bundan sonra batak turnavasi yapmaliyiz hemde dahada cok kisi katilabilir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
iyi ama, daha 2 kisi bi araya gelip tavla maçini oynamak için zamanini ayarlamakta güçlük çekerken, 4 kisi oynanmasi gereken batak nasil organize edilirki [img]smileys/smiley1.gif[/img]
iyi soru ama biz bosuna ts li degiliz imkansizi basarmak iicin tsliyiz hemde turnavadan önce saatleri belirlesegik ve siteyi diyelim bende mynet calismiyor orada yaptikmi katilmam herkes bakar saatine göre siteye göre hersey uygunsa ismini yazar diyelim simdi final maclarina geldik ben izlemek isterdim ama hic bisey belli degil seyirci seyredebildigi sitedemi oynanacak yada böyle seyler yani bence saati sitesi bastan belli olsa ayni reserv oyuncularda calisabilir ins.
mission impossible 4 olabilir
kesinlikle btak turnuvasi yapalim cok daha eglencei olur ama gömmeli degil ihale oynayalim daha cok beyin yoruyor oyunu takip etmek gerekiyor daha çekismeli olur...
<font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>
BUrçak benim 2.turda rakibim olacak arkadas belli olmamis ama heralde onur karadeniz olacak ya da bilemiyorum tabii kaya ile olan gece maçinin sonucu henüz belli degil ister misin maç karakolda bitnmis olsun[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Hayde daa ben tatile gidiyorum bu gün artik her gün internet kafeden kontrol yapmam gerekecek. acele olun beni tatil revavetiyle elemek istiysiniz galiba hee?Hepinize selamlar Dilerim gudubetlik ben dedir ben tatile gidince transferler ardi ardina patlar [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
f grubu eyüphan ne yapmis öyle, sampiyon belli ikinci kim diyelim en iyisi, 3 maç attigi 15 yedigi 0 finale kadar karsilasmayalim mümkünse[img]smileys/smiley1.gif[/img]
bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum