Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN'deki Sürmeneli Gençlik
Daraltma
X
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Sürmene liyim Çimenli (Lazanat) köyünden.1 sene Hasana Tahsin Kırali i.Ö okulunda okudum.Ondan önce 1 ay Küçükdere nahiyesinde orta okul vardı orada da okumustum oradan sonra Sürmene ye geçtim.
Sen kimlerdensin orada gelip gidiyormusun köye...
Ben Yilmazlardanim, Soyadim Yilmaz, Tanirsin Belki bizi
Ben gitmistim mayis ayinda 1 günlügüne, hava cok güzeldi, ama bu sene artik gitmem belki
Sen kimlerden sin?#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bende ofluyum, komşulara selam.#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam Hemserim,
Ben Yilmazlardanim, Soyadim Yilmaz, Tanirsin Belki bizi
Ben gitmistim mayis ayinda 1 günlügüne, hava cok güzeldi, ama bu sene artik gitmem belki
Sen kimlerden sin?
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam Ofli kardes, sizin güzel ve yesil Ofa da selamalar
ve aleykümselam sağolasınBizi yakan ataş "közden ötesi"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi sürmenedeyim inşallah bi sürmene havasi alalum da
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi anladığım kadarı ile sende Gilima lısın.Annemin köyü orası Çaloğullarıdanım teyzemin soyadı Peker akrabalarım var.Pekerlerden teyzen kim ..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet gilimadanım çaloğullarından kimlerdensin beğler dayının kabilesindenmisiniz yoksaPekerlerden teyzen kim ..
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de Sürmene, Gilimalıyım. 2 hafta kadar önce amcam vefat etti. Uzun yıllar sonra amcamın cenazesi için köyümüze gittik. Gidiş amacımız üzücüydü ama yine de uzun yıllar sonra köyümüzü gördüğüm için çok mutlu oldum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Beyler Çal dayım olur.Teyzemin adı Feymiye.Yakup ve Muhammet Peker var oğulları. Birisi İstanbulda diğeride Almanyada oturuyorlar.Muhammet abide burda hafta sonu almanyaya dönecek çok yakınen tanırım ama sizi tanımıyorum köye pek gelmiyosunuz galiba ..
- Alıntı
Yorum
-
Zarhalı değilim ama anne tarafım Zarha'ya çıkarken Orta Mahalle var,oradan.
Turhan'ları tanırmısın?En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 30.07.2009, 11:39.
- Alıntı
Yorum
Yorum