Cuma demiştik Perşembeye aldık.Kaldı 3 gün.Trabzonla hiç işim olmaz valla direk köyüme gideceğim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?
Daraltma
X
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşşekür ederim HİLAL
Yılda 365 gün var gidiş tarihinizi nasıl böyle ayarladınız bilmem.Valla helal olsunKınıyorum hepinizi. El birliğiyle organizasyona katılımımı engellediniz ya helal olsun
:hıh:
Fanatik Pacci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz kuzenin düğün tarihine ayarladık Süleyman abi. Suç ya bu tarihte evlenmeye kalkan kuzende ya da aynı tarihe organizasyon düşünen sizlerdeKınıyorum hepinizi. El birliğiyle organizasyona katılımımı engellediniz ya helal olsun
:hıh:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNekadarda doluydun he:hıh:hııh
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 6 ...Şimdiden hayırlı yolculuklar Sedacım
Fanatik Pacci
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenden erken gideceksin Trabzon'aŞimdiden hayırlı yolculuklar Sedacım
Istanbul yolcusuyum - su an icin kutsal toprak Türkiye geneli
3-4 gün Istanbul'u gezip Bursa'ya gecmeyi planliyoruz..
2-3 hafta oyalandiktan sonra da Trabzon'a gececegiz insallah..
Trabzon'da görüsmek dilegiyle ablacim..
Ilk defa Türkiye'de oruc tutacak olmanin heyecani sardi beni simdiden
- Alıntı
Yorum
-
Güle güle git kardeşim.
Tüm dostlar güle güle gitsin ve dönsün.
Memleket güzel.
Memleket ilaç.
Araçlarıyla gidecekler yanlarına kaset,CD alsın.
Malum;
Boludan sonra(İstanbuldan gidenleri kastederek)radyo dinlemek zor.
Çünkü çekmiyor.
Hani diyorum,demek istiyorum,isyan ediyorum;şu karadenizlinin vergileriyle şu dağlara verici koymak çokmu maliyetli a dostlar.
Samsun'a inene kadar radyosuzsun.
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafta sonuna kadar Trabzon'da olmayı planlıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
ağustosun başlarında gidicez inşallah...rize-ikizdere trabzon-of arası dolanıp durucaz yine...yayla havasını özledim en çokda...memleketim de olmasa şu dünyadaMustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
- Alıntı
Yorum
Yorum