Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen, ne yaparsan yap, buradan uzak duramayacaksın. Eminim...
    itirafınızın ardından anlıyorum sizi hocam.. güzel taktik inanın..

Yorum

• İlk olarak SeRaP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      itirafınızın ardından anlıyorum sizi hocam.. güzel taktik inanın..
      Bak, işe yaramaya başladı...
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

hım şey sanırım.. inş en kısa zamanda görüşürüs hocam

Yorum

ama hocam o taktik bizim okulda geçmiyor nedense müh fakültesi ..hocanın yanına gidiyorsun seni sallamaz bi tavır prof,doç,yrd doç olunca eskilerini unutan hocaları hiç sevmem..yanlış anlamayın lafım size değil..ama genel olarak hoca profilini böyle.
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ama hocam o taktik bizim okulda geçmiyor nedense müh fakültesi ..hocanın yanına gidiyorsun seni sallamaz bi tavır prof,doç,yrd doç olunca eskilerini unutan hocaları hiç sevmem..yanlış anlamayın lafım size değil..ama genel olarak hoca profilini böyle.
            Bu konular "Demokratik Üniversite Platformu" başlığında tartışılıyor. Epeydir konuşulmadığı için bayağı aşağılara gitmiş olabilir. Orada yazılanları bir oku bakalım. Diyeceklerin varsa, akşama tartışırız.

Selamlar.
            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• iyi ki bu başlık var... bu kötü günlerde sıkıntıyı atmak için birebir... elinize, beyninize sağlık...
              "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Kardeşim henüz okulundan döndü ve yaşadığı bir olayı anlattı.Ben başlığa uyarlıyorum

Felsefe sınavıdır.

Soru:Ünlü Yunan filozof Aristotales'e göre bilgi felsefesinin sorunları nelerdir?

Öğrencinin cevabı : Hocam o Yunanların sorunudur.Bizi ilgilendirmez.Yunanlar zaten sorunlu insanlardır canım.

Tamamen gerçektir

Yorum

• Soru: Ziya Doğan ın mentalitesi ne zaman oturur?

A)Yattara ve Musampa gidince
                  B)Ferhat,Ayman,Hasan ve Serkan Balcı ön liberoda ne zaman birlikte oynarsa
                  C)Serkan Bensol sağ beke,Sertan forvete transfer edilirse
                  D)Futbolcuların evindeki bilgisayarlar toplatılınca
                  E)Hepsi

Yorum

• Ziya Doğan: Bir, iki, üç, dört, beş, altı, yedi, sekiz, dokuz, on... Allahalla...

Hasan: Hayırdır Hocam? Neyi sayıyorsun?

Ziya Doğan: Yahu arkadaş sayıyorum sayıyorum, bu takım her gün bir adam eksiliyor! Bir iki, üç... Aha bak, gene biri kayboldu! N'oluyor lan! Korkuyorum!

Hasan: Korkma Hocam ya, Marcelinho o. Gidiyor ya Almanya'ya?

Ziya Doğan: Ya olum çıldırtmayın beni, kim nereye gidiyor, Allahallaaaa... Marsel! Marsel! Hasan olum sen geride kalanları tut, kimse gitmesin, ben bi koşup şunu tekrar kazanayım, Marsel! Marsel!
                    Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya Doğan: Bir, iki, üç, dört, beş, altı, yedi, sekiz, dokuz, on... Allahalla...

Ziya Doğan: Yahu arkadaş sayıyorum sayıyorum, bu takım her gün bir adam eksiliyor! Bir iki, üç... Aha bak, gene biri kayboldu! N'oluyor lan! Korkuyorum!

Hasan: Korkma Hocam ya, Marcelinho o. Gidiyor ya Almanya'ya?

Ziya Doğan: Ya olum çıldırtmayın beni, kim nereye gidiyor, Allahallaaaa... Marsel! Marsel! Hasan olum sen geride kalanları tut, kimse gitmesin, ben bi koşup şunu tekrar kazanayım, Marsel! Marsel!
                      mirim nerlerdesin sen yahuu
                      özlettin kendiinii

Yorum

• İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ziya Doğan: Bir, iki, üç, dört, beş, altı, yedi, sekiz, dokuz, on... Allahalla...

Ziya Doğan: Neyi olacak? Tribündeki seyircileri. Bu hafta on kişi gelmiş, fena değil.

Hasan: Hocam, onların biri Nuri, bir Haşim, ikisi de çekirdekçi. "Hesap yanlış olmasın" dedim.
                        En son Cyzio tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 23:29.
                        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mirim nerlerdesin sen yahuu
                          özlettin kendiinii
                          Estagfurullah Hocam, Cyzio Üstad varken... Buralardayim ama bogazimdaki yanginla birlikte. Ne zaman gececek su illet, kestiremiyorum. Ama suc bende. Elimde Ziya Hoca gibi "önce tedbir, tedbir, tedbir" diyen bir örnek varken Tarzan gibi gezmemeliydim Ankara ayazinda. Mil pardon Hocam, mil pardon!
                          Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Mantelitede son nokta!

Önce Ziya Hoca'nın son röportajındaki sözlerine kulak verelim:

"Çok yanlış şeyler söyleniyor. Bir gazeteci bir televizyonda devamlı şekilde Musampa'nın solda oynatılmasını söylüyor, futbolcunun da orada oynamak istediğini söylüyor ama futbolcuyla biraz önce konuştum. Sol taraftan ziyade ön liberoda oynamak istiyor. Bunun adı Musampa."

İnsan merak ediyor doğrusu acaba bu konuşma nasıl gerçekleşmiştir diye. Bence şöyle:

Ziya Doğan: A yok, valla olmaz.

Musampa: Hadi ama Hocam!

ZD: Hayır diyorum, lütfen ısrar etme Kikicim.

Musampa: Ya ama Hoca ya... Hadi bak lütfen...

ZD: Hayatta olmaz!

Musampa: Ya ama hep böyle yapıyorsun! Bir kere de benim istediğimi yap, hadi bak nooolur...

ZD: Mümkün değil!

Musampa: Off ya! Hem, sen de istiyorsun biliyorum...

ZD: Aa! Allah kuru iftiradan saklasın!

Musampa: Ya bak bir kere izin ver hevesimi alayım, söz sana, saçlarımı kestireceğim...

ZD: En dipten mi?

Musampa: En dipten!

ZD: ... A yok yok valla olmaz.

Musampa: Offf... Ya bana ne ya, ben ön libero olmak istiyorum! Bana ne, bana ne!

ZD: Olmaz Kiki! Ben taktiği hazırladım bir kere. Sen sol açıksın, Yattara sağda, Ersen-Umut çift forvet, arkalarında Gökdeniz. Hatta gitmese Marcelinho'yu da Gökdeniz'in yanına monte edecektim. Anormal bir ofansif futbol düşünüyorum.

Musampa: ...

ZD: Çok mu abarttım?

Musampa: E biraz.

ZD: Peki peki, hadi git oyna bari. Hüseyin! Hasan! Ferhat! Alın Musampa'yı aranıza, top kesmece oynayın.

Musampa: Oley!

Hüseyin: Ya Hocam çok olduk burada, top dönmüyor!

ZD: Top mu dönmüyor? Topu ne döndürüyonuz ki siz? Size top döndürün diyen kim? Kesin topu, vurun ileriye gitsin. Kiki, hadi git, sen de oyna.

Musampa: Çocuklar, ben de ön libero oldum, yuppiii!

ZD: Haha, saf lan bu! Sanki oynatacam ön libero olsa bile! Koskoca Ayman geliyor be! Sahi, nerede kaldı ki bu? Du bi ariyim.
                            Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Bazı BMN üyeleri oturmuş, video izlemektedirler:

Firari: Ahhh ah...

Erman: Ey gidi...

halitaydin61: Ühü ühü ühü...

Tunga: Ama yine de keşke öyle gitm... Ah be adamım ah!

Nebiye: Ah gidi ah!

61viya: Niye Tanrım niye...

illoveyouszymek: Offf off...

Bordobluex: Ya arkadaşlar beni pişman ettiniz Szymek'e veda videosu yaptığıma ha!*

* http://forum.bordomavi.net/showpost.php?p=601859&postcount=65
                              En son Erman tarafından düzenlendi; 13.01.2007, 19:43.
                              Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• En son Ziya Doğan Röportajı...

Oflu144'ün izniyle

Yorum

Yükleniyor...
                                X