Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
-"Eyvah, gene hoca benden futbolcu isteyecek." (Demirören)
-"Eyvah, gene Avrupa maçı." (Aziz Yıldırım)
-"Eyvah, gene penaltı kazandık." (Eric Geretz)
-"Eyvah, gene lig başladı." (Trabzonspor taraftarı)
-"Burada klima yok mu?"
-"Eyvah gene Üstad'dan laf işittik. Kesin şimdi eli kulağındadır. Bize gene nalları toplatır." (Cyzio)
-"Burada klima yok mu?"
- Gökdeniz " oyuna girdik ama ne koşacam yaa, top gelirse yaparız bir şekil.
- Simko " La Uwaga port zami ! kaleciye bassana lan Cem ! başı kesik tavuk gibi dolanıyorsun ortada, la aha aha top top, bak hala duruyor ya, kaleci sırıtma lan sende.
- Hasan Üçüncü "Bu şutu da beni istemeyenlere... hastir, tut tu lan galleci.."
- Ömer Rıza " dur bi dakka, yok yok bu tarafa, dur lan, bu top civa gibim bir şey hoop şöyle bir şekil... la az daha yedek kulübesine giriyordum.
- Hüseyin " şöyle diadonel bir pas yapsam.. bu saatten sonra mı ? kendine gel, milaaaan milaan nerdeesin, hah, kaybettim sandımdı, al canım buyur.
- Çağdaş " ben vuracam ha"
- Yattara " la deget dağlara taşlara ondan sonra senle mi uğraşacam"
- Yattara " swisss, stock, fırtt."
- Çağdaş " aha koydu valla dur lan kaçma bir öpeyim bari "
- Lazaroni maç öncesi " ben o zaman takımın başında yoktum, takımım herşeyi ile hazır"
- Lazaroni maç sonrası "apoel iyi takım"
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 11.08.2006, 12:47.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
- Gökdeniz " oyuna girdik ama ne koşacam yaa, top gelirse yaparız bir şekil.
- Simko " La Uwaga port zami ! kaleciye bassana lan Cem ! başı kesik tavuk gibi dolanıyorsun ortada, la aha aha top top, bak hala duruyor ya, kaleci sırıtma lan sende.
- Hasan Üçüncü "Bu şutu da beni istemeyenlere... hastir, tut tu lan galleci.."
- Ömer Rıza " dur bi dakka, yok yok bu tarafa, dur lan, bu top civa gibim bir şey hoop şöyle bir şekil... la az daha yedek kulübesine giriyordum.
- Hüseyin " şöyle diadonel bir pas yapsam.. bu saatten sonra mı ? kendine gel, milaaaan milaan nerdeesin, hah, kaybettim sandımdı, al canım buyur.
- Çağdaş " ben vuracam ha"
- Yattara " la deget dağlara taşlara ondan sonra senle mi uğraşacam"
- Yattara " swisss, stock, fırtt."
- Çağdaş " aha koydu valla dur lan kaçma bir öpeyim bari "
- Lazaroni maç öncesi " ben o zaman takımın başında yoktum, takımım herşeyi ile hazır"
- Lazaroni maç sonrası "apoel iyi takım"
süper yaa
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır"Şenol GÜNEŞ
Brezilya'da kaldığı uzun zaman zarfında artık ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Faruk Kanca baştan işi sıkı tutup dil olayına önem vermesinin mükafatını aldı ve Brezilya dizilerinin en önemli yapımcılarından biri olan Diziex Yapımcınho'dan aldığı baş döndürücü teklifle yeniden hayata döndü. Yapımcınho'nun yaptığı teklife hiç düşünmeden (cepte kuruş kalmadı) evet diyen Kanca; ''Brezilya dizilerinin en büyük jönü ben olacağım'' diyerek iddialı da bir demeç verdi.
3 dizi ve toplam 250 bölüm üzerinden anlaşmaya imza atan Kanca'nın en az 3 yıl Brezilya'da kalacağı açıklandı.Anlaşma sonrası basın mensuplarına görüntüler veren Kanca, Brezilya'ya giderken yanında götürdüğü çubuklu!!! Trabzonspor forması (TS Clup) ile de pozlar verip; ''Bu formayı Trabzonspor'a imza attıracağım oyuncuya giydirecektim ama dengelerimizi bozmayacak bir oyuncu bulamadım, bari formayı ben giyeyim, hem sizin içinde değişik kareler olur'' dedi.
Kanca; ''Bu imzayı Trabzonspor'umu düşündüğüm için attım, benim için öncelik kulübümün menfaatleridir, Başkan'ımla konuştum ve kendisine bu imzayı atarsam artık buraya yönetici gönderip masrafa da girmemiş oluruz dedim.Ayrıca bu kadar uzun sürede (3 yıl) Brezilya'da ki tüm menecerleri, simsarları tanımış olurum, böylece futbolcuları çok daha ucuza kapatabiliriz, bunun bize en önemli artısı dengelerimizi sarsmayacak oyuncuları bulmakta zorluk çekmemektir dedim'' şeklinde konuştu.
Görüşmeler esnasında çok ilginç bir durum oldu, Kanca bu imza karşılığında Trabzonspor'a bonservis ücreti verilmesini talep etti, ilk anda bu teklif karşısında Yapımcınho şaşkınlığını üzerinden atamadı ama Kanca'nın ısrarları karşısında pes etmek zorunda kaldı.Bu ilginç imza sonrası Trabzonspor'un kasasına 1 milyon USD gibi bir rakam girecek.Bu işe en fazla Albayrak sevindi ve yakın çevresine; ''İyi iyi Brezilya seferinden boş dönmedik, hatta para vereceğimiz yerde kulübe para bile kazandırdık'' şeklinde konuştu.
En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 21:40.
N.A.: Tamam mıyız arkadaşlar,herkes hazır mı?..
İ.H.: Burdayız başkanım...
N.A.: Faruk nerde?..Faruuuuk,çıksana kardeşim dolaptan toplantı yapacaz...
İ.H. : Aman aman perde açık kalmış,çıkma Faruk bekle bir dakka,ulan az daha unutuyorduk perdeyi,gören mören olacak...
N.A.: Hayde Faruk,akşama kadar seni bekleyemeyiz,taraftar mıyız ki bekletiyorsun bizi bu kadar?..
F.K. :Bütün perdeleri kapattınız mı?..Aman kapıyı da kilitlemeyi unutmayın...
İ.H. : Kapalı kapalı,çık artık...
F.K.: Oh be,az daha havasızlıktan boğulacaktım yahu...Yani başkanım,sırf takım sevgisi uğruna bütün bunlara katlanıyorum ama,bu sizin yaptığınız da iş değil yani...
N.A. :Allah Allah,ne yaptım ki ben şimdi?..
F.K. : Yani taraftarı kandırmak için,Faruk'u Brezilya'ya gönderdim diye bir yalan uydurdunuz,o gün bugündür şu dolabın içindeyim,dayanamıyorum artık...
H.S. : Başkanım adam doğru söylüyor,bari futbolcu alamadı geri döndü diyelim,bunalıma girecek iki aydır şu dolabın içinde...
N.A. : İstersen yarın gazetelere "İşleri hızlandırması için Haşim'i de Faruk'un yanına gönderdim" diye bir demeç vereyim ha?..Hem iki kişi canınız sıkılmaz,son harfiyle yıldız bulmaca filan oynarsınız?..
H.S. : Aman başkanım kurbanın olayım,sustum...
İ.H. : Ben anlamıyorum ne yapmaya çalıştığımızı,gönderseydik ya adamı gerçekten Brezilya'ya,alıp gelseydi topçuyu,bu ne ki şimdi?...
N.A. : Yahu Brezilya'ya gidiş-dönüş uçak bileti,otel parası,yemekti karnavaldi derken futbolcuya vereceğimiz parayı harcar bu...Hiç mi ders almıyorsunuz geçen seneki yanlışlardan?..
İ.H. :Taraftara ne diyecez,hem bakın Ricardinho'yu bejeke almış iyice kızacak taraftar bize...
N.A. :Allah Alaaaah,yahu bunda kızacak ne var aksine sevinmeleri lazım,geçen sene Tomas'ı bizim yönetim İstanbul'a getirmiş,adam gidip gs'ye imza atmıştı,futbolcuyu getirmek için bilet parası bulamayan hain gs böyle bir oyunla adamı bedavaya Türkiye'ye getirmişti,kulübün parasını çarçur ettiler bizimkiler yazık değil mi,halbuki bak bize,Rikard-denyo bjkye gelsin diye uçak parasını biz vermedik,gurur duymalı taraftar bizimle...
F.K. : Vallahi ben dayanamıyorum artık,evim yuvam dağılacak nerdeyse,hem taraftar sitelerine de madara olmuşum öyle diyorlar,ben çıkıyorum artık dolaptan,sniff...
N.A. : Yahu dur ağlama,hay Allah,bak şu işe...Tamam tamam 2-3 gün daha bekle,söz veriyorum,"Brezilya'da aradığımız adamı bulamadık Faruk geri döndü,biz de İbrahim'i futbolcu izlemesi için Guatemala'ya gönderdik" diyecem gazetelere,değil mi İbrahim?..İbrahim?..İbrahim nerde yahu?..
H.S. : Son söylediklerinizden sonra aralık camdan atlayıp kaçtı başkanım...
N.A. : Allah Allaaah,yahu bunlar da takım yöneticiliğinden anlıyorlarsa ne olayım...
Yorum