Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok yok Üstat Tunga ile baş etmenin imkânı yok. Şimdi de proje yapmaya kalktı.

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İkinci projeye bayıldım. Kışın üşümeyecez ....
      esahtan da öyle yavv bu kışı da atlattık

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        veeee şimdi de alternatif stadyum projeleri
        Tunga Başkan'a bir oy benden. Tesis projesinide bekliyoruz tez zamanda
        Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• Taraftar: Ayman, Hasan Üçüncü, Celalettin, Ferhat... Stefanov yok...Olamaz şimdi de Mustafa Keçeli oyuna giriyor. Kâbus görüyor olmalıyım.
          Z. Doğan: Ayman'ım, Hasan'ım, Celalettin'im, Ferhat'ım sahada, Stefanov yok, Yattara ve Musampa'yı da kenarda çürüteceğim. Allah'ım rüyada gibiyim.

Yorum

• erciyes maçında ziya hoca: Ula kenarda başka kazma kalmadımı! Hasanımı soksam tekrar acaba.Mantalite bunu gerektiriyo ama neyse kalsın.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Sevgili Günlük;

O büyük gün bugünmüş işte!!Nihayet aynı anda 4 önliberoyu sahaya sürdüm ve kazanmayı başardık...Allah'ım o kadar mutluyum ki kelimeler yetmiyor anlatmaya.Gör bak Umut sakatlanırsa onun yerine Enis'i geri çağırıp forvette oynatacağım. Yalandan forvet tutmaya gerek yok sahada nasıl olsa o fuzuli işi Gökdeniz felan yapıyor...Bugün Hasan'ın yerine Keçeli'yi alırken Yattara'nın gözleri doldu : ) O an,ona bir bakışım vardı ki;o da artık bu işin bittiğini anladı...Kontraatakmış!! Onu da yapar benim önleberolarım,bana biraz daha zaman versinler gör bak bırak kontraatağı,set hücumu bile yaptıracam ben önliberolarıma...Biraz daha dişimi sıkmam lazım.Yattara'nın da yavaş yavaş suyu ısınıyor Ceyhun aradan geldi ama o zaten kolay lokma...Sayitoğlu'ymuş ,istifaymış, peh! Arkamda Hacıosmanoğlu var taraftar kimmiş !!!!Hakikaten hiç aklıma gelmemişti,taraftar olmasa aslında çok daha rahat yönetirdim takımı!!!Dur bir arayayım da ulu insan İbrahim Abi'me danışayım bu fikrimi.Sana iyi geceler,Mantalite seni korusun!!!
              İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• Stadyumsuz ilçe kalmasın. Alternatif projeler:

Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• veeee benim favorim, zorlukların zirvesi..... SÜMELA ARENA

Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• @Tunga,

Abi harikasınız...

Yorum

Stadyumsuz ilçe kalmasın. Alternatif projeler:

)))))))) şimdi ben size söyliyeyim sıkıntı olur hocam sıkıntı mesela bir çaçykaralı olarak derimki uzungöle değil eğridere ye yapılmalı ......
                      çocukluğumda günlerce haftalarca süren yol nereden geçecek tartışmalarını hatırladım birden ))
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• tunga abi...

sana sonuna kadar katılıyorum bizim oralarda stadın yapılması lazım çaykara ve uzungöl tarafındakı bı stad çok ıyı olur...

tunga abi uzungöle yapmışsın çaykaraya yapmışsın bitanede ben kendi köyüme istiyorum yada dur dur abi bizim yaylaya yapalım hem yaylacılık turizminide geliştirmiş oluruz

mağlakamboz yaylasına stad istiyoruz tunga abiiiiiii...
                        sorma neden...
                        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Tunga Üstad;

Her geçen gün kendinizi yenilemenizi takdir ve hayranlıkla seyrediyorum (ve sadece seyrediyorum).

Selamlar.
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Stadyumsuz ilçe kalmasın. Alternatif projeler:

Birileri bu projelerden başkanı mutlaka haberdar etmeli .......ne kadar inandırıcı olduğunu görmeli ....
                            bu arada bu başlıkta sadece bir "TÜKETİCİ " olarak dolaşmaktan duyduğum utancı dile getirmeliyim ama ne yaparsın ALLAH VERGİSİ ...........
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Mehmet abi(Sümela_61) bu Sümela Arena işinden pek haz etmeyecek gibime geliyor benim.

Ama süperler Tunga abi.Tebrikler.

Yorum

• TUNGA hocam ben uyarayım 3 resim uzungölde ki çok sakat zira her yer beleştepe vaziyetinde tribün gelirlerini unutun yani..........

Yorum

Yükleniyor...
                                X