Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1. BMN Tavla Turnuvası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya kurulumda hata veriyor.. mynet ya da yahoo da oynsak olmaz mi?
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• mynet olsun o zaman.... ordaki nikim zweus61. denk e gel. orda masa actim.Edited by: ofkopat
      - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• zanoylu senmi biraktin baglantinmi koptu

kizdinmi yoksa bana

nere gittin

N e K ö T ü !

Yorum

• ya zonoyluy la oyun 4-4 ken baglantisi koptu.pullari topluyorduk.yani kazanmak üzereydim... acaba baglantisimi koptu.. yoksa kizdimi... görünmüyor ortalikta...

skoru yarin bildiririz artik... belki kabul etmez..

gerçi benim için fark etmiyor.. G grubunu 4 oyula lider olarak tamamliyorum.onun içinde farketmez.oda en kötü ihtimalle avarajla 3. oluyor.
          N e K ö T ü !

Yorum

• Yok kardes siverekte elektrikler gitti.....[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• berattekke 5- 3 ofkopat mac sonucu. Akiyor akiyor. [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Berat Tekke:5 Ofkopat:3 çok iyi maçti, sansimin yardimiyla kazandim..
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• finalde görüsmek üzere ) Edited by: ofkopat

Yorum

• Lütfen herkes okusun

İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
                    Burçak benim anlamadigim birsey var kardes neden beni zaten yendigim ve ikinci oldugum rakibimle 2.lik 3.lük maçi yaptiriyorsunuz?Ben zaten 2. (maalesef averajla gitti 1. lik) olmadim mi?Bu isin mantigi ne? hadi 3. olana bir sans daha veriyorsunuz bunu anladim ama 2. olanin suçu ne ki 2. oldugu halde yine 2.lik maçi oynamak zorunda? Ben bir türlü çözemedim bu kurali. Ama Saglik olsun Ugur kardesimi bir daha yeneyim bari ama es kaza yenilirsem bunun bu haksiz rekabet kuralindan oldugunu da hepinizin bilmesini isterim.
                    Bu arada Evet sampiyon A grubundan çikacak ama bu Hasan Olamayacak hehehe[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Abicim ilk bakista 1. ve 2. nin gruptan direk çikmasi mantikli gibi gelebiliyor. Ama Bu kurallari ben gerçek bi tavla turnuvasindan alarak buraya tasidim.

2. ve 3. arasinda 7 el süren grup 2. ligi maçinin oynanmasindaki amaç su;

• grupta ilk 2 maçini kaybeden oyuncu son maçimi yensemde eleniyorum deyip oynayacagi oyunu sallamiyor. çünkü son maçini kazanip averajina göre 3. olup son bi oyun sansi doguyor. ve böylece son maça kadar bi çekisme havasi yaratilmis oluyor.
                    • grupta oynanan 3 maçin sonunda lider olmanin avantaji yakalanmaya çalisiliyor ( lider olan kisi direk ilk 16 oyuncu arasina kaliyor) liderle 2. arasinda fark olmasi amaçlanmistir.
                    • kisacasi tek amaç daha fazla çekisme ve son anakadar herkesin sansinin devam ettirilmesi. Ve iyi olanin bi sekilde bu gruplardan çikacagi.
                    • [/list]

Not: 2. ve 3. olanlar arasinda oynanacak maçta, grubu normal sartlarda 2. bitiren oyuncu zaten averaj bakimindan avantajli olarak maça basliyor. ( bu maçi oynamak istemeyenoyuncular grubu lider olarak bitirmeliler )Edited by: forever61
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaslar turnuva oldukca uzun sürecege benziyor.hesapladigimdan önce yillik izne çikiyorum ve malesef internetin olmadigi bir ortamda bulunacagim.zaten çok istedigim halde daha birinci oyunumubile oynayamadik.en azindan ilk 2 maçim bitmis olacakti ki simdi çekilmeme gerek kalmazdi.herneyse yerime bir arkadasi dahil edersinforever61
                      .

herkese iyi eglenceler ve bol sanslar,simdiden 1.olacak arkadasi merak ediyorum ve mutlaka 2.turnuvada bulunmak isterim.
                      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• yomrali73 :5 zanoylu :4

artik rakibimi bekliyorum... ama h gurubunda pek faliyet yok.. daha birinci maçlarini bile bitiremediler.
                        N e K ö T ü !

Yorum

• İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi

arkadaslar turnuva oldukca uzun sürecege benziyor.hesapladigimdan önce yillik izne çikiyorum ve malesef internetin olmadigi bir ortamda bulunacagim.zaten çok istedigim halde daha birinci oyunumubile oynayamadik.en azindan ilk 2 maçim bitmis olacakti ki simdi çekilmeme gerek kalmazdi.herneyse yerime bir arkadasi dahil edersinforever61
                          .

herkese iyi eglenceler ve bol sanslar,simdiden 1.olacak arkadasi merak ediyorum ve mutlaka 2.turnuvada bulunmak isterim.

tamam kardesim . insallah baska bi turnuvada bulusmak üzere.

isots1978 arkadasimizin yerine zaman sorunu olmayan tavlada iddaali 1 oyuncu araniyor. buraya ilk isim yazdiran kisiyi B grubuna ekleyecegim. Bol Sans.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• B Grubunda Onurkaradeniz'den de bir haber yok. Bizim Grup maçlari 1-2 hafta sürecek galiba.
                            Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• camoka kardes buralara geldinmi haber ver final macimizi yapalim

biraz sana baski yapayim beni 5-0 yenmelisin 3. olmak icin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yaw elenenler baska bir turnuva yapsa olmaz mi Burcak elendik simdi oturup bekleyecek miyiz?
                                İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X