Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Nuri Albayrak:
    Iki yildiz sözü verdim ama görüyorum ki bu, takim içi dengeleri bozacak. Ben de karar verdim dengeleri korumak adina 11 yildiz transferine.

Fatih Tekke:
    Seneye Avrupa?dayim dedim ama siz bunu yanlis anladiniz. Baskan seneye ?Olimpiyat Stadi?nda oynayacagiz? deyince bos bulunup söylemistim bunu.

Vahid Halilodziç:
    Fatih?e, Gökdeniz?e dayali sistemi yikacagim derken, bir de baktim ki Tayfun?a dayali bir sistem oturtmusum. Ister istemez. Kabul ediyorum, Tayfun?u ben bitirdim. Onu gene de ben yaratacagim. Ondan bir Messi yaratacagim. Bu da yeni kariyerimin baslangici olacak.

Gökdeniz Karadeniz:
    Su Trabzonspor?a canimi versem kafi degil. Beni sirtina alip tasidi. Bir kere yaratti, sonra bir daha yaratti. Ne büyük camiadir Trabzonspor camiasi. Neyse daha konusmayayim, malum yasagim var!

Taraftar:
    Arkasi gelmez dertlerimin biktim illallah!
    Bize de birgün kader güler, güler insallah!

Ibrahim E. Haciosmanoglu:
    Kayserispor Baskani ?Sikenin içinde olanlar bize laf etmesinler? demis. Ben de diyorum ki o sikenin bir tarafiSebatsporlu oyunculardi da öbürleri kimlerdi? Tencere dibin kara seninki benden kara. 1 saat adamin gözünün içine bakarim, karartirim vallaha dünyasini.

Zeyyat Kafkas:
    Sözlerim yanlis anlasildi. Ben Kayseri ? Erciyes maçinin, iki takimin da oynadigi güzel futbol nedeniyle takip edilmesi gerektigini belirttim. Çok da zevkli maç olmus gerçekten de.

Senol Günes:
    Beni bu islere karistirmayin. Artik yeter da!

Fatih Akyel:
    Futbolu burada birakacagim. Trabzon?u çok seviyorum. Hatta sene ortasinda, hatta hatta maç içinde bile futbolu her an birakabilir, rakibe dalabilirim. Hayirlisi.

Tolga Zengin:
    Jefferson benden daha iyi. Hocamiz tercihinde hakli. Yalniz artik GaySe maçimiz kalmadigina göre, görev bekliyorum.

Ergin Keles:
    Hoop, ben buradayim!

Ali Güzeldal:
    Ben de buradayim!

Ömer Riza:
    Vallaha böyle giderse ben yokum!

by: simal yildizi
    En son Kaya tarafından düzenlendi; 20.03.2010, 13:02.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
    Zeyyat Kafkas:
    Sözlerim yanlis anlasildi. Ben Kayseri ? Erciyes maçinin, iki takimin da oynadigi güzel futbol nedeniyle takip edilmesi gerektigini belirttim. Çok da zevkli maç olmus gerçekten de.
    [img]smileys/smiley32.gif[/img]Ne diyim ki baska.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

Ömer Riza güzeldi...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Ömer Sari

Rio karnavalinin tarihini bilen var mi, Brezilyayi çok sevdim. Hem bu sefer alamadigim su kahveden, bir çuval alirim belki.

Lemi Çelik

Ben artik köse yazariyim. Trabzonspor'dan köse olamadim, bari buradan köse olayim, yazilarimla.

Yattara

Abi, Soçi'den gemi saat kaçta yanasir limana.

Szmek

Abi yavas gir ya, dünya kupasinda Polanya'nin bana ihtiyaci var. Zaten surada son dünya kupamiz.

Vahid Hoca

Tayfun oyundan düstü, ufukhana söyleyin isinsin.

Cemsir Hoca

Hocam, siz Ufukhan'in bu hafta kadroya almadiniz ki.

Hüseyin Çimsir

Su bekarlik tak etti canima. Hayirli bir kismet bulsamda evlensem artik.

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Vahid Hoca

5sn sonra

vazgeçtim ferhat girsin,söyleyin sagbek oynayacakEdited by: eys_61
          Her daim TRABZONSPOR!
          Türkiye Kyoto'yu imzaladı
          "7"

Yorum

Hasan üçüncü : taraftarima söz veriyorum artik oyuna girip 2 dk sonra sari kart görmicem
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi
              İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Vahid Hoca

5sn sonra

vazgeçtim ferhat girsin,söyleyin sagbek oynayacak
              hehe[img]smileys/smiley4.gif[/img]
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Fatih Tekke:

yok yok bizim seyirci çok M.A.L..su takim için futbol hayatimi tehlikeye attim,her hafta ''sampiyonluk için 10 milyon dolari reddederim'' diyorum,onlar tutup da ''avrupa hayalim var'' gibi her türk futbolcusunun söyledigi cümleyle bana karsi cephe olusturuyor..zaten kursunlanma olayinda baskan denen sonradan camiaya girme birisinden baslayarak bir çok kisi arkamda durmadi,ben ki o formayi sahada kaptan olarak teslim eden birisiyim bana sahip çikilmadi da mafyadan korkup ya da çikarlar için olayi devlete havale ettiler,biz bu durumda bile çikip gol atiyoruz yine yaranamiyoruz...halbuki ne geregi var,yap istanbul artigi gibi,say söz ondan sonra yalvarsinlar pesinde K.Ö.P.E.K gibi..

Hüseyin Cimsir:

gardasim harbi dogru söylüyorsun.gelen milli takim hocasi vazgeçmiyor benden,türkiyedeki tüm hocalar yerli önlübero olarak beni almak istiyor,hocanin istedigi görevi yerine getiriyoruz ama bu futbol cahili insanlar anlamiyor hiç biseyden.hayir çok da bise diyemiyoruz hepsi bizim adamimiz,hepsi kardesimiz abizim amcamiz..ne olur onlar anlasa bizi.zaten su ülkede kimsenin haz etmedigi bir sehrin insaniyiz.nolur birbirimize sahip çiksak

Fatih Akyel:

siz isi bilmiyorsunuz.bakin bana..saydim sövdüm ama yine geldim.ee arkam saglam..''gs'de oynamak için kapalinin önünde secde bile yaparim'' dedim sebo reisle alparslan abiye heralde ergun babanin kulaina gitmis olacak ki aldirdi beni ts'ye.sezon sonu istesinler kosa kosa gitmezsem S.erefsizim...hem bak geldikten sonra bos da durmuyorum.takim içinde arkanizdan kamuoyu da olusturdum.aldim fatih'in kardesinden ayrilan hasani yanima,genç çocuklar da kanatlarimin altinda..yakinda kaptan olmassam adam degilim ha

Yorum

süperdi yaaa hepsi[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Fatih,

Senin mesajini görünce dedim ki, simdi Fatih Tekke'nin adi geçti diye bana baslayacaksin saymaya.

Neyse ucuz atlatmisim.
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

tunga..

kimseye sallamak yok bu topicte.herkes denmesini istediklerini yaziyor..daha arkasi gelecek..

Yorum

Fatih Tekke:

Yahu ne kredim varmis bitmek bilmedi.Tayfuna o kadar küfrettiler.Bana bi yuh bile çekmediler. Edited by: Alpayer

Yorum

Halilhodziç:Bu maça 2 forvetle çikicam

Yorum

KONYA MAÇI 11:TARAFTAR BOSUNA BAGIRIYOR,BIZ BU SENE AVRUPAYA GITMEK IEMIYORUZ
                            BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

TRABZONSPOR: A h ulan ah ben böylemiydim ..10 yil içinde 6 kere istanbul bebeklerini dize getirdim..cumhurbaskanliklari, basbakanliklar, kibris ...vs sayisiz kupa aldim..ne hale getirdiler beni simdi[img]smileys/smiley19.gif[/img]..kovun bunlarin hepsini de bi kendime geleyim bee[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                              X