Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Travelair
    • 09.01.2005
    • 36195
    • İstanbul

Yanlış düşünüyorsun. Yanlışları bile şaka yollu dile getiriyoruz. Ama öyle bir cümle kurdun ki sanki takımın yenilgisini bekliyoruz da topic canlı kalıyor Hasmane tavra gerek yok. Takım iyi gitsin ben başka espri de bulurum yapacak. Hiç olmadı 10 kilit birden atarım
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sümela61
      • 25.11.2005
      • 3754
      • Özel Sektör Yönetici
      • İstanbul

@travelair...

çok güzel yazmışsınız, devamını bekleriz...
      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Muhalif
        • 07.06.2004
        • 3403
        • Hatay

N.A: Ula pi Cem hakkinda çete bunlar deduk 20 kün hak mahrumiyedi alduk, tu pakayim oteki Cem içun 'keşke prakmasaydi, çok eyi hakem idi tiyeyim ne olacak he'

Sonuç: Taraftar nezdinde ömür boyu hak mahrumiyeti
        #7 King of Kings

Yorum

• uquR Ayaz
          • 18.01.2005
          • 345
          • Bankacı
          • İstanbul

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
          Yanlış düşünüyorsun. Yanlışları bile şaka yollu dile getiriyoruz. Ama öyle bir cümle kurdun ki sanki takımın yenilgisini bekliyoruz da topic canlı kalıyor Hasmane tavra gerek yok. Takım iyi gitsin ben başka espri de bulurum yapacak. Hiç olmadı 10 kilit birden atarım
          Arkadaş yanlış anladın heralde, sadece Trabzonspor yenildiği zaman hareketleniyor demek istedim... Mesela sen Rİze yenilgisinden sonra yazdın.. Cyzio, Şimal Yıldızı, Poetricus her fırsatta yazmaya çalışıyorlar. Onlar topici hayatta tutuyorlar ama maç kaybettiğimiz zaman başka başka yazarlarda çıkıyor demek istedim. Yoksa kimsenin yenilgi falan beklediği yok, ayrıca böyle güzel bir topicin de kilit yemesi kimsenin hoşuna gitmez zannımca...

Yorum

• Travelair
            • 09.01.2005
            • 36195
            • İstanbul

@sümela61

Teşekkürler dostum

@ uqur ayaz

Dostum ben sırf yenilgi zamanı yazmadım buraya sezon öncesi de çok yazdım. Ama evet eleştirisel bir bakış açısıyla yaptım esprilerimi bunda haklısın. Ama bu başlığın doğası bu. Eleştirileri şaka yolla yapmak. Bunun için de kötü sonuçların ardından hareketlenmesi normal diye düşünüyorum
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• uquR Ayaz
              • 18.01.2005
              • 345
              • Bankacı
              • İstanbul

Dostum emeklerinize saygı duyuyorum, tamamen yanlış anlaşılma. Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını diliyorum...

Yorum

• Travelair
                • 09.01.2005
                • 36195
                • İstanbul

Sorun değil dostum Kusura bakma

Yorum

• Cyzio
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 24.02.2006
                  • 6923
                  • İstanbul

Sevgili Travelair ve Uqur Ayaz;

Bu işin doğası bu. Mizah maalesef kötü durumlardan doğuyor. Yendiğimiz maçlarda bile rakip takımı ti'ye alıyoruz.

Hayatın en hakiki kuralı:

"Düşene gülerler."

Sen düşersen, sana gülerler. Mühim olan, düştüğün zaman kendi kendine gülebilmek.

Münakaşa etmediğinizden eminim ama, "konuyu biraz aydınlatayım" dedim.

Sevgiler.
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• uquR Ayaz
                    • 18.01.2005
                    • 345
                    • Bankacı
                    • İstanbul

Abi teşekkür ederiz ama biz anlaştık galiba

Yorum

• saglam
                      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                      • 23.08.2004
                      • 1070

Crouch'tan Ersen'e nazire
                      Galatasaray'a 2 gol atan Peter Crouch, adeta Trabzonlu Ersen Martin'i taklit etti.

Hafta sonundaki maçta 1.92'lik Ersen karşısında perişan olan G.Saray savunması, dün akşam da benzer hüsranı özellikle ikinci golü muhteşem olan 1.97'lik Crouch önünde yaşadı.
                      Ersen Martin ilham verdi
                      Liverpool, kendi sahasında üst üste 3 galibiyetini almanın sevincini yaşıyor.

Liverpool’un İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez, maçtan sonra da ilginç bir açıklama yaptı. Takımının yükselen grafiğinden memnun olduğunu söyleyen Benitez, " Crouch’u Ersen Martin iki gol attığı için ilk 11’e aldım" dedi.
                      Ersen Martin, Liverpool'lu Crouch ile benzerliği konusunda kendisinin hava hakimiyeti kadar yer hakimiyetinin de iyi olduğuna inandığını söyledi ve kendisinin Crouch'tan daha kuvvetli olduğunu belirtti.
                      Son günlerdeki haberlerle ilgili Ajans Karamel Tadında'ya(Akt) konuşan Kırouç, sayesinde kadroya alındığı için geç de olsa Erzen Martinez'e teşekkür ederken, bu haberlerin altında ezildiğini ve sokağa çıkamadığını söyledi.

Ekibimize son maçta Erzen’in burnuna gelen darbeden dolayı kaç hafta sahalardan uzak kalacağını soran Kırouç, bu haftasonu deplasmanda maske ile oynayacağını duyunca baygınlık geçirdi ve “ohh may gaaad” diye çığırdı.

Kendisinin yanından ayrılırken can havliyle Gattuzo'nun da Hasosan'dan ilham aldığını ve bunun da basın tarafından araştırılmasını istedi ve cebimize üç beş sterlin "yol parası" sıkıştırmayı ihmal etmedi.

Tamamen duygusal sebeplerden dolayı, hem Kırouç'un son isteğini gerçekleştirmek, hem de "Taym" dergisine kapak olacak röportajın getirilerini hayal ederek cepte üç kuruş, italya yollarına düştük.

Kazın ayağı göründüğü gibi değildi ve röportaj teklifimizi geri çevirmekle kalmayan Gattuzo, ekibimize bir yerlerden gözümüzün ısırdığı ama tam çıkaramadığımız, adına “hassan the third” denen bir teknikle uçan tekme attı. Olay mahalinden kaçarak uzaklaştık, arkamıza pek bakamadık ama artık bir kilise avlusunda güvendeyiz. Allah'ım sen günah yazma.

Şoku atlattık sevgili okurlarımız, artık konunun diğer muhattabı Hasosan’ın peşindeyiz. Ama önce bu pazar kilisedeki ayin sonrası yol parası kaldıracak bir hasılat toplamayı umut ediyoruz. Allah'ım yap bir kıyak.

Selahattin Hiçyılmaz (Akt, Milano Moda Kilisesi avlusu)
                      En son saglam tarafından düzenlendi; 03.11.2006, 09:17.

Yorum

• Tunga
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 29.11.2004
                        • 11392
                        • Yüksek Mühendis
                        • İstanbul

İlk olarak saglam tarafından gönderildi

Şoku atlattık sevgili okurlarımız, artık konunun diğer muhattabı Hasosan’ın peşindeyiz. Ama önce bu pazar kilisedeki ayin sonrası yol parası kaldıracak bir hasılat toplamayı umut ediyoruz. Allah'ım yap bir kıyak.

Selahattin Hiçyılmaz (Akt, Milano Moda Kilisesi avlusu)
                        Sevgili Selahattin Hiçyılmaz,

Sana naçizane tavsiyem Hasosan maçta oyuna girmeden onu bulman, maça girmişse de yanına yaklaşmamandır. Uçan tekme ile röportaj yapmak istiyorsan o ayrı

Bir Hasosan the Third Mağduru
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• eys_61
                          • 27.09.2004
                          • 2131
                          • Mühendis
                          • Gaziantep

"Hassan the third"
                          gülmekten yerlere yattım,süper
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                          "7"

Yorum

• Gamze
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                            • 28.01.2006
                            • 16849
                            • İstanbul

bu akşamki tribünden..

hüseyin iki kez taraftar tarafından çağrılır..ikincisinde ''hüseyin bu taraftar seninle gurur duyuyor'' diye bağrılır alkışlanır..akabinde bir ses çınlar arada:

''kendime inanamıyorum hüseyine tezahürat yapıyorum!!''

bu yaşanmış bir hikayeden alıntıdır...sesin sahibi dayıoğlum olur bilen bilir işte

Yorum

• Gamze
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                              • 28.01.2006
                              • 16849
                              • İstanbul

taraftar 1 : abi musampa şu beyaz yüzlü siyah saçlı uşak mı?
                              taraftar 2 : yok oolum herif hafif sarı bişeydi sanırsam..top toplayıcının yanındaki diil mi??
                              taraftar 1 : yok artık amma ettin abi ya o syzmek..ya da dur dur..diil mi acaba??
                              taraftar 2 : lan bırak...herif topçuların yüzünü unutturdu be..!

''...giren oyuncu kiki musampa...''

taraftar 1 : abi adam zenciymiş yaaa
                              taraftar 2 : ..................

Yorum

• Mehdi
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 28.07.2006
                                • 14944
                                • Memur
                                • Trabzon

Z.D : ben siyah-beyaz ayrımı yapmıyorum kardeşim.erseen.sende klübeye canım.musampayla marcenin arasına otur.yattaraya yer açın.sıkışın sıkışıııın.
                                En son Mehdi tarafından düzenlendi; 05.11.2006, 10:12.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...