Forumun performansını düşürdüğü için yoğun başlıkları kapatıyor, yeni başlıklarımızdan devam ediyoruz.
Özetle başlık kapatılmış, aşağıdaki bağlantıda yeni bir başlık açılmıştır. Bizleri gülümseten mesajlarınızı, yaratıcı fikirlerinizi orada sergilemeye devam edebilirsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdminler konuşur:
-"Ağbi 'TSL 20. Hafta: Çaykur Rizespor - Trabzonspor' başlığına 'Başkan: Nuri Albayrak' yazıyor muyum?"
-"Yok lan, bu sefer yendik."
-"Haa, peki..."
Hocam yine süpersiniz
yorum Yap:
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdminler konuşur:
-"Ağbi 'TSL 20. Hafta: Çaykur Rizespor - Trabzonspor' başlığına 'Başkan: Nuri Albayrak' yazıyor muyum?"
-"Haa, peki..."Yau dün bir an ben de düşünmüştüm. "E şimdi ne olacak?"
Lakin, bence "Tayfun Cora & Ayman" yazılmalı.
yorum Yap:
-
BMN'de Bir Gece
Adminler konuşur:
-"Haa, peki..."
yorum Yap:
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Z. D : kim atmış ? ( Allahım Ayman veya Hüseyin olmasın )
yorum Yap:
-
Tayfun : Hooooopppp
Tayfun : Yeaaah!!
Tayfun : Obaaaaaaaaa!!
---
Çaykur Rizesporlu futbolcu : Tayfun n'apiyon kardeş?
Tayfun : sus la! geçen gün Cristiano Ronaldo'da yapıyodu böyle şeyler.
Çaykur Rizesporlu futbolcu : hııııEn son ilhan tarafından düzenlendi; 29.01.2008, 01:31.
yorum Yap:
-
Z.D nin evindeyiz..
Z.D : Hanım telefona bak mesaj geldi.
- : bakıyorum bey
Z.D : kimmiş?
- : Trabzonspor gol atmış bey. Bilgi mesajı
Z.D : kim atmış golü?
- : Tayfun Cora
Z.D : Tayfun Cora mısen ha gol ha! görürsün ulan!
- : birşey mi dedin bey
Z.D : yok hanım ilaçlarımı getir tansiyonum çıktı.
Bir süre sonra ..
Z.D : Hanım telefona bak mesaj geldi.
- : Trabzonspor 2 olmuş bey
Z. D : kim atmış ? ( Allahım Ayman veya Hüseyin olmasın )
- : Ayman atmış bey
Z.D : Neeeeeeeeeee! hanım koş, kendimi kötü hissediyorum! ögghks, boğuluyorum
yorum Yap:
-
İş Başa Düşer: Transfer Operasyonu - (Mission Impossible)
- Martı1'den Martı2'ye
...
- Martı1'den Martı2'ye Martı2 cevap ver daaa
- Martı2 tamam
-Martı2... Yok ben alışamadım ne öyle karga martı... Şimdi İbrahim sen benle geliyorsun, Haşim sense arkalarından dolaş bu sefer kaçırmayalım
- Okey başkanım bu sefer ucuza kapatacağız galiba
- Okey beyler! Go go go!
2 gün sonra:
- Evet arkadaşlar, söz verdiğimiz gibi bu transfer harekatını da başarıyla bitirmiş bulunuyoruz. Yalnız yeni oyuncularımızın bazılarında ufak tefek sakatlıklar varmış. Çatışmada.. eeee antremanda sakatlanmışlar. Kendilerini Rize maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Olmazsa sahaya uçaktan paraşütle atacağız. Sonrası Allah KerimEn son Travelair tarafından düzenlendi; 28.01.2008, 16:39.
yorum Yap:
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu ve benzer fotoğrafları internet sitemizde görünce yeni bir seri belirdi kafamda: "MAN AT WORK" (Meali "Uşaklar çalişiyi")
Veeee, başlıyoruz.
Hayallerle yaşıyoruz - 1
Akyazı tesislerimizde kullanılması düşünülen ve Liman'ı, Akyazı'ya bağlaması düşünülen hızlı tren için fizibilite çalışmaları başladı.
Hayallerle yaşıyoruz - 2
Akyazı'da çalışırken yoldan geçen bir kamyonun tekeri patladı. İnmiş teker şişirilirken, basınç testi de tamamlandı.
Hayallerle yaşıyoruz - 3
Dolgu yapılırken balıklarımızın zarar görmemesi için, denizdeki balıklar teker teker toplandı. Toplanan balıklar Balık Hali'ne götürülerek, transfer taksitleri ödendi.
Hayallerle yaşıyoruz - 4
Akyazı sahillerinde çalışmalarımız sürüyor. Bugün yönetimimiz geniş bir kadro ile "sahile stadyum yerine ağaç dikilirse ne olur" testini gerçekleştirdi. Denizcilikten sorumlu Devlet Bakanı "iyi olmaz, kongreden önce stadyum yapılmalı" dedi.
Hayallerle yaşıyoruz - 5
Akyazı sahilinde çalışmalarımız sürüyor. "Yapılması muhtemel Brezilyalı transferler sahile uyum sağlayabilir mi" testi de tamamlandı. Brezilyalı futbolcuların transferinde kolaylık sağlaması açısından, sahile bir Hz. İsa heykeli dikilebileceği gözden geçirildi. Adı geçen heykel, hazır gitmişken yerinde incelendi.
Hayallerle yaşıyoruz - 6
Denizde stadyum yapılırsa, romatizmalılar ne şekilde etkilenir diye düşünülerek, benzer stadyumlarda "romatizma - nem" testi yapıldı. Yosun kokusu dışında olumsuz bir bulguya rastlanmadı.
Hayallerle yaşıyoruz - 7
Akyazı'da çalışmalar devam ediyor. Stadyum yapıldığında dışına vurulacak boyanın rengi için en uygun deniz rengi seçme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar için çeşitli denizlerde araştırmalar yapan çalışma grubumuz yurda döndü. Yapılan açıklamada "henüz Karadeniz kadar karasını bulamadık" dendi. Dolgu yapılmadan önce deniz suyunun da değiştirilebileceği düşünülüyor. Bu esnada kaos oluşmaması için kongrenin ertelenmesi gündemde.
... devam edecek!
yorum Yap:
-
Tunga abi bunlar Süperler. Herkes görmeli
Arka sayfada kaldılar, mutlaka bakın
yorum Yap:
yorum Yap: