Turnuvadan çekilen arkadasin yerine ben oynayabilirim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
1. BMN Tavla Turnuvası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildiYaw elenenler baska bir turnuva yapsa olmaz mi Burcak elendik simdi oturup bekleyecek miyiz?
sorma ya 1 hafta eve gittik turnuva yapmislar hemen ama ikincisine kesin ben de varimHer daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Yorum
-
İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildiYaw elenenler baska bir turnuva yapsa olmaz mi Burcak elendik simdi oturup bekleyecek miyiz?
bende elendim ne yazikki. ama yapacak bisi yok suanda [img]smileys/smiley5.gif[/img]
İlk olarak Moyunçur tarafından gönderildi
Turnuvadan çekilen arkadasin yerine ben oynayabilirim
ilk katilmak isteyen sen oldugun için B grubuna isots1978 nikli arkadasin yerine seni ekliyorum. artik maçlarinizi tamamlarsiniz. Bol sans.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildibundan sonra batak turnavasi yapmaliyiz hemde dahada cok kisi katilabilir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
iyi ama, daha 2 kisi bi araya gelip tavla maçini oynamak için zamanini ayarlamakta güçlük çekerken, 4 kisi oynanmasi gereken batak nasil organize edilirki [img]smileys/smiley1.gif[/img]2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
İlk olarak selcuk tarafından gönderildibundan sonra batak turnavasi yapmaliyiz hemde dahada cok kisi katilabilir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
iyi ama, daha 2 kisi bi araya gelip tavla maçini oynamak için zamanini ayarlamakta güçlük çekerken, 4 kisi oynanmasi gereken batak nasil organize edilirki [img]smileys/smiley1.gif[/img]
iyi soru ama biz bosuna ts li degiliz imkansizi basarmak iicin tsliyiz hemde turnavadan önce saatleri belirlesegik ve siteyi diyelim bende mynet calismiyor orada yaptikmi katilmam herkes bakar saatine göre siteye göre hersey uygunsa ismini yazar diyelim simdi final maclarina geldik ben izlemek isterdim ama hic bisey belli degil seyirci seyredebildigi sitedemi oynanacak yada böyle seyler yani bence saati sitesi bastan belli olsa ayni reserv oyuncularda calisabilir ins.
mission impossible 4 olabilir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
evet sonunda ahmetabiyle macimizi yaptik sonu cok güzeldi 6-1 tabii yenen ben olmadim kotu olan o[img]smileys/smiley4.gif[/img]ama ne yapalim onumuzdeki maclara bakiyoruz [img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse zuzu nerdesin aksama burda olda bari seni yenim[img]smileys/smiley4.gif[/img]diger rakibimide aksam bekliom cikmam lazim guruptan)
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
İlk olarak Beytullah tarafından gönderildievet sonunda ahmetabiyle macimizi yaptik sonu cok güzeldi 6-1 tabii yenen ben olmadim kotu olan o[img]smileys/smiley4.gif[/img]ama ne yapalim onumuzdeki maclara bakiyoruz [img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse zuzu nerdesin aksama burda olda bari seni yenim[img]smileys/smiley4.gif[/img]diger rakibimide aksam bekliom cikmam lazim guruptan)
Vayy kanka hangi aralik oynadiniz[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ahmet abi iyi yenmisin adami nede olsa eski tavla sampiyonu[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum