Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1. BMN Tavla Turnuvası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla oda moda bulamadim ben.sen bul bir yerde bana linkini var.

games'den girdim ama tavla mavla göremiyorum.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• http://games.yahoo.com/games/login2?page=bg&ss=1

Social Lounge 5

Bu odadayim

Yorum

• geliyorum
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• hadi kolay gelsin... nettunuz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi
            hadi kolay gelsin... nettunuz[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley4.gif[/img]Devam ediyo bakalim nolacak [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi

İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi
              hadi kolay gelsin... nettunuz[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley4.gif[/img]Devam ediyo bakalim nolacak [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Gece 1,5 da yazmissiniz oynuyoruz diye. yoksa hala bitiremediniz mi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Uyuya kalmislardir o vakitte
                BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  bundan sonra batak turnavasi yapmaliyiz hemde dahada cok kisi katilabilir[img]smileys/smiley2.gif[/img]

iyi ama, daha 2 kisi bi araya gelip tavla maçini oynamak için zamanini ayarlamakta güçlük çekerken, 4 kisi oynanmasi gereken batak nasil organize edilirki [img]smileys/smiley1.gif[/img]

iyi soru ama biz bosuna ts li degiliz imkansizi basarmak iicin tsliyiz hemde turnavadan önce saatleri belirlesegik ve siteyi diyelim bende mynet calismiyor orada yaptikmi katilmam herkes bakar saatine göre siteye göre hersey uygunsa ismini yazar diyelim simdi final maclarina geldik ben izlemek isterdim ama hic bisey belli degil seyirci seyredebildigi sitedemi oynanacak yada böyle seyler yani bence saati sitesi bastan belli olsa ayni reserv oyuncularda calisabilir ins.

mission impossible 4 olabilir

kesinlikle btak turnuvasi yapalim cok daha eglencei olur ama gömmeli degil ihale oynayalim daha cok beyin yoruyor oyunu takip etmek gerekiyor daha çekismeli olur...
                  <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• selcuk nereytesun hadi bitirek su hesabida rahatlayayim artik önümüzdeki Turnuvalara bakacagiz...
                    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• BUrçak benim 2.turda rakibim olacak arkadas belli olmamis ama heralde onur karadeniz olacak ya da bilemiyorum tabii kaya ile olan gece maçinin sonucu henüz belli degil ister misin maç karakolda bitnmis olsun[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                      Hayde daa ben tatile gidiyorum bu gün artik her gün internet kafeden kontrol yapmam gerekecek. acele olun beni tatil revavetiyle elemek istiysiniz galiba hee?Hepinize selamlar Dilerim gudubetlik ben dedir ben tatile gidince transferler ardi ardina patlar [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• hadi oyniyalim camoka

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• abi beni msn de ekle daha rahat haberleselim...

Yorum

• 5-1 camoka-selcuk 2 mars 1 oyun ama neye yarar artik önümüzdeki turnuvalara bakacagiz...

Yorum

• 5-1 camoka kazandi son maci
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• f grubu eyüphan ne yapmis öyle, sampiyon belli ikinci kim diyelim en iyisi, 3 maç attigi 15 yedigi 0 finale kadar karsilasmayalim mümkünse[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                bir lafa bakarım laf mı diye,
                                bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X