Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Esaretin Bedeli mükemmel benim için on üzerinden on olan nadir filmlerden.herkese tavsiye ederim .yorum yapmıcam izleyin ve ne kadar haklıolduğumu görün ben 10 kere izledim.

Yorum

• Hafta sonumu oscar adaylarına ayırdım. Aha da aşağıda kendimce puanlarım;

En İyi Film:
      The Big Short - 8 (belgesel tadında olduğu için bir adım geride, oyunculuklarını pek beğenmesem de çok sağlam bir kadroya sahip başarılı bir film)
      Mad Max: Fury Road - 6 (çook iyi bir aksiyon o kadar)
      The Martian - 6 (fikir güzel, bir sci fi sever olarak bana yetmedi)
      The Revenant - 7 (oscar ları toplar, zaten konu ve başrol seçimini oscar a göre yapmışlar)
      Room - 8 (anlatım tarzı çok başarılı, vasat oyuncular ile vasat bir film olabilecekken yılın iyi filmlerinden biri haline gelmiş)

Daha izleyemediklerim;
      Spotlight - ?
      Bridge of Spies - ?
      Brooklyn - ?
      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Leonardo bu sene alır artık Oscar'ı diye düşünüyorum. Adam daha ne yapsın

Favori Leonardo DiCaprio plase Eddie Redmayne.

En iyi film adaylarım The Revenant ve Spotlight ama bugün Oscar tahminleri iyi olan bir kız arkadaşım Room kesin alır dedi bakacağız. İzleyemediğim için bilemiyorum Room nasıl.

En iyi yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu tek adayım Başkası alırsa ayıp ederler.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Leonardo bu sene alır artık Oscar'ı diye düşünüyorum. Adam daha ne yapsın

Favori Leonardo DiCaprio plase Eddie Redmayne.

En iyi film adaylarım The Revenant ve Spotlight ama bugün Oscar tahminleri iyi olan bir kız arkadaşım Room kesin alır dedi bakacağız. İzleyemediğim için bilemiyorum Room nasıl.

En iyi yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu tek adayım Başkası alırsa ayıp ederler.
          oscar'da her zaman supriz vardir. micheal fassbender bile alabilir ne olacagi belli olmaz. the revenant dondurulen muhabbete bakinca yeterince iyi gelmiyor bana.leo zatureden olseydi daha cok hosuma giderdi

mad max icin sadece aksiyon demek haksizlik. bambaska bir dunya yaratilmis. atmosfer cok iyi. filme hakim olan turuncu rengi istahi arttiriyor goruntu acisindan bos film degil. tabi revenant bu konuda da bir adim onde oldugu icin alabilir oscar'i.

bence tartsimasiz oscar alabilecek birisi varsa o da yardimci erkek katagorisinde tom hardy olmali.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 20:38.

Yorum

• Mad Max dediğimiz zaman aklımıza hemen Mel Gibson geliyor o yüzden filmi ilk versiyonu kadar sahiplenmedi kimse. Biraz oradan kaybettiğini düşünüyorum.

Tom Hardy konusunda dediklerine katılıyorum son döneme damga vuranlardan sadece Kuzey Amerika aksanı için bile ödül almalı

Kardeşler Takımı dizisinden ve Kara Şahin Düştü filminden ne oyuncular çıktı arkadaş şimdi aklıma geldi. Barcelona altyapısı gibi resmen
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Spotlight ile Bridge of spies ı da izleyince biraz daha netleşir ama şuan için sana katılıyorum, Revenant birçok dalda oscar alacaktır. Ben konuyu beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama ödüllük film olduğu gerçek.

Arkadaşına katılıyorum Room da ödül alır, kesinlikle almalı. The big short un da alması gerekiyor ama sırf ödül alsın diye Christian Bale a en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü verirlerse kötü olur. Jim Carrey tarzı oyunculuk yapmış, millet bayılmış hiç anlamadım valla.
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: davetsiz-1389971628.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 85.7 KB 
Kimlik: 11204687

The Uninvited 7.5/10

Sonunda şaşırdığım filmleri severim tavsiye edilir
                Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İzlemeyen arkadaşlar için Sarmaşık filmini önerebilirim. Gerçekten Türk sinemasının son zamanlarının en iyi filmlerinden. Alt metin ve oyunculuk olarak üst seviyede. İzledikten sonra üzerine konuşmak isteyenle seve sever konuşabilirim.

Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İzlemeyen arkadaşlar için Sarmaşık filmini önerebilirim. Gerçekten Türk sinemasının son zamanlarının en iyi filmlerinden. Alt metin ve oyunculuk olarak üst seviyede. İzledikten sonra üzerine konuşmak isteyenle seve sever konuşabilirim.

http://www.imdb.com/title/tt4309356/
                    Bu filmi izleyemedim ama daha önce başka bir yerde paylaşılan fotoğraflarını görmüştüm. Adana Demirspor'la bir alakası var mı?
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak İnfantino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH=CONFIG]8342[/ATTACH]

The Uninvited 7.5/10

Finali çok sağlam bir film.Tam sevdiğim film tarzı.
                      İyi seçim...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu filmi izleyemedim ama daha önce başka bir yerde paylaşılan fotoğraflarını görmüştüm. Adana Demirspor'la bir alakası var mı?
                        Başkarakter uzun bir süre Adana Demirspor forması ile oynuyor. Yoksa takımla direk bir ilişkisi yok. Bir yerde Şimşekler diye bağırıyor. Ama tabi özellikle Demirspor'un seçilmesi bilinçli, bir alt metne hizmet ediyor.
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Finali çok sağlam bir film.Tam sevdiğim film tarzı.
                          İyi seçim...
                          Zindan Adası hoşuna gidecektir o zaman öneririm sana

Yorum

Zindan Adası hoşuna gidecektir o zaman öneririm sana
                            İzledim kardeşim.Bir Leonardo hayranı olarak etkilendiğim filmlerinden biridir.
                            Madem Leonardo'dan konu açıldı son oynadığı film olan
                            The Revenant'ı mutlaka izlemeni tavsiye ederim...
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İzledim kardeşim.Bir Leonardo hayranı olarak etkilendiğim filmlerinden biridir.
                              Madem Leonardo'dan konu açıldı son oynadığı film olan
                              The Revenant'ı mutlaka izlemeni tavsiye ederim...
                              Listemde vardı zaten en yakın zamanda izleyeceğim

Yorum

[ATTACH=CONFIG]8342[/ATTACH]

The Uninvited 7.5/10

Evet sonu çok güzel.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X