Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN'deki Sürmeneli Gençlik

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu başlığın of versiyonunu açarsalar sitemiz kapanıp of.com olabilir

bende ofluyum, komşulara selam.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende Sürmene liyim Çimenli (Lazanat) köyünden.1 sene Hasana Tahsin Kırali i.Ö okulunda okudum.Ondan önce 1 ay Küçükdere nahiyesinde orta okul vardı orada da okumustum oradan sonra Sürmene ye geçtim.

Sen kimlerdensin orada gelip gidiyormusun köye...
      Selam Hemserim,
      Ben Yilmazlardanim, Soyadim Yilmaz, Tanirsin Belki bizi
      Ben gitmistim mayis ayinda 1 günlügüne, hava cok güzeldi, ama bu sene artik gitmem belki
      Sen kimlerden sin?
      #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
      Sürmene'li Prenhalar

Yorum

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bende ofluyum, komşulara selam.
        Selam Ofli kardes, sizin güzel ve yesil Ofa da selamalar
        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

bende her ne kadar Trabzonlu olmasamda, Trabzonlumusun diye soranlara evet aslen sürmeneliyiz derim, bir bakıma görmesek te gitmesekte sürmeneliyiz
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selam Hemserim,
            Ben Yilmazlardanim, Soyadim Yilmaz, Tanirsin Belki bizi
            Ben gitmistim mayis ayinda 1 günlügüne, hava cok güzeldi, ama bu sene artik gitmem belki
            Sen kimlerden sin?
            Geçen sene oradaydım 40 gün falan kaldım.Orta mah. den Bayram ustanın tornuyum 3 yaşımda ayrıldım oralardan ama son 4-5 senedir gidip geliyorum ama bu sene gidemeyeceğim.Sen kimler tanıyorsun orada...

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
            Lazanat' lı

Yorum

İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selam Ofli kardes, sizin güzel ve yesil Ofa da selamalar

ve aleykümselam sağolasın
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

Cumartesi sürmenedeyim inşallah bi sürmene havasi alalum da
                SÜRMENELİİİ...
                https://twitter.com/karabekir61

Yorum

İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cumartesi sürmenedeyim inşallah bi sürmene havasi alalum da
                  Abi anladığım kadarı ile sende Gilima lısın.Annemin köyü orası Çaloğullarıdanım teyzemin soyadı Peker akrabalarım var.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                  Lazanat' lı

Yorum

Abi anladığım kadarı ile sende Gilima lısın.Annemin köyü orası Çaloğullarıdanım teyzemin soyadı Peker akrabalarım var.
                    Evet gilimadanım çaloğullarından kimlerdensin beğler dayının kabilesindenmisiniz yoksa Pekerlerden teyzen kim ..
                    SÜRMENELİİİ...

Yorum

İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet gilimadanım çaloğullarından kimlerdensin beğler dayının kabilesindenmisiniz yoksa Pekerlerden teyzen kim ..
                      Evet Beyler Çal dayım olur.Teyzemin adı Feymiye.Yakup ve Muhammet Peker var oğulları. Birisi İstanbulda diğeride Almanyada oturuyorlar.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                      Lazanat' lı

Yorum

Ben de Sürmene, Gilimalıyım. 2 hafta kadar önce amcam vefat etti. Uzun yıllar sonra amcamın cenazesi için köyümüze gittik. Gidiş amacımız üzücüydü ama yine de uzun yıllar sonra köyümüzü gördüğüm için çok mutlu oldum.
                        TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                        Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de Sürmene, Gilimalıyım. 2 hafta kadar önce amcam vefat etti. Uzun yıllar sonra amcamın cenazesi için köyümüze gittik. Gidiş amacımız üzücüydü ama yine de uzun yıllar sonra köyümüzü gördüğüm için çok mutlu oldum.
                          Miktad abiyi kastediyorsunuz heralde Allah rahmet eylesin çok mükemmel şiirleri vardı kendisini pek tanıma fırsatım olmadı ama şiirlerini çok okudum ..
                          SÜRMENELİİİ...

Yorum

Evet Beyler Çal dayım olur.Teyzemin adı Feymiye.Yakup ve Muhammet Peker var oğulları. Birisi İstanbulda diğeride Almanyada oturuyorlar.
                            Yakup abiyle hergün beraberiz aynı mahallede oturuyoz Muhammet abide burda hafta sonu almanyaya dönecek çok yakınen tanırım ama sizi tanımıyorum köye pek gelmiyosunuz galiba ..
                            SÜRMENELİİİ...

Yorum

selam herkesede burda bi Zarha'li yokmu?

istanbul'dan yine gurbet..

Yorum

Zarhalı değilim ama anne tarafım Zarha'ya çıkarken Orta Mahalle var,oradan.

Turhan'ları tanırmısın?
                                En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 30.07.2009, 11:39.
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X