Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Allah Allah, ben hiç hatırlamıyorum bu yarışmayı . Forum üyelerinin dikkatine:

ERMAN uyduruyor bunları....!

ama iyi de uyduruyor hani
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Haşin: Transferi takasla yapacağız
      Keloğlan:Benim makasladıklarımı siz takaslayın
      Haşin: Takasla demedim takayla yapacağız.. geçen dönem bir araba dolusu oyuncu aldık patladık bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyecek ve takayla yapacağız transferi..
      Keloğlan: Valla takozla yapmayın da.. o zaman tüm defansif ortasahalarımı istersiniz benden maazallah..
      HaşinTransferi Lukas'la yapacağız dedim be! Zelenka mı neydi soyadı.. onu alacağız olur mu?
      Keloğlan:Ofansif oyuncu istemem, istemem de istememmmm.. Benim Hasan'ım, benim Hüseyin'im,benim Ferhat'ım işini bilir! hadi ordan bee yapmayın transfer falan!
      #7 King of Kings

Yorum

Cyzio'nun Günlüğü

-"Şenol Güneş, Şenol Güneş, Şenol Güneş... Çıldırıciiim.. Ne yapsam da, şu adamı biraz daha fazla eleştirebilsem? Her gün üç-beş kişiyle konuşmak yetmiyor. Şöyle geniş bir platforma açılmalı..."

-"Dostum Poetricus, Bordomavi.net diye bir siteden bahsetti; iyisi mi oraya üye olayım. Sesimi daha fazla sayıda insana duyururum. Eh, beeee... Bendeki de kör talih. Neymiş efendim? 'Geçici olarak üye kabul edemiyorlar'mış. Anladılar tabii, Şenol Güneş'i eleştireceğimi."

-"Oh bee... Üçüncü günün sonunda nihayet üyelik işlemlerimi gerçekleştirebildim. Rumuz olarak da, Fanatik'te kullandığım rumuzu kullanayım: Cyzio."

-"Heh he... Daha ikinci mesajımda, bismillah; Şenol Hoca'ya giydirmeye başladım. Bu site iyi bir şeymiş, yahu."

-"Uy uy uy... Anam şu tepkilere bak. Ne çok seveni varmış bu adamın? Gerçi beni destekleyenler de çok ama bu kadar seveni olduğunu bilmezdim."

-"Ortam biraz gerildi. İyisi mi bu konuda bir müddet bir şey yazmayayım ve bunu da başlıkta belirteyim."

-"Bugün Şimal Yıldızı isimli bir üyeden, çok nazik bir özel mesaj aldım. Kendi yazdıklarına kırılmamdan çekindiğini belirtip, başlığa geri dönmemi rica ediyor. Ben kimseye kırılmadım ki.... Ama bunu göstermem lâzım. Başlığa geri dönüyorum."

-"Sevgili Şimal Yıldızı ile Şenol Güneş hakkında tartışırken, konu çok ilginç bir şekilde Macellan'a geldi. Nereden de geldik buraya?"

-"Halilhodzic gidecek gibi duruyor. İnşaallah Şenol Güneş'i getirmezler. Ya da başka bir 'yerlinin yerlisi'ni..."

-"Lazaroni mi?... Hiç bir yorum yapamadım. Ama, Şenol Güneş'ten iyidir, herhalde."

-"Ulan bu adam berbat birşey çıktı, yaa.... Gitsin de... Yerine kim gelsin?"

-"Ziya Doğan mı? Hiç içime sindiremedim ama, görelim bakalım. En azından, 'yerlinin yerlisi' değil."

-"Vay bee... Adam Beşiktaş ve Galatasaray'ı yendi. Meğer yanlış tanıyormuşum."

-"Yok, yok doğru tanıyormuşum. Forumda da, pek çok kişi gitmesini istiyor. Bence de gitmeli. Ama yerine kim gelecek? Ne zaman Trabzonpor'da bir teknik direktör arayışı olsa, yüreğim ağzıma geliyor. Çünkü ilk akla gelenler, başta Şenol Güneş olmak üzere, hep 'yerlinin yerlisi' hocalar. Koskoca klüp hep üç-beş adamın tekelinde mi olmak zorunda?"

-"İşte korktuğum başıma geldi: Hemen Şenol Güneş ismi telâffuz edilmeye başlandı. Dur bir yazı yazayım. Etkili bir de slogan bulmam lâzım. Hah, onu da buldum: Adam ondört aydır işsiz. Bu güzel oldu. Hem bizden başka kendisini kimsenin istemediğini anlatıyorum, hem de bu sürenin ondört ay olduğunu."

-"Bu lâfa da çok tepki gelmeye başladı ama ne yapayım? Adam ondört aydır işsiz. Herkes, aslında ona bir sürü teklifin geldiğini ama kendisinin kabûl etmediğini yazıyor. Olabilir. Bu bir sürü teklif, nereden geliyor acaba? Fenerbahçe? Galatasaray? Barcelona? Chelsea? PSV?.. Ulan, adam gerçekten değerli galiba. Fazla mı yüklendik?"

-"Evet, bir sürü teklifin nereden geldiğini anladık. Seoul. Gerçekten dünyaca ünlü büyük bir klüp. Ama gerçekten sevindim. Trabzon'dan ne kadar uzak, o kadar iyi. Dur şunu bu başlığa yazayım."

-"Burada da tepkileri topladık, iyi mi? İnsanlar bu konuda neden bu kadar hiddetleniyorlar, anlayamıyorum. Bak, 'Ne Dediler, Ne Demeliler'deki Erman Topçu'ya? Kendisiyle fikirlerimiz taban tabana zıt. Ama kendisi ne kadar da saygılı; kakara, kikiri eğleniyoruz."

-"Dur şu 'Şenol Güneş Seoul'de' başlığına birşeyler karalayayım. Anaa... Nereye gitti bu başlık? Yok, yok... Yer yarıldı içine girdi. Dur, Şenol Güneş yazarak aratayım. Hah, buldum. Vaayy, başlık taşınmış. Eskiden, taşınmış olarak görünürdü, bak bu görünmüyor. BMN de artık Şenol Güneş aleyhine yazı yazmama karşı. Ama gene de başlığı gizledikleri yerden çıkarıp buldum."

-"Allah... Elime fırsat geçti. 'Bir Kelime - Bir İşlem'e jüri seçilmişim. Yarışmacılardan biri de Şenol Güneş. Bittin sen, Şenol, bittin. Gerçi öbür yarışmacı da Ziya Doğan’mış. Al birini, vur ötekine. Ama en azından, Ziya Trabzon'dan bu ayrılışından sonra, bir daha klüp kapısından içeri giremez. Ama Şenol öyle mi, ya? Her dâim, potansiyel tehlike. Kararımı verdim: Ziya'yı tutacağım."

-"Türkçe jürisine seçilmişim. Biraz sözlük karıştırayım da, orada yarışma günü rezil olmayayım. Amaaann, boşver sözlüğü; Şenol hangi kelimeyi söylerse söylesin, 'Yanlış'; Ziya hangi kelimeyi söylerse söylesin 'Doğru' diyeceğim."

-“Öbür jüri üyesine bakalım: Naim. Pek tekin değil. Gelene geçene dalan biri. Dikkât etmek lâzım. Neyse, bir kargaşa çıkarsa, Tunga ayırır.

-"Tedbirimizi tam alalım. Hanım, koy şu poşete bir kaç kilo çürük Trabzon Domatesi. Sözün bittiği yerde, domatesi kullanırım. İtiraz ederse de, 'Ne o lan? Halis muhlis, yerli Trabzon Domatesi. Beğenemedin mi?' derim. Bak bu fikri iyi buldum."

-"Neymiş efendim? 'Yerlileşme'ymiş. Pöh... Böyle de kelime mi olur? Geçerli saymadım, tabii. 'Korku'... Evet, hiç bir harf, çıkan harflerde yoktu ama; en azından sözlüklerde olan bir kelime."

-"Bendeki şansa bak, yaa... Sen tut, Şenol'a atayım derken, karmaşada, domatesleri Kaya'ya fırlat. Allah'tan biri Şenol'a isabet etti. Ama Kaya da terbiyesizlik yaptı. Ne oldu bir kaç Trabzon Domatesi isabet etti diye? İlle de programı tatil etmesi mi gerekirdi?"
        En son Cyzio tarafından düzenlendi; 23.12.2006, 18:41.
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Ziya Doğan'ın Otel Kayıtları

Silinmiştir.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 23.12.2006, 22:24.

Yorum

Cyzio Sonunda Balatayı Sıyırır.

-"Sayın BMN Yöneticileri;

Büyük bir isabet göstererek açmış olduğunuz 'Nick Değiştirme' Kampayanıza, yürekten katıldığımı bildirmekten onur duyar, sizler tarafından uygun görüldüğü takdirde, nick'imin

Anti-Şenolist Karşı Yerli'ci Ulvî Ecnebiperver Cemiyeti Azası Cyzio

olarak değiştirilmesini yüce makamınıza, saygılarımla arz ederim. Ümid ederim ki, imzalara getirmiş olduğunuz tahdit, nick'lerde de geçerli değildir.
            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

hüseyin çimşir

4156'ncı kornerde kafayla bir gol atacağım. 4155'ncide acayip şanssızdım
              ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

Son dakika: Fc seul muhalif taraftarlar orgutu unlu senol gunes muhalifi Cyzio yu transfer etti.
                Cyzio hocanin transfer ucreti olarak 2 adet yabancinin yabancisi hoca, 2 adet yabancinin yabancisi ofansif ortasaha oyuncu alacak. kendisi seul universitesinde
                yerlinin yerlisine karsilik kuramina giris ve yabancilar teorisi dersleri verip senol gunese karsi seul halkini orgutleyecektir.

Yorum

İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...2 adet yabancinin yabancisi hoca...
                  Sen çok yaşa, e mi?
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Yahu,
                    Naim, Eman Topçu, Cyzio

ellerinize sağlık.

Yorum

İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu,
                      Naim, Eman Topçu, Cyzio

ellerinize sağlık.
                      Üstadım;

Takdir görmek güzel. Hele ki sizin tarafınızdan.

Selamlar.
                      -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erman bu sayfaya sığmaz taşar oldu Tebrikler.
                        İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi naptın öyle ya aklına sağlık
                        İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Erman Topçu müthiş olmuş.tekrar tekrar okudum.bunu nasıl yapıyosunuz merak etmiyo diilim.bir sırrı varmıdır?
                        Arkadaslar, tesekkür ederim. Güldürebildiysem ne ala!

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sevgili Erman; O kadar hoşuma gitti ki, peşpeşe üç kere okudum. Yalnız bu iş böyle giderse, korkarım beğenilmeme korkusuyla, bu köşeden çekilip, meydanı gençlere bırakacağım. Muhabbetle kalınız.
                        Aman Hocam, ne haddimize. Sizden esinleniyoruz.

XX: Abi Ermanın son Yazdığını okudunmu
                        Naim: Erman mı!!
                        Okumadım Ama Olmamış bence
                        yani Güzel Değil beceremiyor bu adam Bu işi bırak çek git abicim Afrikaya falan
                        XX:Şenol Güneş Görmüş Cyzio Triplerine girmeyelim abicim
                        Naim: Dalarım Sanada
                        Joker olarak Kullanılan R den sonra bir adet Fazladan E kullanılmıştır. Yarışma İptal Edilmiş Juri Kararıyla Juri Üyeleri Şampiyon seçilmiştir
                        Ne o Naim efendi? Kücük rol verdik diye mi bu tripler? Yahu sana su anda milyonlarca Trabzonsporlu'nun yapmak istedigi seyi verdik; az mi? Hem aramizda bir E'nin lafi mi olur canim?

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah Allah, ben hiç hatırlamıyorum bu yarışmayı. Forum üyelerinin dikkatine: ERMAN uyduruyor bunları....! ama iyi de uyduruyor hani
                        Senin dedigin gibi olsun Tunga Üstad!
                        Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

Sevgili Erman;

Asprilla'nın başı kel mi? Ona bir cevap yazmamışsın da...
                          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

FC Seoul Taraftarlar Birliği Başkanı Çiz Yo Son:

"Yerlinin yerlisi, Kore'nin Güneylisinden bize fayda yok, ille de yabancı hoca" dedi.

Bu nedenle Şenol Güneş ismine destek veren Çiz Yo Son, konuşmasını:

"Türkiye'deki Polonya asıllı dostlarıma selamlar" diyerek bitirdi.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Ziya Doğan geçen hafta dünyaya gelen torununa Ayman adını verdi. Haberi alır almaz hastaneye koşan futbolcuların hepsinin de defansif özellikte futbolcular olması dikkat çekti. Bu arada hastaneye elinde çiçekle gelen Musampa'nın yine boynu bükük ayrıldığı gözlendi.
                              '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sevgili Erman;

Asprilla'nın başı kel mi? Ona bir cevap yazmamışsın da...
                                İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu,
                                Naim, Eman Topçu, Cyzio

ellerinize sağlık.
                                Üstadim görmedim. Kusura bakmayin. Tesekkurler.
                                Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X