Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tunga abi yine yapmış yapacağını bunlardan bi kaçını site girişine mi koysak
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Başlıklar da Yıllanır

Efendim;

Fark etmedik ama, 31 Mart itibariyle "Ne Dediler Ne Demeliler?" başlığı ikinci yaşına basmış bulunuyor. Hayırlı olsun.

Bu köşeyi bize kazandırdığınız için, teşekkürler Tunga Üstad.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ula Umut Gol Atarsan Gebertirim Seni
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Tunga abi, Sümela projesi süper
          Taraftarlar oynanan oyunu beyenmezse, izleyebilecekleri harika bir manzarası olacak

Yorum

• Tunga abi bizim Araklıyada bi stad yap.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              veeee benim favorim, zorlukların zirvesi..... SÜMELA ARENA

Stat projelerinizi özenle takip ediyorum, başkan olduğumda bizzat uygulanması için elimden geleni yapacağım. Uzungöl arena'yı çok beğendim ama gerek çevredeki yerleşim yerlerine, gerek Trabzonspor'a yakışır yerde (zirvede) olması, gerek yıldızlara yakın olması ve gerekse astımlı taraftarlarımız için havadar olması nedeniyle Sümela projesi favorimdir. Belki Uzungöl'e de tesislerimizi kurarız

Elinize sağlık hepsi çok güzel, tebrikler
              Fanatik Pacci

Yorum

• ya ne inanıyosunuz Tunga abiye.yapamaz diyorum ben.YA-PA-MAAAZ.

Tunga Abi.

fakat bizim Akçaabatta tam Kayabaşı Yaylasının tepesinede bir stad istiyoruz.hazır elin değimişken at orayada bi tane

Yeni sloganımız.STADYUMSUZ İLÇE KALMASIN!.
                En son Mehdi tarafından düzenlendi; 05.04.2007, 07:53.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• musampa " hocam ısınayım mı ? "
                  ziya doğan " kapa çeneni "
                  Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                  Sadri ŞENER

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya ne inanıyosunuz Tunga abiye.yapamaz diyorum ben.YA-PA-MAAAZ.

Tunga Abi.

fakat bizim Akçaabatta tam Kayabaşı Yaylasının tepesinede bir stad istiyoruz.hazır elin değimişken at orayada bi tane

Yeni sloganımız.STADYUMSUZ İLÇE KALMASIN!.
                    Valla bu durumda Sn.Nuri'ye İnanmak Yerine
                    Tunga ya İnanmak daha Akıl Karı ve inanmanın özüne daha çok uyan bir davranış.

Yorum

• Hocaların,yöneticilerin vs. açıklamalarıyla bu sayfayı her daim aktif kılmak mümkün...

Buyrun(yine noktasına virgülüne dokunmadan,bazı yerleri kalınlaştırarak ):

"Performansımın yükselmesinde Ziya Doğan'ın büyük etkisi var"

Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Celaleddin Koçak ise, performansının yükselmesinde Teknik Direktör Ziya Doğan'ın büyük etkisinin olduğunu söyledi. Geçen sezon takımın başında bulunan Vahid Halilhodziç ile birkaç arkadaşı gibi kendisinin de kavgalı olması nedeni ile forma giyemediklerini belirten Bordo-mavili futbolcu Celaleddin Koçak, "O dönemde forma giyemedik ve sesimizi çıkarmadık. Kendi kendime bir oyuncunun performansı 1 yılda bu kadar düşmez diye hep sordum. Bu sezonun ilk yarısında ise uzun bir sakatlık dönemi geçirdim. Ondan sonra takımın başına Ziya Doğan geldi. Bana çok büyük destek verdi ve bende ısrar etti. Allah ondan razı olsun" diye konuştu.

Alınan kötü sonuçların kendisini hırslandırdığını belirten Celaleddin, "Alınan kötü sonuçlar beni hırslandırdı. Ziya hocanın da üstüne çok gelindi. Onun yaşadığı sıkıntıyı da biliyorum. Benim için 'Gidecek, takımdan ayrılacak, onu gönderecekler' dendi. Ama kamp döneminde Ziya hocanın çok büyük desteğini gördüm ve beni oynatmak istediğini gördüm. Ben de ona 'Yeniden formayı alacağım' diye söz verdim. Takımın durumu dışında her şey iyi gidiyor. İnşallah güzel günler bizi bekliyor" dedi.

Trabzonspor 3-4 maç kazandığı zaman bunun çok büyütüldüğünü belirten Celaleddin, "Arka arkaya maç kazandığımız zaman bu çok büyütülüyor. Bundan insanlar etkileniyor. İstanbul takımları da seri galibiyetler elde ediyor, ama sakin kalıyorlar. Bizim de bunu yapmamız lazım, sakin kalmalıyız. Söylenenlere kulak tıkamalıyız. Bunları aşarsak ve istikrarlı bir takım kurarsak, bu takım için çok daha iyi olacak. 3 senedir buradayım ve çok oyuncu gelip-gitti. Bir şablon olsa daha iyi olacak ve çok iyi günler geçireceğimize inanıyorum. Bu seniyi kupa ile bitirip seneye istediğimiz hedeflere koşmak istiyoruz" diye konuştu.

Yorum

• Buyrun bir de buradan yakın Adamın işi-gücü yok,milletle dalaşmaya çalışıyor...

Hacıosmanoğlu'nun hedefi F.Bahçe

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe yönetiminin futbolu sahada değil saha dışında kazanmak için farklı taktikler uyguladığını söyledi.Sarı-lacivertli kulübün Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri baskı altında tutmaya çalıştığını belirten Hacıosmanoğlu "Kaybettiklerinde 'Federasyon istifa' diyorlar hakemlerle oynayıp maç kazandıkları zamanda sesleri çıkmıyor" dedi.
                        "Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak" diye konuştu.
                        Yapılan bu tür baskılar neticesinde hakemlerin etkilendiğini anlatan Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Hatalar sonrası kazanan Fenerbahçe yönetiminden de bir ses çıkmıyor. Çıkıp 'Şurada hata oldu' demiyorlar. Bunu yaparsak Türk futbolunu aydınlığa taşırız. Eğer yapamazsak Türk futbolunu karanlığa taşırız. Trabzonspor böyle bir durumla karşılaştığı zaman bunun dersini verecektir. Futbolun yanlışlarını ön plana çıkarmalıyız. Bunları yaparsak o zaman Türk futbolunu güzel yarınlara taşırız. Medya da bu anlamda görevini yapmalı."
                        Fenerbahçe'nin hakkının nerede yenildiğini çok merak ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Medya 'Fenerbahçe'nin hakkı yendi' diye yazılar yazıyor. Fenerbahçe'nin hakkı nerede yendi ?, kim yemiş. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Yoksa Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında 10 kişi kalmasının veya kazanmasının bize bir faydası yok"

ARZU ETTİĞİMİZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK
                        Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kayseri Erciyesspor karşısında zorlanmalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Futbol olarak iyi oynamadık ama iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlara baktığımızda keşke kötü oynasaydık da kazansaydık diyoruz. Sakatlıkları süren oyuncularımız vardı. Kayseri Erciyesspor ikinci yarıda en iyi çıkışı yapan takımlardan biri. Ligde kalma mücadelesi veren bir takım olarak canla başla mücadele ettiler" dedi. Hüseyin ve Tolga'dan da övgüyle söz eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in stoper aramasına gerek yok. Hüseyin o mevkide çok iyi oynadı.
                        Tolga'nın da bu maçta performansını devam ettirmesi halinde A Milli Takım yolunun açılacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un bu oyuncu kadrosu ile arzu ettiği zaman yenemeyeceği takım yok. Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı da zor geçecek. İyi bir takımla oynayacağız. Sahada yüreğimizle mücadele ettiğimiz zaman Gençlerbirliği'ni rahat geçeriz."

Yorum

• Trabzon'un ileri gelenlerinden biriyle Trabzonspor üzerinde konuşuyorduk. Söz Memati, Pardon Hacısmanoğlu'na geldiğinde derin bir ah çekerek biraz da suçlulukla bir itirafta bulundu:
                          -Yaklaşık iki yıl önce buraya geldi. Dereden tepeden konuşurken Akçaabat Sebatspor'a başkan olmak istediğini söyledi. Bir anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne desem diye şaşırdım. Kendisine İstanbul'da yaşadığını, büyük bir işa adamı çevresi geniş biri olduğunu, daha büyük camialarda çalışması gerektiğini söyledim. Ciddiye alıp Trabzonspor'a musallat olacağını nereden bilebilirdim.

Yorum

• İlk olarak Ferşat Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            musampa " hocam ısınayım mı ? "
                            ziya doğan " kapa çeneni "

soru aynı
                            yanıt farklı :

- kadro dışı kaldın git evde kaloriferin karşısında istediğin kadar ısın"
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• musampa " hoca ben bu hafta oynamak istiyo top."
                              ziya doğan " laa oGGlum daha konuşamOyOn tOb oynuycan, toz ol...."
                              En son Ferşat Balcı tarafından düzenlendi; 06.04.2007, 09:25.
                              Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                              Sadri ŞENER

Yorum

• musampa " hoca hazırım "
                                ziya doğan " la bi git, güldür me beni..."
                                Sadri ŞENER

Yorum

Yükleniyor...
                                X