Ufaktan gaz verme çalismalari içinde gördüm seni kanda61 [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
1. BMN Tavla Turnuvası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya bi insan bu kadarmibalik olur zaten kendisi balik burcusana o kadar dedim bikra yenim bu eli bundan sonraki mars yap diye[img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse zuzunun rakiplerine sesleniyorum akli olan varsa oynamasin cok sansli [img]smileys/smiley36.gif[/img]
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
İlk olarak hotleo tarafından gönderildiEeee Burçak demek ki bu duruma göre ben finaldeki rakibimi Buldum Eyuphan hehehe. Burçak biz göz korkutmamak için performans gostermedin sessiz ve derinden geliyoruz. Anadolu Kaplani darbesi yapacuuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Abi simdi baktimda siz eyuphanla finalde karsilamazsiniz, bu imkansiz. . en iyi ihtimalle önünüzdeki 2 maçi kazanirsaniz yari finalde karsi karsiya geliyorsunuz. ilk sayfadan kontrol edebilirsiniz. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak hotleo tarafından gönderildiİlk olarak forever61 tarafından gönderildi
İlk olarak hotleo tarafından gönderildiEeee Burçak demek ki bu duruma göre ben finaldeki rakibimi Buldum Eyuphan hehehe. Burçak biz göz korkutmamak için performans gostermedin sessiz ve derinden geliyoruz. Anadolu Kaplani darbesi yapacuuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Abi simdi baktimda siz eyuphanla finalde karsilamazsiniz, bu imkansiz. . en iyi ihtimalle önünüzdeki 2 maçi kazanirsaniz yari finalde karsi karsiya geliyorsunuz. ilk sayfadan kontrol edebilirsiniz. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Vayy ahmet abi A grubunun liderini unutuyosun yalniz finalde bekliyorum rakibimi finalin adi belli IMMORTAL_TS ikinciyi ariyoruz simdiİnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
İlk olarak Beytullah tarafından gönderildiya kanka anlamaim zar tutanlar bunlari akrabalari herhalde[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Suss suss mazaret kabul etmiyoruz el insaf be insan 1 elde mi alamaz tühh yaziklar olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
İlk olarak Beytullah tarafından gönderildiya kanka anlamaim zar tutanlar bunlari akrabalari herhalde[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Suss suss mazaret kabul etmiyoruz el insaf be insan 1 elde mi alamaz tühh yaziklar olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
ya ben bilsem balik burcu oldugunu oynarmiyim hiç[img]smileys/smiley4.gif[/img]zuzu zaten kafandan 1 -0baslamis benim moral bozulmus[img]smileys/smiley4.gif[/img]yaa aslida ben bile bile verdim maci ya ayip oolmasin diye (ne kolpaciyim demi[img]smileys/smiley36.gif[/img])"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum