İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCyzio üstad, yeni avatarla her dem yeni espriler! Saygiyla takip ediyoruz.
O bana Sevgili Tunga'dan bir hediye. Ben Cyzio'nun Trabzonspor formalı bir fotoğrafını bir türlü bulamamıştım. Sağolsun, geçenlerde gönderdi. Özelden teşekkür etmiştim ama, kendisine buradan da teşekkürü bir borç bilirim.
Selamlar.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-"Sayın Müdürüm, on yıldır kullanmadığımız otelimizin fax makinasına birşeyler oldu."
-"Yapma, yaa... O makina çalışıyor muydu? Ben varlığını bile unutmuşum."
-"Telefonu kullandığımız için, onu da kaldırmamıştık."
-"Peki, ne oldu?"
-"Akşam 19:00'dan beri durmadan bir yerlerden fax geliyor."
-"Allah Allah... Hâlâ fax'la rezervasyon yapan müşteriler mi var?"
-"Yok, tam olarak öyle değil. Fax'lar Trabzonspor'a geldi."
-"Kafam iyice karıştı. Neyin fax'ı bunlar böyle? Trabzonspor'dan kaçacak futbolcu kaldı mı, hâlâ?"
-"Futbolcu değil de, klüplerden geliyor fax'lar daha çok."
-"İşte şimdi bir yaşıma daha girdim. Musampa, Szymkowiak ve Ayman faciasından sonra, hangi klüp Trabzonspor'la transfer işine girer ki?..."
-"Pek transfer değil."
-"Söyle artık, çıldırtma beni."
-"Birkaçını okuyayım, isterseniz."
-"Oku bakalım."
-"Değerli Trabzonspor Yöneticileri;
Takımınızla bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Saygılarmızla.
Çemişgezek İdmanyurdu Klübü Adına..."
-"İlginç. Başka?"
-"Sevgili Gomşi;
Bizimle de maç yaparsın?
Bosnalı Muharip Gaziler İdman Ocağı Başkan Yardımcısı"
-"Allah Allah... Başka?"
-"Sayın Trabzonspor Yöneticileri;
Uygun gördüğünüz bir tarihte ve yerde, okul takımımızla bir hazırlık maçı oynamanızı rica ediyoruz.
Pembe Fil Çocuk Yuvası Müdiresi."
-"Devam et, devam..."
-"Ziya Ağbi,
Sizin takımla (başında siz olmanız kaydıyla) bir futbol maçı yapmak istiyoruz.
Şalvarspor Futbol Klübü"
-"Başka var mı?"
-"Son bir tane daha:
Sayın Doğan,
Lütfen bizimle de bir hazırlık maçı (futbol) ayarlar mısnız? Çocukların morali düzelsin.
Büyükdere Boronkay Voleybol Klübü."
-"Aman ne güzel. Desene bir sürü takım daha gelecek. Bir fax da biz çekelim. Yaz oğlum:
Değerli Trabzonspor Yöneticileri,
Sayın Velinimetlerimiz;
Yönetimde siz, teknik direktör de Ziya Doğan olduğu müddetçe, gelecek sene ve takip eden seneler, bütün kamplarınızı otelimizde misafirimiz olarak geçirebilirsiniz.
Saygılarımızla."
Antalya Belek'teki Adora Golf Resort Otel'in tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor için otelin genel müdürü İzzet Tontu tarafından barbekü partisi düzenlenirken, birbirlerine Karadeniz fıkraları anlatan futbolcular, neşeli tavırlarıyla dikkati çekti.
Hocam aklıma ilk siz geldiniz, öngörü mü desem sezi mi...
Yorum
-
geronimo_61
Bu işte bir yanlışlık var ama ( ZD)
Bu işte bir yanlışlık var ama ( NA)
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn (BMN)
Yorum
-
Mission Impossible
(N.A)- Evet Ziya, senin görevin, tabi eğer kabul edersen, Trabzonspor'da yarım kalmış işini tamamlamak
(Z.D)- Bi dakka şimdi kafam karıştı Malatya'yı mı kastediyorsunuz?
(N.A)- Hayır Ziya
(Z.D)- Ha anladım o zaman Gençlerbirliği..
(N.A)- Eee hayır Ziya tam olarak sayılmaz
(Z.D)- Başkan emin misiniz Malatya olmadığına?
(N.A)- Aman gözünü seveyim Ziya; şampiyonluk, Malatya değil, şampiyonluk. Gözünü seveyim unutma
(Z.D)- Anladım başkan sen hiç merak etme yarım kalmış işimi bitireceğim
(N.A)-Aferim hep böyle inançlı azimli ol
(Z.D)- ...
(N.A)- Ziya?
(Z.D)- Efendim başkan?
(N.A)- Demin anlattığım yarım kalmış işin neydi senin?
(Z.D)- Eeee dur ya demin demiştin... Dur söyleme, Malatya mıydı?
(N.A)-Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Reklamlar
- Transfer dediniz yaptık, dünya yıldızlarıyla donattık. Yavv Allah rızası için bir ses verin, Ziya? Takım yeniyor mu hah?
-Hayır başkan yine yeniliyooooor
-Kız gibi takımı naptın. Allah canını almaya damat!
-Ön libero ön libero ön liberolaaar.... Feryat figan taraftarlaaar... Ziya Ziya Ziya Ziya...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Reklamlar-2
- Ziya sağdan mı soldan mı gidecez?
- ...
- Ziya sağdan mı...DAAAAAAAATTTT!!
- Ayman...
- Sağol Ziya...Sağol abicim...
- Acaba benzincide Ayman da var mıdır?
-
-Kızma başkan... Ne yapim hiç aklımdan çıkmıyor ki...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
20 Haziran 2010,Saat 15:55 www.sondakika.com
Z.D Fransız Troyes ekibiyle anlaştı.Fransız ekiple 3.5 yıllık anlaşma imzalayan Z.D ;" Troyes büyük bi kulüp.Şu anki konumu iyi olmayabilir ama bugünler de geçecektir.Yeni bir mantalite oturtmak istiyoruz,bu amacımızı gerçekleştirince özlenen başarıya kavuşacağız.Takımı pek yakından tanımıyorum ama sanırım ön liberoda ufak bi sıkıntı var,o mevkiye oyuncular düşünüyoruz" diye konuştu.
22 Haziran 2010, Saat 12:27 www.lequipe.fr
Troyes ekibinin basına kapalı yaptığı çalışma sırasında antrenman sahasından çığlıklar duyuldu.Sesler üzerine olay yerine gelen Fransız polisi,23 kişilik takımda bulunan 20 Afrika kökenli oyuncunun 16 sının da kanlar içinde yerde olduğunu görünce şaşkına döndü.Kaçan 4 Afrikalı oyuncuyu elinde bıçakla kovalayan Z.D yi polisler zor zaptetti.Z.D nin, bıçakladığı oyuncuların yanından geçerken;" bi daha ileri çıkabilecek mısın ulan? çıktın da ne oldu hani?hepiniz aynısınız lan Afrikalı değil misiniz!" diye bağırması bi anlık sessizliğe neden oldu.Z.D daha sonra polis otosuyla emniyete götürüldü.
Yorum
-
İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a barbekü partisi..
Antalya Belek'teki Adora Golf Resort Otel'in tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor için otelin genel müdürü İzzet Tontu tarafından barbekü partisi düzenlenirken, birbirlerine Karadeniz fıkraları anlatan futbolcular, neşeli tavırlarıyla dikkati çekti.
Hocam aklıma ilk siz geldiniz, öngörü mü desem sezi mi...
Selamlar.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Önemi Kalmadı, ama...
Bugün Marcelinhio bombasıyla bu haberin önemi kalmadı ama, gene de yazmadan geçemeyeceğim. Aşağıdaki haber bugünkü Fanatik'ten. Kırmızıları da ben ilave ettim:
Doğan memnunİki hazırlık maçının da kaybedilmesine rağmen, takımının Antalya kampındanki çalışmasından bir hayli memnun olan Ziya Doğan, “İkinci yarıda her şey daha güzel olacak. Hattâ işler yaver giderse, onikinciliğe yükselmemiz işten bile değil.” dedi.
Adı üstünde; hazırlık’
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, her fırsatta Antalya kampından bir hayli memnun olduğunu belirtirken ligin ikinci yarısında beklentilere karşılık vereceklerini ileri sürdü. Oynanan iki hazırlık maçının kaybedilmesine de fazla takılmayan deneyimli hoca, “Adı üstünde bunlar hazırlık maçları. Yoksa ben bu kadar az defans oyuncusuyla lig maçlarına çıkar mıyım? Eksiklerimizi görüyoruz. Şu an, tam altı ön libero eksikle oynuyoruz. Verimli bir kamp dönemi yaşadığımıza inanıyorum. Barbekü partileri unutulacak gibi değildi. En büyük eksiğimiz takım oyunuydu ve bunu da oturtmak adına önemli adımlar attık. Defansif mentaliteme uymayan oyuncular, görüyorsunuz yavaş yavaş tası tarağı topluyorlar.” ifadesini kullandı.
‘Yönetimle sorunum yok’
Bulunduğu camiada mutlu ama taraftara karşı mahcup olduğunu vurgulayan Ziya Doğan, üst sıralarla aralarındaki puan farkının kapanmayacak kadar büyük olmadığına değindi. En büyük sıkıntısı, henüz istediği transferlerin yapılmaması ve gündemdeki oyuncuların hiçbirinin kampa katılmaması olan Doğan, “Trabzonspor, Türkiye’nin devlerinden biri. Yönetimdekilerde dev bir mide var. Hattâ işkembe. Ne halt edersem edeyim, afiyetle yalayıp yutuyorlar. Bunu da ligin ikinci bölümünde kanıtlamak için elimizden geleni yapacağız. Mentaliteme uymayan birkaç oyucu daha kaldı, onları da ikinci yarıda postaladık mı, tamamdır. Yönetimle aramda hiçbir sorun olmadığını da herkesin bilmesini isterim. Ben de yönetim de, futboldan eşit derecede anlıyoruz.” dedi.En son Cyzio tarafından düzenlendi; 11.01.2007, 20:21.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de yönetim de, futboldan eşit derecede anlıyoruz.
İlave cümlelerinizin hepsi muhteşemdi. Ama şu son cümle hakikaten eskilerin "efradını cami ağyarını mani" dedikleri türden olmuş.
Sizde bu mizah yeteneği ve bizde de bu hoca(!) ve yönetim olduğu sürece bu köşenin rakibi yok.
Yorum
-
Günlerden Bir Gün:
-Başkanım!
-Ah Cem ah! Sen hakemliği bırakacak adam mıydın?
-Ağabey biz galiba yanlışlıkla Aziz Yıldırım’ın ofisine girdik!
-Yok oğlum, Nuri Başkan’ı tanıyamıyor musun?
-Öhö, öhö Başkanım!
-Ne var lan?
-Fatih Tekke dengeleri bozuyor ne yapalım?
-Satın!
-Emin misin, Başkanım?
-Satın ulan satın!
Başka Bir Gün:
-Başkanım!
-Ne var lan?
Marcelinho Hoca’nın oyun sistemine uymuyormuş ne yapalım?
-Satın!
Daha Başka Bir Gün:
-Başkanım!
-Ne var ulan?!
-TS mağazaları kâr edemiyor ne yapalım?
-Satın!
-Nasıl yani?
-İçindekilerle birlikte satın!
Aynı Gün 10 Dakika Sonra:
-Az kalsın unutordum Başkanım!
-Satın gitsin!
-Ne, satalım mı?
-Uzatmayın, satın dedik o kadar!
-Ama Başkanım…
-Aması maması içindekilerle birlikte satılacak!
-Ama başkanım…
-Uzatma ulan! Ne geveleyip duruyorsun!
-Ama takım...
-İçindekilerle birlikte satılacak dediysek satılacak!
-Başkanım açık kalmış…
-Bak hala konuşuyor. İçinde ne var ne yok satılacak!
-Başkanım ayıp oluyor ama?
-Başlarım senin ayıbına!
-Bakın rezil rüsva olacağız!
-Yok ya! Daha neler!
-Başkanım dostun düşmanın diline düşeceğiz etmeyin eylemeyin! Mahvoluruz!
-Ziya takımı ayağa kaldıracak. Bomba gibi geliyoruz!
-Başkanım satacağımıza kapatsak diyo…
-Satılacak, o kadar!
-Emin misiniz Başkanım?
-Evet eminim son kararım! Hadi sizi de satışa çıkarmadan toz olun bakayım!
Ertesi Gün Gazete Manşetleri ve Flash Haber Programları:
"Trabzonspor başkanı açık kalan fermuarını içindekilerle birlikte satışa çıkardı!"
Yorum
-
geronimo_61
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru: Sizce Ziya Doğan ın Zorlu Grand Otel deki odasının duvarında hangi poster asılı bulunmaktadır?
A)Musampa Posteri
B)Fildişi Milli Takımı Posteri
C)Gattuso ve Ayman yanyana
D)Drogba Posteri
E)Güney Afrika Milli Takımının sağ açığının Posteri
halt ettim yaaaaa
Yorum
Yorum