Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1. BMN Tavla Turnuvası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turnuvadan çekilen arkadasin yerine ben oynayabilirim
    "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi
      Yaw elenenler baska bir turnuva yapsa olmaz mi Burcak elendik simdi oturup bekleyecek miyiz?

sorma ya 1 hafta eve gittik turnuva yapmislar hemen ama ikincisine kesin ben de varim
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
      "7"

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi
        Yaw elenenler baska bir turnuva yapsa olmaz mi Burcak elendik simdi oturup bekleyecek miyiz?

bende elendim ne yazikki. ama yapacak bisi yok suanda [img]smileys/smiley5.gif[/img]

İlk olarak Moyunçur tarafından gönderildi

Turnuvadan çekilen arkadasin yerine ben oynayabilirim

ilk katilmak isteyen sen oldugun için B grubuna isots1978 nikli arkadasin yerine seni ekliyorum. artik maçlarinizi tamamlarsiniz. Bol sans.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hemen ise koyulalim o halde
          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• bundan sonra batak turnavasi yapmaliyiz hemde dahada cok kisi katilabilir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
              bundan sonra batak turnavasi yapmaliyiz hemde dahada cok kisi katilabilir[img]smileys/smiley2.gif[/img]

iyi ama, daha 2 kisi bi araya gelip tavla maçini oynamak için zamanini ayarlamakta güçlük çekerken, 4 kisi oynanmasi gereken batak nasil organize edilirki [img]smileys/smiley1.gif[/img]
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak sürmeneköprübas tarafından gönderildi

selim55 nereyesun??

Selim, seni bekliyoruz, nereyesun
                BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  bundan sonra batak turnavasi yapmaliyiz hemde dahada cok kisi katilabilir[img]smileys/smiley2.gif[/img]

iyi ama, daha 2 kisi bi araya gelip tavla maçini oynamak için zamanini ayarlamakta güçlük çekerken, 4 kisi oynanmasi gereken batak nasil organize edilirki [img]smileys/smiley1.gif[/img]

iyi soru ama biz bosuna ts li degiliz imkansizi basarmak iicin tsliyiz hemde turnavadan önce saatleri belirlesegik ve siteyi diyelim bende mynet calismiyor orada yaptikmi katilmam herkes bakar saatine göre siteye göre hersey uygunsa ismini yazar diyelim simdi final maclarina geldik ben izlemek isterdim ama hic bisey belli degil seyirci seyredebildigi sitedemi oynanacak yada böyle seyler yani bence saati sitesi bastan belli olsa ayni reserv oyuncularda calisabilir ins.

mission impossible 4 olabilir
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ilk maç için onurkaradenizden haber bekliyorum. Ne zaman müsait olabilecekse, bildirsin lütfen.

Yorum

• İlk olarak Moyunçur tarafından gönderildi

Ilk maç için onurkaradenizden haber bekliyorum. Ne zaman müsait olabilecekse, bildirsin lütfen.

Aksam 6,30 dan sonra nezaman istersen.Edited by: onurkaradeniz

Yorum

• evet sonunda ahmetabiyle macimizi yaptik sonu cok güzeldi 6-1 tabii yenen ben olmadim kotu olan o[img]smileys/smiley4.gif[/img]ama ne yapalim onumuzdeki maclara bakiyoruz [img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse zuzu nerdesin aksama burda olda bari seni yenim[img]smileys/smiley4.gif[/img]diger rakibimide aksam bekliom cikmam lazim guruptan)
                        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
                          evet sonunda ahmetabiyle macimizi yaptik sonu cok güzeldi 6-1 tabii yenen ben olmadim kotu olan o[img]smileys/smiley4.gif[/img]ama ne yapalim onumuzdeki maclara bakiyoruz [img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse zuzu nerdesin aksama burda olda bari seni yenim[img]smileys/smiley4.gif[/img]diger rakibimide aksam bekliom cikmam lazim guruptan)

Vayy kanka hangi aralik oynadiniz[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ahmet abi iyi yenmisin adami nede olsa eski tavla sampiyonu[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• ya beytullah burdayim sen yazdiginda abim pc yi rehin almisti kusura bakma..
                            Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• @fanatik_zuzu

Beytu artik anca aksama girebilir.

Yorum

• tamam olsun bana uyar.ama maç saatleri mümkünse olmasin maç izlicuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X