smileys/smiley4.gif[/img]zuzu zaten kafandan 1 -0baslamis benim moral bozulmus[img]smileys/smiley4.gif[/img]yaa aslida ben bile bile verdim maci ya ayip oolmasin diye (ne kolpaciyim demi[img]smileys/smiley36.gif[/img])

Yorum

• olm beytu sen diilmisin ilk zarda 6 1 e kapi almayan seni bu turnuvaya kabul ednede suc zaten
                        Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Moyunçur 4 - Onurkaradeniz 5.

Sanssiz bir geceydi. Mynet can sikti. Sonraki maçlara bakacagiz.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• İlk olarak firlama tarafından gönderildi
                            olm beytu sen diilmisin ilk zarda 6 1 e kapi almayan seni bu turnuvaya kabul ednede suc zaten

Zuahahhahahahhaha dogru diyon kanka

Moyunçur:4

Onurkaradeniz:5

Yorum

• Onur nerde oynuyoruz. yahoo mu
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Evet Kaya yahoo da oyniyalim sen bi oda belirle geliyim ben

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X