Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Travelair
    • 09.01.2005
    • 36195
    • İstanbul

Sayın basın mensupları,

Öncelikle geldiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiğiniz gibi son zamanlarda Ziya Doğan'a karşı kamuoyunda artarak büyüyen bir tepki dalgası sürüyor. Halbuki biz Ziya Doğan'ı kamuoyunun anlamadığını düşünüyoruz. Yapılan eleştirileri kınıyoruz, hocamızın zamana ihtiyacı var. Eğer biraz sabır gösterilirse, biraz daha beklenilirse siz de göreceksiniz ki kıvama gelecek, tadından yenmeyecektir. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz

TTFB (Türkiye Turşu Federasyonları Birliği)
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• antagonist
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 26.03.2005
      • 8897
      • Tıp Doktoru
      • İstanbul

Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları...Noktasına virgülüne dokunmadan,bazı yerlerini kalınlaştırarak

Trabzonspor'da Ankaragücü maçı sonrası çıkan istifa seslerine İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu cevap verdi. Hacıosmanoğlu, gelecek sezonda Ziya Doğan' la devam edeceklerini belirterek, "Doğan'ın 1.5 yıllık sözleşmesi var ve o sözleşmesi bitene kadar bu takımın başında kalacak. Bunu herkes böyle bilsin. Bizim bunlarla değil, saha dışındaki etkenlerle uğraşmamız lazım. Çoğu takım alın teri ile değil de, emek hırsılızlığı ile maç kazanmaya çalışıyor. Bunların önüne geçmemiz lazım" şeklinde konuştu.
      AĞITLAR YAKMAYA GEREK YOK
      Trabzonspor'da İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kaybedilen maçlardan sonra ağıt yakılmaması gerektiğini söyledi. Hacıosmanoğlu şöyle konuştu; "Bu tür söylemklerin Trabzonspor'a zararı vardır. Anakaragücü maçında atak yapamadık evet ama Galatasaray maçında ise iyi oynamamıza rağmen kazanamamıştık.
      Nasıl kazanılan maçlardan sonra nağra atmamız gerekmiyorsa kaybedilen maçlardan sonra da ağıtlar yakmamamız gerekiyor. Oynamazsan yenilirsin. Bugünleri mantıklı düşünürek ve mantıklı davranarak atlatmamız gerekiyor. Alınması gereken dersleri aldık"
      DOĞAN BU TAKIMDA KALACAK
      Hacıosmanoğlu, Ziya Doğan'ın takımdan gönderileceği yönünde çıkan haberlere sert tepki göstererek, "Ziya Doğan'ın bir buçuk yıllık sözleşmesi var. Ziya doğan bütün maçlarını kaybetse de, zirveye de oynasa kümeye de oynasa bu takımın başındadır. Trabzonspor'un hocası Ziya Doğan'dır ve bu takımın başındadır.
      Biz şimdiden önümüzdeki sezon için hocamızın isteği doğrultusunda çalışmalar yapmaya başladık. Bunları dillendirenler Trabzonspor'a ihanet ediyor" diye konuştu. Hacıosmanoğlu, Erdinç ve Ceyhun'a da arka çıkarak, "Oynamıdılar ve bile bile sart gördüler deniliyor. Bu futbolcular buradan ekmek yiyor. Bunlar çok çirkin sözler" diye konuştu.
      30'U GEÇMİŞ FUTBOLCU İSTEMİYORUZ
      Musampa'nın ikinci bir Tomas Jun vakası olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Tomas Jun'un bonservisine yüklü bir miktar para verilmişti, ancak Musampa'nın bonservisine para vermedik. Tomas Jun, Musampa ile kıyaslanamaz bile.

Ancak ben her zaman söylüyorum. Trabzonspor'un böyle 30 yaşını geçmiş futbolculara ihtiyacı yok. Bunlar yıldız bile olsa. Bizim Trabzonspor'da kendini gösteribelecek, kariyer yapmak isteyen yıldız adayı futbolculara ihtiyacımız var.
      ]Bu tranfserlerde yalnış yaptığımızı biliyoruz. Ancak Musampa şu anda Trabzonspor'un bir futbolcusudur ve bu takıma verebileceği çok şey var" dedi.

Alt yapıdan futbolcu alınmıyor konundaki eleştirilere ise Hacıosmanoğlu, "Demirel'in çok sevdiğim bir sözü var, "Benzin vardı da biz mi içtik" şu anda alt yapıdan direk takımda oynayacak futbolcular yok. Şu anda da gençlere şans verecek durumda değiliz" dedi.
      En son antagonist tarafından düzenlendi; 20.03.2007, 13:09.

Yorum

• liginefendisi
        • 01.06.2004
        • 324
        • Trabzon

Selam;

Üstteki yazının özeti de şu olur herhalde "mal benim,mülk benim her haltı yerim"
        İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• Külünkoğlu
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 16.07.1999
          • 24305
          • İstanbul

Musampa'nın ikinci bir Tomas Jun vakası olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Tomas Jun'un bonservisine yüklü bir miktar para verilmişti, ancak Musampa'nın bonservisine para vermedik. Tomas Jun, Musampa ile kıyaslanamaz bile.

Hacıosmanoğlu -Ancak ben her zaman söylüyorum. Trabzonspor'un böyle 30 yaşını geçmiş futbolculara ihtiyacı yok. Bunlar yıldız bile olsa. Bizim Trabzonspor'da kendini gösteribilecek, kariyer yapmak isteyen yıldız adayı futbolculara ihtiyacımız var.

Musampa : Hass..

Hacıosmanoğlu : Bu tranfserlerde yalnış yaptığımızı biliyoruz.

Musampa :Ohaa

Hacıosmanoğlu : Ancak Musampa şu anda Trabzonspor'un bir futbolcusudur ve bu takıma verebileceği çok şey var" dedi.

Musampa : höo, e şimdi ben ne yapayım ?

Ziya Doğan : Ben biliyorum..
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Tunga
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 29.11.2004
            • 11392
            • Yüksek Mühendis
            • İstanbul

Bizim yöneticilerin açıklamaları gerçekten de bu başlığa iş bırakmayacak gibi görünüyor. Artık bizim süslememize gerek kalmadan tam da bu başlığa yazar gibi konuşmaya başladılar. Yoksa okuyorlar mı

Madem Ziya Doğan önümüzdeki sene de kalacak o zaman tansfer çalışması da olacak değil mi?

- Hocam transfer çalışmalarına başladık. Menajerler ellerindeki müsait, bonservis problemi olmayanları faksladılar. İşte liste.

- Bu kim ya, ilk defa duyuyorum?

- Hangisi hocam?

- Şu en baştaki.

- Drogba ..!!!!! ??

- Evet, kim o?

- Hocam Chelsea'nin forveti, tanımadınız mı?

- Hangi mevkide oynuyor?

- Forvet, bonservisi yokmuş ve Türkiye'de oynamak istiyorum demiş ().

- Git Allah aşkına ya. Bizde iş yapmaz o. Bana forvet değil, orta sahayı daha kalabalık tutacak adamlar lazım.

- Peki hocam Gerard? Liverpool'dan sıkıldım artık bordo-mavi renkli bir Türk takımında oynamak istiyorum demiş ()

- Geçen bir maçını seyrettim onun. Orta saha oyuncusuymuş ama nerdeee? Zırt pırt ileri çıkıyor. hatta bak hiç unutmam son Real Madrid maçında şut çekti yahu. Bırak Allahını seversen, benle kafa bulma. Olmaaaz.

- Peki hocam anladım. Listede sırada Lampard var ama ona da hiç girmeyelim o zaman.

- Ben bak şunu istiyorum. İsmi güzel herşeyden önce.

- Hangisi hocam bu listede başka oyuncu yok ki?

- Var yahu şu en altta ki...

- Abdi İbrahim?

- Evet işte.

- Hocam o bu notu aldığım eşantiyon bloknotu bastıran ilaç firmasının adı....
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• poetricus
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 05.09.2004
              • 11924
              • Trabzon

Sürpriz final buna denir işte.
              Müthişsin Üstat Tunga. Yönetimin bu başlığı ele geçirmesine kahramanca direniyorsun.

Yorum

• Harun-61
                • 29.05.2004
                • 20107
                • Yönetici
                • Trabzon

tunga abi, süpersin yaa

son cümlen oskar'a aday
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Mehdi
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 28.07.2006
                  • 14944
                  • Memur
                  • Trabzon

Tunga abi bu kadar olur diyorum.

belki attığını düşünen olabilir Abdi İbrahim diye bir ilaç firması gerçekten var
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Murat Aydın
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 07.08.2006
                    • 1937
                    • serbest meslek
                    • İstanbul

tunga abi harika
                    SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                    SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                    SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• KUTADGU

Yönetim Kurulu ( hep bir ağızdan)

Merak Etmeyin, Toparlanıyoruz!!!!

Ziya Doğan (Önliberoları ile)

Panik Yok, Toparlanıyoruz....

?????????

Yorum

• Şuayip Aydın
                        • 22.11.2006
                        • 2911
                        • ögrenci
                        • Trabzon

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi
                        Bizim yöneticilerin açıklamaları gerçekten de bu başlığa iş bırakmayacak gibi görünüyor. Artık bizim süslememize gerek kalmadan tam da bu başlığa yazar gibi konuşmaya başladılar. Yoksa okuyorlar mı

Madem Ziya Doğan önümüzdeki sene de kalacak o zaman tansfer çalışması da olacak değil mi?

- Hocam transfer çalışmalarına başladık. Menajerler ellerindeki müsait, bonservis problemi olmayanları faksladılar. İşte liste.

- Bu kim ya, ilk defa duyuyorum?

- Hangisi hocam?

- Şu en baştaki.

- Drogba ..!!!!! ??

- Evet, kim o?

- Hocam Chelsea'nin forveti, tanımadınız mı?

- Hangi mevkide oynuyor?

- Forvet, bonservisi yokmuş ve Türkiye'de oynamak istiyorum demiş ().

- Git Allah aşkına ya. Bizde iş yapmaz o. Bana forvet değil, orta sahayı daha kalabalık tutacak adamlar lazım.

- Peki hocam Gerard? Liverpool'dan sıkıldım artık bordo-mavi renkli bir Türk takımında oynamak istiyorum demiş ()

- Geçen bir maçını seyrettim onun. Orta saha oyuncusuymuş ama nerdeee? Zırt pırt ileri çıkıyor. hatta bak hiç unutmam son Real Madrid maçında şut çekti yahu. Bırak Allahını seversen, benle kafa bulma. Olmaaaz.

- Peki hocam anladım. Listede sırada Lampard var ama ona da hiç girmeyelim o zaman.

- Ben bak şunu istiyorum. İsmi güzel herşeyden önce.

- Hangisi hocam bu listede başka oyuncu yok ki?

- Var yahu şu en altta ki...

- Abdi İbrahim?

- Evet işte.

- Hocam o bu notu aldığım eşantiyon bloknotu bastıran ilaç firmasının adı....
                        tunga abi valaha tek kelimeyle super olmus abi gulmakten kırıdım valaha abi..
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Misina
                          • 20.07.2006
                          • 8291
                          • İşçi
                          • Trabzon

ziya hocaya ya hep sallıyoruz ama kendisi futbolculuk döneminin en çok gol atan orta saha oyuncusu.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bordobluex
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 13.11.2005
                            • 2458

Sayfa 61

Yorum

• Cyzio
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 24.02.2006
                              • 6923
                              • İstanbul

Sevgili Tunga;

Final ancak bu kadar güzel bağlanabilir. Önünüzde hürmetle eğiliyorum.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Cyzio
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 24.02.2006
                                • 6923
                                • İstanbul

Üçüncü Baskı

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi

"Ne yanar kimse bana ateş-i dilden özge
                                Ne açar kimse kapım bad-ı sabadan gayrı"

Cyzio
                                Neden bu kadar duyarsız davranıyor bu site üyeleri, Ya Rabbim?
                                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                                -"Burada klima yok mu?"
                                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...